Skip to Content

10 Manieren Waarop Je Een Player Verslaat In Zijn Eigen Spel

10 Manieren Waarop Je Een Player Verslaat In Zijn Eigen Spel

Vraag je je af hoe je een player moet bespelen en hem moet verslaan in zijn eigen spel? Alleen om hem spijt te laten krijgen van al zijn acties? Dan ben je op de juiste plek.

Hier zie je dat niemand met je emoties kan spelen. Dat hij heel blij zou moeten zijn dat hij de kans heeft gehad om bij je te zijn.

We hebben allemaal wel eens ervaring met players, of ze nu ons hart of dat van een vriendin hebben gebroken (of dat nu proberen te doen).

We kennen de manier waarop hij werkt. Soms zijn we ons ervan bewust dat hij een player is, maar toch worden we bespeeld.

Zijn spel is sterk; hij is zo charmant en knap, en hij weet altijd precies het juiste te zeggen.

Hij slaagt erin om je elk woord van hem te laten geloven en je een heel speciaal gevoel te geven.

Al snel bevind je je in een labyrint van leugens. Zonder de uitweg te weten of wat de echte waarheid is.

En wanneer hij je zijn ware aard laat zien, realiseer je je eindelijk dat hij je te slim af was.

Deze keer niet. Neem het heft in handen en maak hem geobsedeerd door jou.

Het hoeft niet zo te zijn! Hoe hopeloos je je ook voelt, je kunt hem altijd verslaan in zijn eigen spel en hem laten zien wie hier de baas is.

Als je vermoedt dat hij een player is, wacht dan geen seconde langer! Hier zijn 10 manieren om hem te spelen en hem zijn eigen medicijn te laten proeven!

1. Negeer hem

10 Manieren Waarop Je Een Player Verslaat In Zijn Eigen Spel

Players zijn gewend om de aandacht te trekken op het moment dat ze een club binnenkomen. Om hem te spelen, moet je eerst zijn aandacht trekken. Geloof me, hem negeren is de perfecte manier om dat te doen. Maar pas op, je wilt niet onbeleefd overkomen.

Wat je moet doen, is hem beleefd negeren. Geef hem het gevoel dat je niet geïnteresseerd bent om je tijd aan hem te verspillen. Dat hij meer zijn best moet doen als hij indruk op je wil maken. Laat hem weten dat je geen gemakkelijke vangst bent.

Je moet zo ongeïnteresseerd zijn dat hij zich afvraagt waarom zijn magie niet bij jou werkte.

Laat het lijken alsof je wel wat beters te doen hebt dan met hem te praten en verontschuldig je met een charmante glimlach. Spel aan.

2. Een player verslaan in zijn eigen spel: Doe alsof hij amper bestaat

Afhankelijk van het type game dat je speelt, kan deze stap na een paar dagen of zelfs uren op hetzelfde feest komen.

Glimlach naar hem aan de andere kant van de kamer en stel jezelf voor. Laat hem je niet vragen om te dansen of te daten of om je te baden in complimenten.

Speel het spel volgens je eigen regels. Neem wat te drinken, bedank hem en vertrek. Zeg hallo en vertrek.

Laat hem achter met een verwarde blik op zijn gezicht, want hij is niet gewend om gespeeld te worden.

Daarna zal hij onmiddellijk gaan denken dat hij iets volkomen verkeerd heeft gedaan. Wat de reden is waarom je in de eerste plaats bent vertrokken.

En dat is wanneer hij een ander plan begint te bedenken om je te winnen zonder te weten dat je hem altijd voor zult zijn. Wat er ook gebeurt, en wat hij ook doet, het zal gewoon niet goed genoeg voor je zijn.

3. Laat hem merken dat je het prima naar je zin hebt

Geloof me, voor elke man is er niets sexier dan een vrouw een geweldige tijd te zien hebben (zonder hem).

Of je het nu naar je zin hebt met je meisjes, het uitstekend doet op het werk of gewoon geniet van wat tijd alleen. Jongens houden van meisjes die zelfverzekerd zijn en verliefd zijn op hun leven.

Laat hem zien dat je je leven ten volle leeft en dat je geen man nodig hebt om het te doen.

Laat hem zien dat je hem niet nodig hebt. Dat zou genoeg moeten zijn om jezelf als een uitdaging voor hem te laten lijken.

Op het moment dat hij zich realiseert dat je goed genoeg bent zonder hem, zal hij zich een mislukkeling voelen en andere manieren proberen te vinden om je aandacht te trekken.

4. Een player verslaan in zijn eigen spel: Zorg ervoor dat hij ziet dat je het naar je zin hebt met andere mannen

Ah ja, het goede oude spel van jaloezie. Je toonde geen interesse om tijd met hem door te brengen, geen interesse in het horen van zijn complimenten en grappen. Daar sta je dan, je amuseert je met andere jongens, lacht om hun grappen en bloost om hun opmerkingen.

Ik denk dat het niet nodig is om te beschrijven hoe vreselijk ellendig hij zich zal voelen als je dit doet.

Als je ziet dat je plezier hebt met andere jongens, zal hij zijn verstand voor je verliezen. Hij zal vastbesloten zijn om je te laten beseffen dat hij degene is op wie je moet letten.

Maar pas op dat je niet te flirterig overkomt, net genoeg om een vonk van jaloezie in hem op te wekken.

Hij krijgt de concurrentie die hij nodig heeft en krijgt de kans om nog eens te bewijzen hoe geweldig hij is.

5. Flirt

Je gaat naar de tweede helft van de wedstrijd, het publiek staat op en de bal is op jouw helft.

Kijk hem verleidelijk aan de andere kant van de kamer; laat hem naar je toe komen. Praat met hem, lach om zijn grappen, maar laat hem zien dat je niet valt voor zijn rokkenjagende tactieken.

Complimenteer hem niet; houd het luchtig en leuk. Raak per ongeluk zijn arm aan, giechel hier en daar en maak een paar ietwat vuile grappen.

Zorg er altijd voor dat je hem laat weten dat jij degene bent die de regels bepaalt. Dat hij deze moet respecteren, anders kan hij het spel niet meer spelen.

6. Een player verslaan in zijn eigen spel: Blijf immuun voor zijn charme

10 Manieren Waarop Je Een Player Verslaat In Zijn Eigen Spel

Hij is gewend om de aandacht te krijgen van alle vrouwen om hem heen, maar laat hem zien dat je daar niet voor trapt. Noem hem Romeo of noem de vrouwen om hem heen zijn vriendinnen.

Laat hem zien dat je zijn daad hebt doorzien en dat je zijn sluwe tactieken kent.

Laat hem weten dat hij een andere strategie zal moeten bedenken als hij je voor hem wil laten vallen, omdat al zijn bewegingen tot nu toe simpelweg niet goed genoeg zijn voor jouw normen.

Hij zal zo graag van gedachten veranderen, om je te bewijzen dat hij anders is, dat hij geobsedeerd door je zal raken. De val is gezet en het enige wat je nog rest is plezier en spelletjes.

7. Blijf mysterieus, altijd

Geef niet te veel informatie over jezelf. Geef hem net genoeg om de vraag te beantwoorden, maar niet genoeg om het volledige verhaal te hebben. Praat niet over exen, je dromen, hoop en angsten.

Zie je, het belangrijkste om te doen is mysterieus te blijven en door dit alles te doen, zul je er zeker in slagen.

Houd altijd in gedachten dat players gewend zijn om alles te krijgen wat ze willen. Als ze zien dat ze het deze keer niet kunnen krijgen, worden ze gek.

Dus als hij naar je dag vraagt, geef hem dan iets een vaag antwoord en vraag hem naar zijn dag.

Wees geen open boek. Zorg ervoor dat hij bij je in de buurt wil blijven zodat hij meer van je kan leren kennen.

8. Een player verslaan in zijn eigen spel: Zorg ervoor dat je niet op zijn radar bent

Players zijn gewend aan vrouwen die geobsedeerd zijn door hen. Ze zijn eraan gewend om de hele tijd te worden geappt en gebeld.

Maar niet door jou. Wees niet de eerste die sms’t, en als hij je sms’t, antwoord hem dan pas de volgende dag.

Als hij je belt, bel hem dan uren later terug. Zeg dat je het druk hebt gehad (bonuspunten als je het druk had met een of andere man, werk aan het doen). Laat hem zich afvragen waar je bent en wat je doet.

Maak hem gek met halve antwoorden en onduidelijke opmerkingen. Laat hem via Whatsapp zien hoe het is om genegeerd te worden.

9. Laat hem zien dat het je niet boeit

Er is niets ergers voor een player dan jouw onwil om te beantwoorden aan zijn ‘vallen’ en acties.

Hoewel hij misschien opzettelijk probeert je jaloers te maken, laat hem dan zien dat het je niets kan schelen, omdat je toch niet van hem houdt (dus waarom zou je in de eerste plaats jaloers zijn?)

Als hij met een of andere meid aan de bar verschijnt, wees dan beleefd en zeg hallo. Als hij je vrienden aanvalt, lach dan en heb de beste tijd van je leven.

Laat hem zien dat hij niets met je te maken heeft, dat het je niets kan schelen wat hij ook doet.

Het maakt niet uit wie hij oppikt, je bent niet jaloers. Wat hij ook doet of zegt, je bent niet jaloers.

Laat hem zien dat je niet zo in hem geïnteresseerd bent als hij wil dat je bent. Dit zal hem echt gek maken!

Een player verslaan in zijn eigen spel

Om een player goed te spelen, moet je enkele basisregels kennen, maar de belangrijkste spelregel is om NOOIT verliefd te worden. Dit is maar een spel, onthoud dat.

Laat hem denken dat je hem leuk vindt, terwijl je met volle teugen geniet van je single leven.

Laat hem zich speciaal voelen terwijl hij weet dat alles wat je zegt zinloos is. En als je voelt dat zijn genegenheid op zijn hoogtepunt is, laat hem dan los.

Het is belangrijk om lang genoeg te blijven zodat hij het aas pakt en zich herinnert dat hij gespeeld heeft. Om het af te kappen voordat hij je gaat vervelen.

Player zijn is een zware klus, dus doe het niet tenzij je er klaar voor bent. Of als je hem echt terug wilt pakken, om wat voor reden dan ook.

Als je je verveelt, ga dan weg. Als hij toegeeft dat hij gevoelens voor je heeft, ga dan weg.

Blijf niet te lang hangen, zodat je niet voor hem valt. Zorg ervoor dat je ook je hart beschermt. Als je eenmaal besluit dat je hem loslaat, maak er dan een zuivere snede van.

Blijf niet rond hem hangen, geef hem geen tweede kans, verleng het spel gewoon niet, want het kan een averechts effect op je hebben.

Je hebt je werk goed gedaan. Je speelde met een player.