Skip to Content

Waarom Je Nog Single Bent Volgens Je Sterrenbeeld

Waarom Je Nog Single Bent Volgens Je Sterrenbeeld

Er moet een reden zijn waarom je nog single bent, toch? Je begint te geloven dat er een soort vloek is, omdat je het echt probeert. Maar dingen lijken gewoon nooit op jouw manier te gaan.

Hier is iets veel diepers aan de hand en ik kan je met de grootste zekerheid vertellen dat je sterrenbeeld in direct verband staat met dit probleem. Wil je weten wat je precies tegenhoudt? Lees dan verder!

Ram

Waarom Je Nog Single Bent Volgens Je Sterrenbeeld

Waarom ben je single? Als Ram heb je vertrouwen in jezelf en in de dingen die je in een relatie op tafel legt. Maar… je bent ook erg impulsief.

Die impulsiviteit zorgt ervoor dat je je gedraagt ​​op manieren die iemand gewoon niet lang genoeg in je leven houden. Helaas ben jij iemand die heel snel verliefd wordt.

Je raakt snel verveeld van mensen, waardoor je met je ogen rolt bij elk ding dat uit hun mond komt. Het maakt niet uit hoe geïntrigeerd en aangetrokken je in het begin was, als ze dat niet volhouden, neemt desinteresse het snel over.

Waarom je nog single bent als Stier

Iemand geboren onder het teken Stier wordt heel gemakkelijk verliefd. Je houdt ervan om lief te hebben, wat je alleen maar naar vreselijke situaties leidt waarin je wanhopig hoopt dat iets in je voordeel zal veranderen. Meestal echter niet.

Wil je weten waarom je nog single bent? Je liefhebbende karakter duwt mensen weg. Niet iedereen is meteen klaar om zich te binden. Je bent zo onvermurwbaar om ze voor een langere periode te laten blijven.

Dit soort gedrag zorgt ervoor dat je je afvraagt ​​of je mensen zelfs maar over je gevoelens voor hen moet vertellen of dat je het gewoon moet opgeven. Je bent echter nog steeds een hopeloze romanticus die zo bang is om je emoties te tonen. Ik hoop dat je in deze situatie een soort balans vindt.

Tweeling

Waarom Je Nog Single Bent Volgens Je Sterrenbeeld

Als luchtteken zijn Tweelingen doodsbang om in een val te vallen waar ze niet uit kunnen komen. Jij bent een van hen, dus je zou moeten begrijpen wat dit eigenlijk inhoudt.

Je bent een extraverte persoon die graag onder de mensen is. Als iemand je ooit probeert te dwingen je vrienden op te geven, ben je daar weg. Maar dit betekent ook dat de mannen met wie je uitgaat, zich niet zo geliefd voelen als ze zouden willen.

Ze hebben het gevoel dat iedereen een veel grotere prioriteit voor je is dan zij. Dus aan het eind van de dag wil je niet met dat soort gedrag te maken hebben. Het geeft je het gevoel dat ze je in een kooi opsluiten.

Kreeft

Je bent nog op zoek naar de juiste partner. In een liefdeloze relatie terechtkomen is het laatste wat je wil, omdat het je hart echt kan breken.

Je bent te emotioneel en dat is de reden dat je nog single bent. Als je problemen negeert of vermijdt die mogelijk liefdesverdriet kunnen veroorzaken, dan zul je voor een lange tijd geen relatie hebben.

Dat is volkomen terecht, moet ik je zeggen. Je moet je echter zeker bewust zijn waarom je niet elke nacht naast iemand in slaap valt. Als je blijft weglopen voor liefdesverdriet, loop je mogelijk ook weg voor ware liefde.

Waarom je nog single bent als Leeuw

Om helemaal eerlijk te zijn, heb ik nog nooit een Leeuw ontmoet die voor een langere tijd uit een relatie bleef. Je kunt zeggen dat je voorlopig single bent, maar je weet dat je telefoon momenteel overladen is met berichten.

Jij bent mooi! Jij bent het leven van het feest en dat is misschien het probleem. Er zijn te veel opties. Iedereen wil bij je zijn en je al die complimenten geven die zo cruciaal voor je zijn.

Er is hier echter één probleem. Mensen worden onbedoeld verliefd op je uiterlijk in plaats van op je persoonlijkheid. Dit betekent alleen dat je klaar bent om weg te lopen van iedereen die niet begrijpt dat je meer bent dan je uiterlijk.

De reden dat je nog single bent ondanks al die opties, is omdat niemand echt om je lijkt te geven.

Maagd

Waarom Je Nog Single Bent Volgens Je Sterrenbeeld

Je hebt veel grotere prioriteiten in je leven dan het achtervolgen van een man die je alleen maar tot last zal zijn. Je wordt vaak omschreven als een perfectionist. Iemand die naar elk klein detail van een persoon kijkt, zodat je kunt begrijpen of ze goed genoeg voor je zijn.

Als Maagd-vrouw vind je het niet dat je nog single bent, ook al is er een beetje angst in je borst.

Maar die angst is niet genoeg om je genoegen te laten nemen met minder dan je verdient. Je bent zo kieskeurig met je partners dat mannen op een gegeven moment gewoon stoppen met met je te praten in romantische zin.

Weegschaal

Als een teken dat wordt geregeerd door de planeet Venus, is er een misvatting dat iemand die onder dit teken is geboren, altijd verliefd is. De waarheid is dat dit teken niet echt om toewijding geeft. Dat het erg moeilijk is om ze voor een langere periode bij één persoon te laten blijven.

Jij bent het type persoon dat met iedereen flirt. Je vindt het helemaal goed om tien jongens tegelijk te sms’en; het is gewoon een spel voor jou. Je bent erg loyaal als je eenmaal een relatie aangaat, maar flirten is altijd van nature voor je geweest.

Veel mensen zien dat als een rode vlag. Zonder je zelfs maar de tijd te geven om hen te laten zien hoe liefdevol en zorgzaam je eigenlijk kunt zijn. Dat is precies waarom je nog single bent en dat je misschien een tijdje zo blijft, tenzij je leert om het een beetje af te zwakken.

Waarom je nog single bent als Schorpioen

Als je met iemand praat die een misvatting heeft over de sterrenbeelden, zullen ze je meteen vertellen dat Schorpioenen het gevaarlijkst zijn. Het maakt niet uit dat je heel erg je best doet om een ​​goed mens te blijven, je kunt nog steeds niet iedereen overtuigen van je vriendelijkheid.

Je bent intimiderend voor mensen en dat is te zien. Ze zijn zo ongerust en op scherp als het gaat om met je te praten dat ze niet eens proberen je te leren kennen.

Boogschutter

Waarom Je Nog Single Bent Volgens Je Sterrenbeeld

Boogschutters staan ​​bekend om hun toewijdingsproblemen. Als je eenmaal begint te praten over het feit dat je niets serieus wilt, geven mensen je gewoon geen kans. Misschien wil je een relatie die romantisch en vol liefde is, maar je vrije geest geeft mensen nooit de juiste sfeer.

Je staat bekend als een eenzaam persoon, dus het is moeilijk voor je om zelfs maar een relatie te overwegen. Maar als je dat eenmaal doet, is het moeilijk om een ​​potentiële partner ervan te overtuigen. Niemand kan je bijhouden. Het is moeilijk om iemand te vinden als je een wervelwind bent die is geïncarneerd in een mooi persoon.

Steenbok

Steenbokken staan ​​bekend om hun gekke werkethiek. Hoe heb je zelfs tijd om te daten als je constant aan een nieuw project denkt om aan te werken of uit te voeren na de laatste promotie?

Het is moeilijk voor je om een ​​partner te vinden omdat je door je werk niet eens genoeg tijd voor jezelf kunt krijgen. En zelfs als je wel een partner vindt, moeten ze echt extreem flexibel zijn om in lijn te zijn met je schema.

Triest om te zeggen, dat is precies waarom je single bent. Je gelooft dat je georganiseerd genoeg bent om alles te hebben, maar soms moet je echt naar jezelf kijken en de waarheid beseffen.

Waarom je nog single bent als Waterman

Je bent zo op je hoede. Hoe verwacht je dat mensen je benaderen als je eruitziet alsof je het einde van hen bent?

Grapje. Je bent eigenlijk een heel lief persoon, maar je moet gewoon meer open zijn over romantische relaties en meer liefde ontvangen in het algemeen. Je bent nog steeds vrijgezel omdat mensen je romantische kant helemaal niet kunnen zien – je bent zo op je hoede dat anderen de verkeerde indruk van je krijgen.

Ga uit je hoofd en laat de wereld de echte kant van jezelf zien. Het is niet erg om iemand van je te laten houden om de persoon die je bent.

Vissen

Waarom Je Nog Single Bent Volgens Je Sterrenbeeld

Als je nog single bent als Vissen, dan moet ik je vragen: ben je te duizelig over de persoon die je leuk vindt? Je lacht constant en het is zo duidelijk dat ze bang worden om iets serieus met je te beginnen.

Ja, dat klinkt als een domme reden, maar je bent waarschijnlijk te beschikbaar. Zodra je iemand leuk begint te vinden, geef je die persoon al je aandacht, maar ze zullen niet eens proberen je te achtervolgen. Ze zullen je alleen zien als een hopeloze romanticus die een relatie aangaat.

Dat is precies waarom je nog single bent.

PinFlight Image