Skip to Content

Ik Werd Het Zat Om Op Je Te Wachten, Dus Besloot Ik Om Weg Te Gaan

Ik Werd Het Zat Om Op Je Te Wachten, Dus Besloot Ik Om Weg Te Gaan

Je dacht dat je de enige was die wist hoe je spelletjes moest spelen, maar je had het mis, want ik besloot om weg te gaan.

Je hebt me misschien pijn gedaan, maar het was maar tijdelijk. Ik weet hoe ik lief moet hebben, maar ik besloot dat je het niet waard was om van te houden.

Toen ik ouder werd, leerde het leven me dat liefde niet zo eenvoudig was als ik dacht dat het was.

Al die sprookjes die het over volmaakte liefde hebben, waarbij één persoon zijn hart volledig aan jou geeft, zijn slechts ideeën die iemand in zijn hoofd heeft gecreëerd.

Liefde is veel meer dan cadeautjes kopen en “Ik hou van je” zeggen. Liefde is iets dat moeilijk uit te leggen is.

Het gevoel dat je hebt als iemand echt en onverklaarbaar van je houdt, is buitengewoon.

Je dacht dat ik degene was die voor altijd op je zou wachten, maar nee schat, ik besloot om weg te gaan.

Ik Werd Het Zat Om Op Je Te Wachten, Dus Besloot Ik Om Weg Te Gaan

Ik speel dit spel al veel te lang, dus ik weet hoe het gaat. Mijn hart is te vaak gebroken om het door jou nog een keer te laten breken.

Het zal lang duren voordat je je zal realiseren dat ik weg ben en de trieste waarheid is dat je voor mijn acties alleen jezelf de schuld kunt geven.

Ik heb besloten om naar mezelf en naar mijn hart te luisteren en niet naar een man die niet over de emotionele intelligentie beschikt om met mij te daten.

Ik heb me volledig gerealiseerd dat mijn gevoelens en verlangens ertoe doen en ik heb die emotionele volwassenheid bereikt lang voordat jij besloot om spelletjes met me te spelen.

Je deed alsof je iemand was die je niet bent en uiteindelijk is je masker ervan af gevallen. Vroeg of laat vallen alle maskers af.

Iemand kan niet doen alsof hij iemand is die hij niet is. Het is gewoon een kwestie van tijd voordat ze betrapt worden.

Ik Werd Het Zat Om Op Je Te Wachten, Dus Besloot Ik Om Weg Te Gaan

Je hebt me slechts tijdelijk pijn gedaan, omdat ik je ware zelf heb ontdekt. Ik keek onder je masker en zag geen man, maar een jongen die zijn gevoelens verborg.

Hoewel ik gekwetst en gebroken was, ging ik weg, omdat ik nog een beetje zelfrespect over had.

Ik ging weg zonder nog naar je om te kijken, omdat ik wist dat je je ware zelf nooit zou onthullen.

Ik heb veel te vaak met mannen zoals jij te maken gehad. Die onvolwassen en onzekere jongens die niet weten wat er echt nodig is om van een vrouw zoals ik te houden.

Ik heb besloten om weg te gaan, omdat je gewoon een weer een man was die me aan het lijntje hield en die me uiteindelijk pijn zou doen.

Ik had mijn moment van openbaring en ik besefte wat je me had aangedaan, dus besloot ik om bij je weg te gaan.

Ik Werd Het Zat Om Op Je Te Wachten, Dus Besloot Ik Om Weg Te Gaan

Je had niet moeten verwachten dat ik zou wachten tot je klaar was om mijn liefde te accepteren of te beslissen of ik je wel of niet waard was.

Ik zal niet meer gekwetst worden. Schat, ik ken mijn waarde al en ik heb genoeg vertrouwen om te zeggen dat ik niet langer bij je zal blijven.

Ik zal niet gewoon nog een meisje zijn dat zichzelf in slaap huilt of die op je berichtjes van troost zit te wachten die helemaal geen betekenis hebben.

Ik zal niet aan de zijlijn staan en op je wachten terwijl je andere meisjes achterna zit.

Er is al teveel energie verspild om dingen te laten gebeuren.

Je bent gewoon een domme jongen die de tijd neemt om de eerste stap te zetten.

Het is volkomen belachelijk om te verwachten dat ik mijn tijd zou verspillen met wachten op jou. Ik zal nooit genoegen nemen met minder dan ik verdien.

Ik Werd Het Zat Om Op Je Te Wachten, Dus Besloot Ik Om Weg Te Gaan

Ik heb behoorlijk wat gebroken harten gehad en ik heb geleerd om verder te gaan met mijn leven en iemand te vinden die aan mijn normen voldoet, iemand die niet al energie opslokt en die zonder twijfel weet dat hij me wil.

En waarom zou ik op je wachten? Mijn tijd is kostbaar.

Denk je echt dat je zo speciaal bent?

Ja, ik heb ooit gedacht dat je geweldig was, maar ik werd wakker uit dat sprookje en ik realiseerde me dat je mijn tijd niet waard bent.

Een man die mijn tijd waard is, zal het helemaal niet verspillen.

Misschien wist je niet hoe je je voelde of was je onzeker over ons, maar dat is jouw probleem en niet het mijne.

Ik zal niet blijven zitten wachten tot je weet wat je wil.

Ik heb me gerealiseerd dat het leven kort is en je krijgt maar één kans om het de moeite waard te maken, dus ik wil een man die precies weet wat hij wil.

Ik Werd Het Zat Om Op Je Te Wachten, Dus Besloot Ik Om Weg Te Gaan

Toen mijn hoofd eenmaal helder was, toen ik besloot om bij je weg te gaan, werd ik weer een gelukkige en vreugdevolle vrouw.

Je zal je realiseren je wat je me aan hebt gedaan en je zult er spijt van krijgen, maar het zal te laat zijn. Het is te laat om bij mij terug te komen.

Je hebt me nooit een prioriteit gemaakt. Ik stond altijd onderaan je lijst, maar nooit meer.

Ik heb geleerd om lief te hebben en mezelf op de eerste plaats te zetten. Ja, ik was gebroken, maar ik ben als een feniks weer opgestaan.

Begrijp me niet verkeerd, ik was bereid om mijn best te doen om het te laten werken. Ik wilde je gelukkig maken, maar niet tegen elke prijs.

Ik heb gewacht en ik hoopte dat je ooit zou veranderen, maar dat heb je nooit gedaan. Voor altijd op je wachten was voor mij nooit een optie.

Nu ik je heb verlaten, weet ik dat je spijt hebt. Je speelt alle goede dingen in je hoofd opnieuw af en hoopt dat we op een dag weer samen zullen zijn.

Ik Werd Het Zat Om Op Je Te Wachten, Dus Besloot Ik Om Weg Te Gaan

Je wilt vergeving, maar je weet dat je het van mij niet zult krijgen. Je hebt niet eens het recht om erom te vragen.

Ik heb van mijn fouten geleerd en nu is het jouw tijd om van die van jou te leren. Probeer te leven met wat je hebt gedaan, want je zult nooit meer zo’n vrouw vinden.

Ik verdien het om bij iemand te zijn die bereid is om zich aan mij te binden en alleen aan mij. Iemand die klaar is om de banden met andere meisjes te verbreken en zich gewoon op mij te concentreren.

Ik verdien iemand die hetzelfde wil als ik en dat is om ware liefde te vinden.

Ik ben die emotioneel onbeschikbare mannen zat, die zich aan hun vroegere relaties vasthouden en die wachten tot hun exen ze terugnemen.

Nee, dat wil ik niet.

Dat gezegd hebbende, heb ik mezelf nogmaals bewezen hoe sterk en zelfverzekerd ik ben en ik weet dat ik er klaar voor ben om de liefde nog een kans te geven.

Alleen niet met jou.

Ik Werd Het Zat Om Op Je Te Wachten, Dus Besloot Ik Om Weg Te Gaan