Skip to Content

Je Wordt Niet Geboren Als Een Sterke Vrouw, Die Word Je

Je Wordt Niet Geboren Als Een Sterke Vrouw, Die Word Je

Ja, je kunt alleen een sterke vrouw worden.

Het leven wordt ruw. Het wordt verwoestend voor sommigen en nog erger voor anderen. Dat is wanneer echte, sterke krijgers worden gesmeed en hun ware capaciteiten worden getoond.

Door uitdagingen en ontberingen bouwen vrouwen zichzelf op om kogelvrij te worden. Zoals hierboven geschreven: niemand wordt op deze manier geboren.

Elke vrouw die je ziet en bewondert om haar kracht, is door een hel gegaan en weer terug om de vrouw te worden die ze nu is.

Ze zeggen dat alle dingen een prijs hebben! Nou, dit is meer dan waar en elke sterke vrouw weet het, ze hebben allemaal de prijs betaald.

Sterke vrouwen herrijzen uit de as van hun leven en spreiden hun vleugels op het perfecte moment. Dat is wat hen anders maakt.

Op het moment dat ze moeten vliegen, doen ze het. Terwijl anderen aan de grond geketend blijven, stikkend in hun eigen verdriet en zelfmedelijden, grijpen zij het moment en vliegen gewoon weg naar het onbekende.

Dat is geen gemakkelijke zet om te maken, maar het is degene die de stalen van de zachte onderscheidt. Het is een beweging die de geboorte geeft aan de sterke vrouw die we allemaal willen worden.

Dit is wat een sterke vrouw definieert. Dit is wie we allemaal geneigd zijn te worden.

1. Een sterke vrouw verstopt zich niet voor haar gevoelens

Je Wordt Niet Geboren Als Een Sterke Vrouw, Die Word Je

Ze omarmen alles wat er in hun hoofd en hart omgaat. Of het nu gaat om complete chaos of perfecte orde, ze vinden een manier om ermee om te gaan. Er is geen ruimte voor paniek of medelijden met zichzelf.

Er is alleen ruimte voor het vinden van oplossingen voor problemen.

Elke sterke vrouw weet dat het opkroppen van gevoelens ertoe leidt dat je in een nog slechtere toestand terechtkomt dan waarin je al bent geweest.

Het is gemakkelijker en zo veel verstandiger om zo snel mogelijk de confrontatie aan te gaan met wat er vanbinnen kookt.

2. Ze twijfelt nooit aan zichzelf

Ze zijn nooit verloren. Het is voor zo’n vrouw onmogelijk om op één plek vast te zitten zonder enig idee wat ze vervolgens moet doen. Een sterke vrouw heeft altijd een back-upplan en ze weet altijd wat ze vervolgens moet doen.

De formule voor hun succes is vertrouwen. Ze geloven gewoon dat ze alles kunnen bereiken en ze vertrouwen op hun eigen oordeel.

Niets kan hen neerhalen of doen twijfelen aan de beslissingen die ze al hebben genomen. Zo zouden we allemaal moeten denken, toch?

3. Een sterke vrouw is altijd eerlijk en direct

Sterke vrouwen vinden liegen niet eens een optie die ze kunnen gebruiken. Ze zullen je altijd de waarheid vertellen, wat er ook gebeurt.

Zelfs als de waarheid niet precies is wat je wilt horen, zullen ze het je dienen, want uiteindelijk verdien je het om het te weten, zodat je het constructief kunt opvatten en jezelf kunt verbeteren.

Een sterke vrouw zal je nooit met opzet pijn doen of tegen je liegen om je een slecht gevoel te geven.

Een sterke vrouw wil je helpen jezelf te verbeteren en zo snel mogelijk lid te worden van haar club.

4. Haar waarde is voor haar duidelijk

Ze weten hoeveel ze bereid zijn te bereiken. Ze weten waartoe ze in staat zijn en wat ze niet zijn.

Maar misschien is de belangrijkste factor van het besef van hun eigen waarde het feit dat ze zichzelf nooit met iemand anders zullen vergelijken.

Sterke vrouwen hebben puur zichzelf te beoordelen en te beoordelen en niemand anders.

Ze voelen zich niet bedreigd door het succes van een ander, omdat ze zich in plaats daarvan altijd met hun eigen successen bezighouden.

5. Een sterke vrouw weet hoe ze iemand moet vergeven

Een sterke vrouw verspilt haar energie niet aan wrok koesteren en boos zijn op iemand.

Ze heeft simpelweg geen tijd om met kinderachtige dingen om te gaan. Ze is volwassen genoeg om de grotere persoon te zijn en te vergeven, zelfs als het niet haar schuld is.

Laat je niet voor de gek houden door haar vergevingsgezinde karakter. Het betekent niet dat je je zin kunt krijgen met een vrouw als deze. Je kunt niet tegen haar liegen en je kunt geen misbruik van haar maken.

Ze weet hoe ze moet vergeven, maar dat betekent niet dat ze niet weet hoe ze zichzelf moet straffen en beschermen. Als je haar kruist, krijg je geen nieuwe kans om het nog een keer te doen.

6. Ze wil geen aandacht, maar ze wil respect

Aandacht is voor de onvolwassenen. Sterke vrouwen eisen respect en gelijkheid. Een sterke vrouw zal nooit smeken om iets wat ze wil.

Ze zal het alleen bereiken. Als ze faalt, zal ze het zelf oplossen, maar ze zal er zeker nooit om smeken.

Ze leggen zichzelf nooit uit en eisen ook geen respect. Als iemand haar niet respecteert, zal ze zien dat er geen plaats voor haar is in het leven van die persoon en zal ze gewoon weglopen.

7. Een sterke vrouw vergeet nooit het moment dat haar sterk maakte

Je Wordt Niet Geboren Als Een Sterke Vrouw, Die Word Je

Of momenten… het maakt niet uit; het punt is dat ze nooit de strijd en de pijn vergeten die hen hebben gesmeed om de krijger te worden die ze nu zijn.

Zonder de pijn en de verliezen zouden ze nooit zijn geworden wat ze zijn.

Ze zijn dankbaar voor alles wat er in hun leven is gebeurd. Een sterke vrouw zal nooit vergeten waar ze vandaan komt of wie ze is.

8. Bewonder iedere sterke vrouw, totdat je er zelf een bent

Het heeft geen zin jaloers te zijn op deze vrouwen. Je kunt ze alleen maar bewonderen en, belangrijker nog, je kunt van ze leren.

De manier waarop ze handelen, de manier waarop ze voor zichzelf vechten is verbluffend.

Ze laten het zo gemakkelijk lijken om die vastberadenheid en houding te bereiken, maar het is verre van eenvoudig.

Respecteer ze, want ze hebben een lange weg afgelegd om te worden wat ze zijn. Op een dag hoop ik dat jij dat ook zult doen.