Skip to Content

Lief Meisje, Neem Alsjeblieft Geen Genoegen Met Een Halfbakken Liefde

Lief Meisje, Neem Alsjeblieft Geen Genoegen Met Een Halfbakken Liefde

Neem geen genoegen met een liefde die je het gevoel geeft dat je hol en leeg bent vanbinnen, terwijl je continu stukjes van jezelf aan hem geeft.

Neem geen genoegen met een liefde die je niet van kop tot teen vult met passie en verlangen. Neem geen genoegen met een liefde zonder balans.

Ik weet dat je van hem houdt, dat is de reden waarom je blijft. Je blijft omdat je graag gelooft dat er meer in hem zit. Je wilt de kant van hem naar boven halen die je zag toen je hem voor het eerst leerde kennen.

Je wilt degene zijn die de muren doorbreekt die hij om zijn hart heeft heen gebouwd, want je wilt dat hij je helemaal toelaat, dieper dan wat hij de kennis die hij je tot nu toe heeft gegund.

En misschien zal je niet dieper kunnen, misschien kan hij je slechts dit bieden, maar dat zou voor jou niet voldoende moeten zijn.

Sommige mensen hebben heftiger en diepzinniger lief en dat is geen slecht eigenschap.

Het betekent gewoonweg dat je je leven zou moeten delen met iemand die net zo heftig van jou zal houden, je zou je leven met iemand moeten delen die net zo diepzinnig van jou zal houden.

Je zou met iemand moeten gaan bij wie je je in elk opzicht tevreden en voldaan voelt, want jullie harten passen op een dieper niveau bij elkaar. 

Ik denk dat je weet dat er meer in liefde en relaties zit, lief meisje, want je bent slim.

Neem geen genoegen met iemand die je geen vlinders geeft, want je bent bang om alleen te zijn en je bent bang om zonder hem te moeten leven.

Het is eng om weg te gaan bij iemand van wie je houdt, maar soms is dat noodzakelijk.

Soms is het noodzakelijk om een andere richting in te slaan, een richting waarbij jij je meer tevreden voelt.

Soms is vertrekken het beste dat je voor jezelf kunt doen.

Je hebt iemand nodig met wie je een chemie voelt die optimistisch en positief is, je hebt iemand nodig die je inspireert en die je drijfveer is om beter je best te doen en een beter mens te zijn.

Je hebt iemand nodig die een soortgelijke kijk op het leven heeft, lief meisje, en ik weet dat je diegene zal vinden.

Het moeilijkste is het weggaan – is de kennis dat je meer kunt hebben en meer zou moeten hebben. Het moeilijkste is vertrekken en zodra je dat doet zullen dingen nog moeilijker zijn.

Je zult aan alles gaan twijfelen, je zal je waarschijnlijk verloren en alleen voelen, maar je zal zelf gaan genezen.

Je zal jezelf vinden en je zal van je verleden leren. Je zal inzien dat het niet zo goed was als je jezelf deed geloven en je zal je compleet gaan voelen in je eentje.

Je zal passie en liefde in onbekende plekken vinden en je zal de paden kruisen met iemand die zo innig van je houdt, en je zal je bewust worden van hoeveel je verdient.

Je zal de diepzinnige liefde ervaren waar je op dit moment naar verlangt, maar niet ontvangt.

Alle liefde in zijn hart zal misschien niet genoeg zijn voor je en dat is oké. Niet iedereen kan zo volledig en innig liefhebben als jij.

Een halfbakken liefde achter je laten is moeilijk, lief meisje, maar je verdient het om het gevoel te hebben dat je het waard bent, want dat is zo.

Lief Meisje, Neem Alsjeblieft Geen Genoegen Met Een Halfbakken Liefde