Skip to Content

Hij Is Gestopt Met Me Achterna Te Zitten: Wat Denkt Hij?

Hij Is Gestopt Met Me Achterna Te Zitten: Wat Denkt Hij?

Achterna gezeten worden door een man is waarschijnlijk een van de meest vleiende dingen voor het ego van een vrouw. Maar wat gebeurt er als hij je niet meer achternazit? Zat hij je überhaupt achterna?

Ik weet dat het hele flirten soms te veel kan zijn, vooral als je niet constant onder de aandacht van mannen staat. Natuurlijk krijg je complimenten en krijg je af en toe bloemen en chocola.

Maar geen van die mannen toonde aan dat ze er echt om gaven. Totdat hij op het toneel verscheen.

Je hebt hem ontmoet toen je het het minst verwachtte, en zijn aandacht was echt aangenaam. Hij nam je mee uit eten, nodigde je uit om samen een film te kijken, en maakte lange wandelingen met je door de stad. Hij kocht cadeaus voor je om zijn waardering en zorg te tonen. In feite is hij niets anders dan een heer voor je geweest.

Plotseling stopte hij daarmee. Hij belt je niet meer, en hij appt je zeker niet meer zoveel als vroeger. De tijd die jullie samen doorbrachten nam af en nu zie je hem bijna helemaal niet meer.

Maar wat is er in zijn hersenen gebeurd? Heeft een chemische reactie ervoor gezorgd dat hij niet meer om je gaf, of is het een spreuk? Een drankje?

Nee schat, het was geen spreuk of een drankje, maar er is wel iets gebeurd. De enige vraag die we nu moeten beantwoorden is, “Waar denkt hij aan op die momenten dat hij het gewoon opgeeft?”

Waarom is hij gestopt met me achterna te zitten?

1. Hij denkt dat je niet in hem geïnteresseerd bent

Deze is vrij makkelijk af te sluiten. Als je zijn genegenheid niet beantwoordde, dan dacht de arme man waarschijnlijk dat je niet in hem geïnteresseerd was. Er is het rare idee dat je hard to get moet zijn, maar geloof me, als je het te lang speelt, dan verlies je een goede vent. Misschien is dat nu wel gebeurd.

Als een man achter een vrouw aangaat, dan is hij verliefd op haar… of hij weet zeker dat ze zijn toekomstige vrouw is. Geen van hen zal je echter eeuwig achternazitten zonder verder te gaan in een relatie.

Begrijp me niet verkeerd, een beetje jagen is goed, zelfs als je een vaste relatie hebt, maar overdrijf het niet. Als je hard to get speelt, duw je hem alleen maar van je af, hoe verslaafd hij ook was.

2. Hij voelt zich een tweede keus

Nou, weet je, ik heb net een lange relatie achter de rug; mijn ex brak mijn hart, ik heb echt wat tijd nodig om te genezen… Natuurlijk zijn dit allemaal geldige redenen om niet in een nieuwe relatie te springen, maar wees niet verbaasd als hij niet meer de moeite neemt om je achterna te zitten.

Ik weet dat mensen vaak zeggen dat we graag dingen willen die we niet kunnen hebben, maar dat is nu niet het geval. Als een man het gevoel heeft een rebound, een plan B, een optie te zijn – noem het zoals je wilt – dan loopt hij weg. Hij zal niet blijven wachten tot je van gedachten verandert.

Als hij zijn emoties en tijd in deze potentiële relatie investeert, maar er niets voor terugkrijgt (of slechts een absoluut minimum), dan moet je je bewust zijn van het feit dat hij je niet langer achterna zal zitten. Een man die zichzelf waardeert en zijn waarde kent, zal nooit in een hoekje zitten wachten tot jij beslist dat hij een deel van je leven moet zijn.

3. Hij is niet klaar voor een serieuze relatie

Of we het nu wel of niet willen toegeven, sommige mannen zullen nooit klaar zijn voor een toegewijde relatie. Er zijn momenten waarop ze er zeker van zijn dat ze het kunnen en je kunt duidelijk zien dat ze het proberen. Maar het is echt moeilijk om te veranderen.

Je kunt iemand die gebroken is niet genezen, noch kan je een rokkenjager in een man met één vrouw veranderen. Wanneer het serieus begint te worden tussen jullie twee, dan zullen sommige mannen graag de uitdaging aangaan, terwijl anderen zullen stoppen met je achterna te zitten.

Blijkbaar behoort deze man tot de tweede groep. Hij is niet degene die de rest van zijn leven met jou (of een andere vrouw) kan doorbrengen, dus hij vlucht liever nu hij nog een kans heeft. Wat maakt het uit, je hebt hem niet nodig. Er zijn genoeg vissen in de zee, toch?

4. Hij is niet meer in je geïnteresseerd

Hij voelde zich duidelijk tot je aangetrokken. Misschien waren het je betoverende ogen, je vlekkeloze outfits, of je oogverblindende glimlach die hem naar je toe trok. Hij is er niet door gebleven. Het is mogelijk dat jullie doelen en waarden in het leven gewoon niet overeenkomen, dus heeft hij jullie beiden gered.

Misschien zag hij iets wat hij niet leuk vond, of hij had de kans om de andere kant van je te ontmoeten waar hij zich niet prettig bij voelt. Misschien verrast hij graag mensen waar hij om geeft en haat jij verrassingen.

Wat de reden ook is, hij is niet meer in je geïnteresseerd, omdat sommige dingen niet op één lijn liggen. Dat is niet slecht, en het is niet jouw schuld. Er zal een man zijn die van je zal houden zoals je bent.

5. Hij wilde zijn ego een boost geven

En we komen tot het ergste deel – hij wilde gewoon zijn ego een boost geven. Hij bewees zichzelf dat hij nog steeds een geweldige en mooie vrouw kon winnen, dus hij is gestopt met je achterna te zitten. Soms willen jongens weten of ze het nog steeds hebben. Je weet wel, het vermogen om een perfecte vrouw te verleiden.

Ze zijn zich er niet van bewust dat sommigen van ons tijdens het proces hard voor hen kunnen vallen. Je investeerde je tijd in iemand die gewoon aan het spelen was. Maar maak je geen zorgen, daar trap je in ieder geval niet meer in. Als je deze les geleerd hebt, dan is er geen kans dat je hem dat nog een keer laat doen.

Hij heeft zijn kans verpest, en hij krijgt geen tweede.

Eerlijk gezegd, zou je blij moeten zijn, want toen hij wegging, heeft hij je van een kerel gered die alleen maar je hart kon ruïneren. Ik weet dat deze periode misschien een beetje verwarrend en pijnlijk is, maar je bent een verbazingwekkende en krachtige vrouw die haar weg zal vinden en dit gewonde hart zal genezen.