Skip to Content

Meest Voorkomende Relatieproblemen Voor Elk Sterrenbeeld

Meest Voorkomende Relatieproblemen Voor Elk Sterrenbeeld

We hebben allemaal onze ups en downs, het is gewoon hoe het leven werkt. Je moet vrede sluiten met het feit dat echte relaties niet op die in sprookjes lijken.

Het is een harde wake-up call, vooral als je een obstakel tegenkomt dat als een grote blokkade tussen jou en je geliefde fungeert.

Sommige mensen geven gewoon te snel op en besluiten hun geluk elders te beproeven. Anderen blijven tot het einde en proberen dingen samen te herstellen.

Je weet nooit welke optie het beste werkt totdat je jezelf hebt uitgeput of dingen nemen ten goede zijn veranderd. Niet iedereen is compatibel en dat kom je vroeg of laat te weten.

Meest voorkomende relatieproblemen per sterrenbeeld

Er zijn echter enkele veelvoorkomende relatieproblemen die aan elk sterrenbeeld kunnen worden toegeschreven. Dit kan je helpen te realiseren wat je op basis van hun sterrenbeeld kunt verwachten nadat je iemand hebt ontmoet.

Ze zijn allemaal uniek, dus de problemen zullen allemaal heel anders zijn. Laten we eens kijken wat de meest voorkomende relatieproblemen en worstelingen een aantal van de sterrenbeelden hebben.

Ram (21 maart – 19 april)

Meest Voorkomende Relatieproblemen Voor Elk Sterrenbeeld

Je kunt met dit sterrenbeeld echt niet fout gaan. Ze zijn zeer romantisch en liefdevol, maar ook loyaal. Een Ram is meestal een beetje explosief als ze verliefd zijn, wat zowel gunstig als schadelijk kan zijn.

Het is bijvoorbeeld goed om dat vuur te laten ontbranden, vooral nadat jullie al een hele tijd samen zijn. Ram kan echter een beetje op zichzelf vooruit lopen.

Ze kunnen dingen overhaasten en dat blijkt vaak niet goed voor ze te zijn. Het is hun meest voorkomende relatieprobleem dat voor problemen kan zorgen.

Mensen nemen ze misschien niet serieus vanwege hun abrupte beslissingen. Eigenlijk zijn zij meestal de eersten die beslissen om uit elkaar te gaan. Dit kan echter soms het soort beslissing zijn waar ze later spijt van krijgen.

Stier (20 april – 20 mei)

Bij dit sterrenbeeld lijkt het misschien niet zo, maar ze zijn ook heel romantisch. Als het om de meest voorkomende relatieproblemen gaat, lijken ze enigszins op Ram.

Stier is niet zo bombastisch als Ram, maar ze hebben hun deel om op de zaken vooruit te lopen. Het probleem waar dit sterrenbeeld mee te maken heeft is perspectief.

Omdat ze zo koppig zijn als ze zijn, kan het ze niet schelen om dingen vanuit verschillende gezichtspunten te zien. Dit kan ze als roekeloos en nogal onverschillig over laten komen.

Dit eigenzinnige teken denkt graag dat hun manier het beste is. Sterker nog, het is de enige optie die je hebt. Koppigheid en een star standpunt zijn enkele van de meest voorkomende relatieproblemen waarmee ze worden geconfronteerd.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Meest Voorkomende Relatieproblemen Voor Elk Sterrenbeeld

Als je ooit eerder met een Tweeling hebt gedate, dan weet je waarschijnlijk met welk probleem ze te maken hebben. Toch kan het ook een sterke impact op hun partners hebben.

Tweeling is meestal enthousiast, vol energie en avontuurlijk. Daar is  toch niets mis mee? Het kan soms overweldigend zijn, maar voor hen.

Ze raken zo in hun eigen fantasiewereld verstrikt waar alles goed en soepel verloopt. Wanneer ze uiteindelijk uit die trance komen, dan komen ze echter van een koude kermis thuis.

Wanneer de realiteit begint, dan staan ze versteld en weten ze niet hoe ze met dingen moeten omgaan. Je zou kunnen zeggen dat het meest voorkomende relatieprobleem voor dit sterrenbeeld hoge verwachtingen zijn.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

De rol van deze knuffelkont in een relatie wordt vaak verkeerd geïnterpreteerd. Mensen kennen ze meestal als de hopeloze romantici die ze zijn.

Dit is echter niet altijd een goede zaak. Het is eigenlijk een basis voor een van de meest voorkomende relatieproblemen voor dit teken.

Zie je, als iemand zo aanhankelijk en afhankelijk is van zijn partner, dan kunnen ze na verloop van tijd echt onzeker worden. Het betekent niet noodzakelijk dat dit zal gebeuren, maar het is zeer waarschijnlijk.

Kreeften zoeken voortdurend de goedkeuring en het comfort van hun partner, zodat ze als behoeftig kunnen overkomen.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Meest Voorkomende Relatieproblemen Voor Elk Sterrenbeeld

Leeuw kan enorm veel van iemand houden, maar niet voordat ze de liefde hebben bewezen die ze voor zichzelf hebben. Dat is een soort van hun deal. Je weet wel, grote ego’s en zo.

Dit kan een groot probleem zijn in een relatie met dit sterrenbeeld. Niemand houdt van een persoon die een opgeblazen gevoel van zichzelf heeft.

Nou, een Leeuw kan gewoon niet zien waar het probleem ligt. Ze zijn echter snel om een aantal van jouw gebreken aan te wijzen. Dit is geen aantrekkelijke kant van hen, omdat ze vaak niet kunnen toegeven wanneer ze in de fout zijn gegaan.

Dit sterrenbeeld staat ook niet te veel stil bij andermans perspectieven en meningen. Net als Stier zitten ze aan hun eigen standpunt vast.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Veel mensen kennen dit sterrenbeeld als een van de realistische. Dit is waar, maar verrassend genoeg hebben ze een andere kant. Terwijl de eerste leuk lijkt te zijn, zal de andere niet zo aangenaam zijn.

Dit is ook de kant die de meest voorkomende relatieproblemen veroorzaakt. Hoewel ze pedant en zeer georganiseerd zijn, kan hun obsessieve gedrag ze wat problemen opleveren.

Mensen houden er niet van om gecontroleerd te worden. Helaas kunnen ze zich in de aanwezigheid van Maagd soms zo voelen.

Hoewel dit sterrenbeeld vaak bekend staat als de probleemoplosser, kan deze eigenschap gewoon een tegeneffect voor hen zijn. Er is een grens die nooit overschreden mag worden.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Meest Voorkomende Relatieproblemen Voor Elk Sterrenbeeld

Weegschaal staat bekend als mensenliefhebber. Ze houden er gewoon van als hun wederhelft zich in hun aandacht koestert. Je mag ze onbaatzuchtig noemen vanwege het niveau van hun toewijding.

Ze uiten hun ware en rauwe gevoelens de hele tijd aan je. Dit sterrenbeeld is een van degenen die problemen voor zichzelf veroorzaken.

Hoewel dergelijke toewijding en genegenheid wenselijk zijn, kunnen ze iemand volledig uitputten. Weegschalen raken zo opgeslokt in de relatie dat ze het gaan idealiseren.

Dit loopt voor hen bijna nooit goed af. Je zou dus kunnen zeggen dat het het meest voorkomende relatieprobleem is waarmee ze worden geconfronteerd.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Bij de vermelding van dit sterrenbeeld komt een stereotype naar boven. Onnodig te zeggen dat we ze allemaal als mysterieus en koelbloedig beschouwen. En soms is het waar.

Dat is wanneer mensen beseffen dat je iets bent dat gewoon niet kan worden “opgelost” en geven ze het op. Aan de andere kant kan dit in een relatie helemaal niet waar blijken te zijn.

In feite kan dit teken een van de meest intense zijn die er zijn. Ze zijn gepassioneerd en liefdevol, maar soms hebben ze de neiging om het te overdrijven. Dit soort gedrag kan voor sommige mensen als te veel overkomen en ze wegjagen.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Meest Voorkomende Relatieproblemen Voor Elk Sterrenbeeld

Als je ooit een Boogschutter hebt ontmoet, dan zul je je gerealiseerd hebben hoe vrijgevochten ze zijn. Dit sterrenbeeld houdt er niet van als iets ze naar beneden sleept.

Hun behoefte om voortdurend hun vrijheid te uiten en het als hun recht te verklaren, zou zich echter tegen hen kunnen keren.

Als je herhaaldelijk op zoek bent naar ruimte en je hebt altijd wat tijd voor jezelf nodig, dan kunnen je partners achterdochtig worden.

Voor veel Boogschutters is dit een van de meest voorkomende relatieproblemen waarmee ze worden geconfronteerd. Deze vrijheid kan namelijk met onzorgvuldigheid of apathie verward worden.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Net als Weegschaal heeft Steenbok moeite om de grens te trekken wanneer ze zichzelf onbaatzuchtig aan anderen geven.

Ze hebben gewoon het gevoel dat het hun taak is om iemand anders gelukkig en voldaan te maken. Dit brengt hen echter vaak in een hachelijke situatie.

Mensen neigen te afhankelijk van hen te worden, omdat ze zo zorgzaam en liefdevol zijn. Dit kan een ramp worden. Steenbokken zullen uiteindelijk beseffen dat ze niet alle last kunnen dragen en de dingen zullen uit elkaar beginnen te vallen.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Meest Voorkomende Relatieproblemen Voor Elk Sterrenbeeld

Dit sterrenbeeld is niet iemand die zich kan settelen met iemand die hen complimenteert, nee. Ze hebben een eigen wil.

Het belangrijkste voor Waterman is de toekomst. Ze houden ervan om de dingen verder vooruit te plannen, net als Maagd.

Dit kan hen echter vaak emotioneel afwezig laten zijn, wat het laatste is wat een partner wil. Het drijft hen bovendien alleen maar verder weg.

Afstandelijk zijn is een van de meest voorkomende relatieproblemen, vooral voor dit sterrenbeeld. Probeer het goed te maken met je geliefden voordat het te laat is.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Net als het vorige sterrenbeeld heb je een eigen wil. Niemand kan dat van je afnemen en daar ben je je volledig van bewust.

Zelfs Vissen wordt echter niet gespaard van enkele van de meest voorkomende relatieproblemen. Ze lijken een aantal soortgelijke eigenschappen als Waterman te hebben.

Het ding met Vissen is dat ze vrij selectief zijn. Maar dit sterrenbeeld is gemakkelijk om mee te praten. Ze begrijpen mensen zo goed dat ze op zichzelf vooruit lopen. Ze geloven dan dat ze de ware hebben gevonden.

Wat er gebeurt als hun partners hen volledige aandacht en liefde geven, is dat ze langzaam verdwijnen, omdat een deel van hen schreeuwt dat ze er niet klaar voor zijn.

PinFlight Image