Skip to Content

Een Man Die Jouw Mannelijke Energie Naar Boven Haalt, Is Niet De Ware

Een Man Die Jouw Mannelijke Energie Naar Boven Haalt, Is Niet De Ware

We hebben het meerdere keren gehad over de verschillen tussen vrouwelijke en mannelijke energie. De verschillen hebben niets te maken met het eigenlijke vrouwelijke en mannelijke lichaam, maar het gaat meer om de energie die een persoon belichaamt.

Zoals je inmiddels weet, is mannelijke energie erg dominant. Als we eraan denken, denken we aan de aanbieder, de persoon die in de meeste situaties de leiding neemt, en de rationele kant van ieder mens.

Dat gezegd hebbende, vrouwelijke energie is erg onderdanig. Vrouwelijke energie is heel subtiel en zachtaardig. Als je in je vrouwelijke energie zit, vind je het niet erg dat iemand anders voor je zorgt, omdat je weet dat je hem voedt in andere aspecten van je relatie.

Die verschillen vormen de basis voor elke gezonde relatie tussen een man en een vrouw. Het probleem is dat de meeste mannen tegenwoordig in hun vrouwelijke energie zitten terwijl ze ook dominantie proberen vast te stellen. Ze weten niet hoe ze de relatie moeten leiden, maar ze verwachten dat de vrouw zonder vragen onder hun controle valt.

Hoe stom klinkt hun rationalisatie?

Een Man Die Jouw Mannelijke Energie Naar Boven Haalt, Is Niet De Ware

Het onderwerp mannelijke energie ligt me nauw aan het hart en ik zou er heel graag een gesprek met vrouwen over willen aangaan, omdat we allemaal in deze situaties zijn geweest. We zijn allemaal in de aanwezigheid geweest van een man wiens vrouwelijke energie ons mannelijker heeft gemaakt.

Je kunt zien dat dit gebeurt wanneer jij degene bent die altijd voor je dates betaalt. Er zal geen dag zijn dat je geen beslissingen hoeft te nemen voor je relatie om de vrede te bewaren. Je hebt zelfs het gevoel dat het een slechte zaak is om hulp van je partner te accepteren, simpelweg omdat jij degene bent die altijd hulp aanbiedt.

Hij is de drama-koningin terwijl hij je ook laat geloven dat hij niet het probleem is. Hij zegt dat je te emotioneel bent als je gepast reageert op zijn gedrag.

Hoe vaak heb je hem naar huis gereden? Hoe vaak heb je voor hem moeten zorgen omdat hij niet voor zichzelf kon zorgen?

Vaker wel dan niet, voel je je zijn moeder omdat je hem bijna alles moet leren over onafhankelijkheid en het echte leven. Kom op man. Is dat hoe een volwassen man zich hoort te gedragen?

Sommige vrouwen vinden het niet erg om in hun mannelijke energie te zijn binnen een relatie.

Vooral omdat ze niet eens beseffen dat ze in deze positie vastzitten.

Ik kan je beloven dat je niet gelukkig zult zijn in een relatie met een man als hij je in deze positie duwt. Je kunt niet gewoon het werk doen, de meer rationele partner zijn en voor hem zorgen.

Een veel voorkomende misvatting is dat vrouwelijke energie rechtstreeks verband houdt met afhankelijkheid. Dit is absoluut niet waar. Een sterke en onafhankelijke vrouw kan extreem vrouwelijk zijn. Je onafhankelijkheid wordt niet aangevallen als je iemand anders een deel van de lasten laat afnemen die je continu met je meedraagt.

Soms is iemand hebben om je te helpen het beste wat er kan gebeuren. Je bent niet in staat om dingen alleen te doen. Maar waarom zou je als je de mogelijkheid hebt om alles met iemand te delen?

Ik kan je eerlijk zeggen dat je mannelijke energie niet zo aanwezig hoeft te zijn in een relatie met een man die weet hoe hij het vrouwelijke in je naar boven kan halen. Als een man weet hoe hij dat moet doen, is dat een enorme prestatie.

Ik weet dat die mannen zeldzame exemplaren zijn in deze wereld waarin we leven.

Vaker wel dan niet, zul je zelfs voelen hoe hij je de ‘man van de relatie’ laat worden. Er zit echter zoveel kracht in jezelf vrouwelijk te laten zijn in de aanwezigheid van iemand van wie je houdt.

Als je op mij lijkt, weet je misschien niet eens hoe dat eruit zou zien. Vrouwelijk zijn in een relatie is een geheel nieuwe ervaring voor ons.

De juiste man voor jou zal je de luxe geven om kwetsbaar te zijn. Je kunt zoveel huilen als je wilt terwijl hij je dicht tegen zich aan houdt. Hij zal je laten zien dat je je veilig en zeker bij hem kunt voelen tot het punt waarop je tranen welkom zullen zijn.

Hij zal degene zijn die voor de meeste van je dates betaalt. Niet vanwege bepaalde gendernormen, maar omdat hij weet met welke worstelingen een vrouw in deze samenleving te maken heeft, en hij wil je laten zien dat hij dat begrijpt. Laten we eerlijk zijn; we hebben nog steeds niet de gelijkheid die we verdienen op de werkvloer.

Je hebt de luxe om te dragen wat je zelfverzekerder maakt, omdat hij er geen probleem in zal zien. Je weet hoe belangrijk het verschil is tussen “je kunt dat niet dragen, jongens zullen naar je kijken” en “draag wat je wilt, ik kan vechten”.

Een man die zo zeker is van zijn mannelijkheid zal je nooit aan je vrouwelijkheid laten twijfelen. Mannelijke energie is niet nodig bij hem.

Een Man Die Jouw Mannelijke Energie Naar Boven Haalt, Is Niet De Ware

Hij zal je lichaam aanbidden zoals het is. Want de kracht die het vasthoudt gaat verder dan wat een man ooit zal kunnen begrijpen.

Als een man onzeker is, vormt alles en iedereen een bedreiging voor hem. Dat komt omdat zijn onzekerheden voortkomen uit de wetenschap dat er iemand is die mannelijker is dan hij. Hij weet dat jij beter verdient dan hij.

Je zult je verstikt voelen door een man die niet kan begrijpen waarom je emoties en hormonen zo aan elkaar gerelateerd zijn. Je lichaam functioneert zoals je weet op een andere manier. Er is een hele cyclus waar je aan moet denken – en dat doet hij ook.

Als je eenmaal een gezonde relatie hebt met een mannelijke man, valt alles op zijn plek. Je zult je weer jezelf voelen omdat de energie die je zal omringen je weer jezelf zal laten zijn. De zachte, voedende en zachte persoon van binnenuit zal uiteindelijk naar de oppervlakte komen.

Wanneer je ‘de ware’ ontmoet, zal je godin eindelijk kunnen schitteren. In de verkeerde handen zal ze verdrinken. De enige manier om te weten of je de man voor jou hebt ontmoet, is door te begrijpen wat vrouwelijk zijn voor jou betekent en daar je relaties omheen te creëren.

Maar breng je innerlijke godin nooit in een situatie waarin ze zich moet verstoppen om geaccepteerd te worden. Je lichaam zal de gevolgen voelen in je lichaam, je geest en je relaties.