Skip to Content

7 Onthullende Tekenen Dat Jullie Geliefden Uit Een Vorig Leven Zijn

7 Onthullende Tekenen Dat Jullie Geliefden Uit Een Vorig Leven Zijn

Heb je ooit het gevoel gehad dat je die ene persoon al ergens hebt ontmoet, maar je je niet kunt herinneren waar? Als dat zo is, dan is de kans groot dat je die persoon daadwerkelijk hebt ontmoet – in een vorig leven! Misschien zijn jullie wel geliefden uit een vorig leven.

Als je het gevoel hebt dat alles wat ze doen je aan iets herinnert dat je eerder hebt gezien, dan is het geen toeval.

Het betekent dat je waarschijnlijk specifieke herinneringen hebt met die persoon met wie je in een vorig leven om bent gegaan. En daarom heb je nu constante visioenen van een zogenaamd déjà vu.

De redenen waarom deze gebeurtenissen gebeuren zijn talrijk. Misschien was jullie relatie in een vorig leven niet echt succesvol. En heb je nu nog een kans om het te laten werken.

Misschien heeft je partner je in een vorig leven bedrogen (of heb je hem bedrogen). En heb je nu een tweede kans gekregen om de dingen goed te doen.

Wat de reden ook is, één ding is zeker: je bent nu weer verbonden. Het is namelijk de bedoeling dat jullie op dit moment in je leven samen zijn. En dit is hoe je het zonder twijfel zult weten!

7 ONTHULLENDE TEKENEN DAT JULLIE GELIEFDEN UIT EEN VORIG LEVEN ZIJN

1. Je voelt een directe verbinding

7 Onthullende Tekenen Dat Jullie Geliefden Uit Een Vorig Leven Zijn

Een van de grootste tekenen dat jullie geliefden uit een vorig leven zijn, is het gevoel van een intense en onmiddellijke verbinding met elkaar!

Je kunt dit gevoel niet onder woorden brengen, maar je hebt het gevoel dat je ze al jaren kent. Het wordt in de manier gezien waarop je communiceert, je emoties uitdrukt en dergelijke.

Jullie verbinding is zo sterk dat je alles en iedereen om je heen vergeet als jullie samen tijd doorbrengen.

Geliefden uit een vorig leven hebben een diepgewortelde band met elkaar. En daarom heb je het gevoel dat je al jaren met elkaar omgaat. Terwijl het in werkelijkheid maar een week of zelfs een paar dagen kan zijn.

2. Jullie kunnen elkaars volgende zetten voorspellen

Als je met een geliefde uit een vorig leven bent die je soulmate is, dan ben je in staat om te voorspellen wat ze vervolgens zullen zeggen of doen.

Je kunt zelfs elkaars zinnen afmaken (wat echt eng en bijna ongelooflijk klinkt)!

Het is zo gemakkelijk voor je om te weten wat de ander voelt zonder zelfs maar een woord te zeggen of te horen.

Geliefden uit een vorig leven kunnen elkaars zetten beter voorspellen dan wie dan ook, omdat ze al in deze situaties zijn geweest en ze al over deze dingen hebben gesproken.

En onze geest is iets moois dat dingen niet zo gemakkelijk vergeet.

Het is je onderbewustzijn die je voortdurend herinnert aan wat je al eerder hebt gehoord of gezien.

3. Geliefden uit een vorig leven voelen een verbinding over afstand en tijd

7 Onthullende Tekenen Dat Jullie Geliefden Uit Een Vorig Leven Zijn

Je voelt je niet alleen verbonden als je samen tijd doorbrengt. Je voelt ook een verbinding, zelfs over afstand en tijd.

Het kan zijn dat dat je kilometers van elkaar verwijderd bent en nog steeds die sterke sensatie in je voelt die je vertelt dat je niet alleen bent en dat ze een deel van je zijn.

Geliefden uit een vorig leven voelen zich zelden eenzaam zonder elkaar. Hun verbinding is namelijk zo sterk dat ze niet fysiek aanwezig hoeven te zijn om het te voelen.

Het is diep in hun wezen geworteld en het is een van de krachtigste krachten in het universum.

Als je geliefden uit een vorig leven bent, dan zul je merken dat je in een andere stad, staat of land kunt zijn en nog steeds het gevoel hebt dat je nog nooit uit elkaar bent geweest, zelfs geen seconde.

4. Voor geliefden uit een vorig leven voelt samenzijn als thuiskomen

Het maakt niet uit waar je bent, zolang je maar samen bent. Als je samen bent, dan voelt het namelijk als thuis. Komt dit je bekend voor?

Als dit voor jou geldt, dan betekent dit dat jullie twee zielen een thuis creëren, waar je ook gaat. En daarom maakt het niet uit of je midden op straat niets doet of op het meest exotische eiland aan het zonnebaden bent.

Het enige dat telt, is dat jullie samen zijn, omdat er geen plek is waar je je beter zou voelen dan in elkaars armen.

Hun aanwezigheid kalmeert je. Als ze je omhelzen, voelt het net als thuiskomen. En je zou dat gevoel niet door iets anders in de hele wereld vervangen.

5. Jullie hebben samen herinneringen

7 Onthullende Tekenen Dat Jullie Geliefden Uit Een Vorig Leven Zijn

Deze is echt zeldzaam. Als het je ooit overkomt, dan kun je er honderd procent zeker van zijn dat jullie geliefden uit een vorig leven zijn!

Als je samen herinneringen hebt die alleen jullie twee zich kunnen herinneren en niemand om je heen zich er iets van herinnert, dan kun je er zeker van zijn dat dit is gebeurd terwijl jullie twee in jullie vorige levens samen waren.

Zie je, de meerderheid van je herinneringen aan vorige levens vervagen. Sommige kunnen echter op een bepaalde periode in de tijd opduiken.

Dit gebeurt meestal wanneer je intens samen bent of als je dezelfde dingen begint te doen als voorheen.

Je hersenen registreren het als iets dat al is gebeurd en zo begin je het allemaal te onthouden.

6. Je hebt geen probleem om je voor elkaar open te stellen

7 Onthullende Tekenen Dat Jullie Geliefden Uit Een Vorig Leven Zijn

Wanneer twee mensen elkaar net ontmoeten, dan voelen ze zich meestal niet zo op hun gemak om zich helemaal open te stellen en over van alles en nog wat te praten.

Ze zijn een beetje gereserveerd. Het is normaal om een beetje angstig te zijn om je emoties en ervaringen met iemand te delen die je net hebt ontmoet.

Maar als je het gevoel hebt dat je geen problemen hebt om je voor elkaar open te stellen en vanaf de eerste dag dat je over alles en nog wat hebt gesproken dat in je opkwam, dan is de kans groot dat je geliefden uit een vorig leven bent!

Je hebt geen moeite om dingen met elkaar te delen, omdat je het gevoel hebt dat je ze al hebt ontmoet (wat waar is). En je hebt een diep gevoel van vertrouwen voor elkaar.

7. Als jullie samen zijn, dan verliezen jullie het gevoel van tijd

7 Onthullende Tekenen Dat Jullie Geliefden Uit Een Vorig Leven Zijn

Heb je ooit het gevoel dat uren in seconden veranderen als je samen tijd doorbrengt?

Als je geliefden uit een vorig leven bent, dan heb je de neiging om het gevoel voor tijd te verliezen. En alles om je heen te vergeten als je eenmaal samen bent.

Het komt omdat het zo gemakkelijk is om te communiceren en dingen met elkaar te delen. Zelfs in die mate dat je de realiteit volledig vergeet.

Geliefden uit een vorig leven hebben immers een geweldige band met elkaar. En hoe meer tijd ze samen doorbrengen, hoe sterker de band is die ze creëren.

Dus, als je de meeste van deze tekenen herkent en je gevoel je vertelt dat je ze ergens eerder hebt ontmoet. Dan kun je er zeker van zijn dat je een prachtige herverbinding van geliefden uit een vorig leven ervaart!