Skip to Content

11 Eenvoudige Manieren Om Mannen Je Te Laten Benaderen Waar Je Ook Bent

11 Eenvoudige Manieren Om Mannen Je Te Laten Benaderen Waar Je Ook Bent

Toen ik jonger was, worstelde ik altijd met daten omdat bijna niemand me ooit benaderde. Mijn vriendin en ik gingen dan naar een bar of een club en ze ging bijna altijd met iemands telefoonnummer naar huis of met een leuk nieuw verhaal om te vertellen.

Maar ik? Nooit. Ik was altijd haar sidekick, iemand met wie ze toevallig die avond aan tafel zat.

Het is niet dat ik jaloers was. Mijn vriendin was de meest perfecte vrouw ter wereld. Ze was intelligent, grappig, mooi, en echt positief en vriendelijk. Ze verdiende echt alle aandacht die ze kreeg.

En ik was een chagrijnig meisje van ergens in de twintig, verlangend om iemand te ontmoeten, stiekem naar nieuwe connecties verlangend.

Totdat ik besefte wat ik verkeerd deed. Ik realiseerde me eindelijk dat ik, om door een man te worden benaderd, meer ontspannen en… nou ja, benaderbaar moest zijn. Ik heb alle geheimen ontdekt en ben op dat gebied zeer succesvol geworden. En vandaag deel ik graag mijn beproefde manieren om elke man je te laten benaderen.

11 manieren om mannen je te laten benaderen

11 Eenvoudige Manieren Om Mannen Je Te Laten Benaderen Waar Je Ook Bent

1. Altijd glimlachen

Als je een chagrijnige en fronsende blik op je gezicht hebt, dan zal waarschijnlijk geen enkele man je ooit willen benaderen.

Ze zijn al doodsbang voor de gedachte om naar een meisje toe te lopen en een gesprek aan te gaan, laat staan het daadwerkelijk te doen met een meisje dat echt niet onder de indruk van iets lijkt te zijn.

Dus, laat je parelwitte tanden zien en wacht gewoon op je volgende gratis drankje en een casual, “Dus, kom je hier vaak?”

2. Oogcontact is de sleutel

Je zult niet geloven wat een game-changer goed oogcontact is. Het kan zoveel doen en eigenlijk al het werk voor je doen. Het is eigenlijk een geweldige manier om een man te laten weten dat je benaderd wilt worden.

Mannen nemen oogcontact heel serieus. Ze beschouwen het als een uitnodiging om naar je toe te lopen zonder de angst te hebben om afgewezen te worden.

Dus, waar je ook bent – bij de bank, Starbucks, een bar of een bibliotheek – een snelle blik (gevolgd door een glimlach, natuurlijk) zal een man je laten benaderen.

En als je verleidelijker wilt zijn en hem volledig zijn verstand over je wilt laten verliezen, dan kun je ervoor zorgen dat je hem vanaf de andere kant van de kamer recht in de ogen kijkt.

Stel je voor: een lange en zwoele blik over de rand van het glas van je drankje, mogelijk vergezeld van een kleine knipoog. Dat is voor elke man, een groen licht!

3. Zie er altijd op je best uit

Sommige mannen geven waarschijnlijk niet om de huidige modetrends. Dat betekent echter niet dat ze niet kunnen zien wanneer een vrouw er wel of niet goed uitziet.

En ja, niet alles gaat over uiterlijk en een man zou verliefd moeten worden op je persoonlijkheid, maar als hij vanuit de andere kant van de kamer naar je kijkt, dan ziet hij alleen hoe je eruitziet.

Dus, als je je door een man wilt laten benaderen, zorg er dan voor dat je je kleedt om indruk te maken. Draag iets tijdloos dat je figuur accentueert en al je kenmerken laat zien. Jongens worden eerst verliefd met hun ogen, dus zorg ervoor dat jij degene bent voor wie hij valt.

4. Verberg je niet – maak jezelf zichtbaar

Waar je ook bent, als je een knappe man ziet door wie je benaderd wilt worden, dan zal jezelf verbergen niet veel doen.

Dus, als je op een huisfeest bent – haal dat kussen van jezelf af en ga iets doen. Als je in een bibliotheek bent – verstop je niet achter de planken. En als je aan een bar zit, kijk dan naar de menigte en vraag je vrienden om je niet te bewaken.

Jongens moeten je actief en levendig zien, dus zorg ervoor dat je heel zichtbaar en gemakkelijk op te merken bent (maar nog steeds gracieus en waardig, natuurlijk).

5. Laat je lichaamstaal het woord doen

Wanneer je door een man benaderd wilt worden, dan is het over elkaar slaan van je armen en benen, en jezelf in het algemeen afsluiten, je ergste aartsvijand.

Zorg ervoor dat je hele lichaam gericht is op de man die je leuk vindt. Je armen en benen ontspannen en gepositioneerd zijn op een manier die uitnodigend is, in plaats van afstotend, dat je niet te veel friemelt, en, zoals al gezegd, altijd glimlachen en oogcontact maken.

6. Wees zelfverzekerd om je door een man te laten benaderen

Dit is iets dat meer tijd kost om aan te werken en te perfectioneren. Mogelijk voor je badkamerspiegel terwijl je jezelf een peptalk geeft.

Zelfverzekerd zijn is niet iets dat van de ene op de andere dag gebeurt. Het is wel iets dat je hele datingervaring verandert zodra je leert hoe je het onder de knie kunt krijgen. Het is stralend, inspirerend en zelfvervullend.

Een echt zelfverzekerde vrouw is van bijna elke man de droom. Ze houden van een goede uitdaging. En ze houden van het idee om iemand die zo onafhankelijk is naast hen te hebben.

Dus als je door mannen benaderd wilt worden, werk dan aan je zelfvertrouwen. Zorg ervoor dat het niet in arrogantie verandert.

7. Ga met zo weinig mogelijk vrienden uit

11 Eenvoudige Manieren Om Mannen Je Te Laten Benaderen Waar Je Ook Bent

Als je uitgaat met de intentie om door iemand te worden benaderd, probeer dan niet met een grote vriendengroep uit te gaan. Als er meer dan twee meisjes aan je tafel zitten, dan is dat al een avondje uit voor een meisje. Wat vaak betekent dat jongens niet zijn toegestaan.

Jongens voelen zich waarschijnlijk al geïntimideerd door je uiterlijk, uitstraling en zelfvertrouwen. En ze vinden het moeilijk om zich te vermannen en je te benaderen. Laat staan als er zes andere even mooie en zelfverzekerde vrouwen om je heen zijn.

Dus, als het niet nodig is om met een grote vriendengroep uit te gaan – hou het dan gewoon bij een of twee vriendinnen. En laat je mannelijke vrienden thuis, alsjeblieft! Moeten we nog uitleggen waarom?

8. Wees positief en lach vaak

Eén ding is zeker: positiviteit is uiterst besmettelijk! Als je wilt dat een man je benadert, dan moet je hem iets geven om naar te verlangen. Je moet hem laten zien hoe leuk en vermakelijk je bent om bij in de buurt te zijn.

Dus lach, vertel grapjes en wees jezelf! Jongens zullen dat zeker leuk vinden!

9. Neem het initiatief en benader hem eerst

Soms, als je wilt dat een man je benadert, dan moet je hem halverwege ontmoeten. Zo is het gewoon.

Ik zeg niet dat je al het werk voor hem moet doen, maar het maken van de eerste babystap zou de truc kunnen doen en bemoedigend voor hem kunnen zijn.

Als hij aan de bar staat, loop daarheen, bestel voor jezelf een drankje en vraag hem terloops, “Hé, weet jij toevallig wanneer ze sluiten?”, “Heb je een aansteker die ik kan lenen?” of “Weet je een andere coole plek om naartoe te gaan die in de buurt is?”

Door hem om een kleine gunst of informatie te vragen, open je het gesprek voor hem. Het is aan hem om het vanaf daar over te nemen, echt.

10. Om een man je te laten benaderen moet je duidelijk maken dat je single bent

Dit kan moeilijk zijn om te doen zonder duidelijk en verbaal te vermelden of op je voorhoofd, “Ik ben single!” te schrijven. Maar er zijn zeker enkele subtiele manieren waarop je iemand kunt laten weten dat je niet bezet bent.

Niet op je telefoon zitten, is een van hen. Als je constant op je telefoon kijkt en iemand appt, dan kunnen jongens denken dat je een partner hebt die thuis op je wacht. En daarom besluiten om je niet te benaderen.

Dus, houd de telefoon in je tas en geniet van het moment waar je in zit!

11.  Wees gemakkelijk te benaderen, maar hard to get

En last but not least, zorg ervoor dat je altijd gemakkelijk te benaderen lijkt, maar hard to get.

Wees positief, uitnodigend en zelfverzekerd en behandel elke man die je benadert met vriendelijkheid en hoffelijkheid. Maar als ze proberen je mee naar hun huis te nemen, zorg er dan voor dat je respectvol weigert.

Mannen houden van een uitdaging, en jij moet er een zijn. Je moet ze altijd aas toegooien en ze jou laten benaderen. Laat ze iets hebben om aan je te denken en naar je gezelschap te verlangen voor de dagen die komen gaan.