Skip to Content

Beste God, Laat Me Alstublieft Niet Gehecht Raken Aan Iets Dat Niet Van Mij Is

Beste God, Laat Me Alstublieft Niet Gehecht Raken Aan Iets Dat Niet Van Mij Is

Beste God,

Laat me alstublieft niet gehecht raken aan iets dat niet meer voor mij bestemd is. Laat me niet gehecht raken aan iets of iemand die U van me weg zal gaan nemen.

Ik weet dat Uw plan onbekend is, maar tot het zich openbaart, maak het alstublieft eenvoudiger. Laat me niet vastklampen aan iets dat ik juist moet loslaten.

Laat me niet vechten voor iets dat ik moet laten gaan. Laat me niet verlangen naar iets dat me uiteindelijk kapot zal maken. Laat me niet van mensen houden die mijn hart zullen breken.

Want ik raak te snel gehecht en ik houd me stevig vast aan dingen, dus laat mijn gedachten alstublieft niet naar dingen verlangen die ik niet nodig heb of naar dingen die niet goed zijn voor me.

Laat alstublieft mijn hart geen mensen missen die mij niet missen. Laat mijn hart niet hunkeren naar degenen die zijn vertrokken. Laat mijn hart niet verliefd worden op iemand die niet wilde blijven.

Laat me alstublieft niet gehecht raken aan dingen die me ’s nachts wakker houden, aan mensen die ervoor zorgen dat ik me van alles afvraag en aan plekken waar ik niet hoor te wonen. Breng mij dichterbij wat voor mij bestemd is, laat me vasthouden aan degenen die horen te blijven.

Maar laat me de dingen vergeten die nooit in de sterren stonden, geef me de hoop dat me doet geloven dat ik beter af ben zonder die mensen.

Geef me de kennis die ik nodig heb om me te beseffen dat ik zoveel beter verdien en dat ik ergens anders zoveel gelukkiger zal zijn met iemand anders.

Of geeft me de tolerantie die ik nu nodig heb om tevreden te zijn met het feit dat ik niet altijd krijg wat ik wil, dat ik niet hield van degenen van wie ik wel wilde houden en geef me het geduld dat ik nodig heb om op Uw zegeningen te wachten en op Uw giften te wachten.

Maar laat me alstublieft voorlopig niet gehecht raken aan wat slecht is voor mij. Laat me niet zoveel investeren in dingen of mensen die ik sowieso kwijt ga raken.

Laat me niet willen wat niet van mij is. Laat me geen toekomst bouwen op basis van wat tijdelijk is.

Beste God, Laat Me Alstublieft Niet Gehecht Raken Aan Iets Dat Niet Van Mij Is