Skip to Content

De Normen Die Je Moet Verhogen, Op Basis Van Je Sterrenbeeld

De Normen Die Je Moet Verhogen, Op Basis Van Je Sterrenbeeld

Als je het gevoel hebt dat je op geen enkele manier in je leven verbetert, dan moet je misschien je normen verhogen. De manier waarop we ons gedragen en de verwachtingen die we voor onszelf stellen, passen misschien niet bij ons.

Dit is waar je sterrenbeeld in beeld komt. Elk sterrenbeeld is uniek en vereist een precieze manier om dit probleem aan te pakken.

Als je klaar bent om de taak op je te nemen om je normen te verhogen, dan zal je kwaliteit van leven waarschijnlijk verbeteren. Bekijk op basis van je sterrenbeeld hoe je dat kunt doen!

Ram

Als het om het verhogen van normen voor Ram gaat, dan wil je misschien een kijkje in je liefdesleven nemen. Het zijn bij jou meestal romantische relaties die een upgrade nodig hebben.

Dit vuurteken staat bekend om zijn botheid en jij bent meestal degene die de eerste stap zet. Als je echter de verkeerde persoon ontmoet, dan kan dit alleen maar in hun voordeel zijn.

Je bent energiek en je weet wat je wilt. Wanneer je iemand ontmoet, probeer je aan al zijn of haar behoeften te voldoen. Het is mogelijk dat je er niet hetzelfde voor terugkrijgt, omdat je er te veel moeite voor doet.

De ander laat het gewicht van de relatie op jouw schouders rusten. Dit is het lastige deel dat vereist dat je een aantal normen moet verhogen. Val niet voor iemand die er niet klaar voor is om je dezelfde hoeveelheid liefde te geven!

Stier

Dit aardeteken is berucht om zijn koppigheid, toch? Soms loop je te hard van stapel, omdat je veel dingen voorspelt die niet eindigen zoals je wilde.

Toch geef je niet graag op en doe je je best om dingen te laten werken. Het punt is, je verwacht veel van iemand die je het minst geeft.

In termen van het verhogen van je normen, moet je een persoon vinden die aan je verwachtingen kan voldoen. Het is niet de schuld van andere mensen dat ze niet met je kunnen concurreren.

Je voelt je vaak moedeloos met wat je hebt vanwege jezelf. Vergeet niet dat jij degene bent die aan de touwtjes trekt, dus zorg ervoor dat je de volgende keer de juiste keuze maakt.

Tweeling

De Normen Die Je Moet Verhogen, Op Basis Van Je Sterrenbeeld

Over luchttekens gesproken, we weten hoe zorgeloos ze kunnen zijn. Tenzij het met jezelf te maken heeft. Dit is het deel waar je je het meest onzeker voelt.

Tweeling is een genot om in de buurt te hebben, omdat ze zo gemakkelijk en ontspannen zijn. Ze hebben echter hun eigen momenten van zwakte.

Hoewel anderen je als een intelligent en leuk persoon zien, kun je moeite hebben om zelf hetzelfde beeld te zien. Je gaat de hele tijd van hoog naar laag, dus je hebt niet veel tijd om je op jezelf te concentreren.

Stop met jezelf te kleineren en probeer te zien wat anderen in je zien. De spiegel zal niet genoeg zijn, omdat je je normen moet verhogen.

Kreeft

Onnodig te zeggen dat jij altijd degene bent die gekwetst wordt. Of het nu om een romantische relatie of gewoon een vriendschap gaat die verkeerd ging, je trekt altijd aan het kortste eind.

Heb je je ooit afgevraagd waarom dit je altijd overkomt? Ik ben bang dat het met je gevoeligheid en onverzettelijke liefde voor anderen te maken heeft.

Je hebt de neiging om alles aan anderen te geven, maar tijdens de reis verlies je vaak jezelf. Probeer wat van die liefde naar jezelf te richten en bekijk hoe het vanaf daar gaat.

Leeuw

De Normen Die Je Moet Verhogen, Op Basis Van Je Sterrenbeeld

Dit teken heeft geen gebrek aan zelfliefde, maar het kan zich in een soortgelijke situatie als Kreeft bevinden. De aanbidding die je voor iedereen hebt en de nabijheid met mensen kunnen je waarde ondermijnen.

Hoe is dit dan mogelijk? Nou, mensen zijn eraan gewend om genegenheid van een Leeuw te ontvangen, dus ze verwachten steeds meer.

Je hebt het gevoel dat je hier geen bezwaar tegen mag maken, omdat ze je dan niet meer leuk zullen vinden. Het is een van je ergste angsten, dus je geeft ze bijvoorbeeld de macht om over je heen te lopen.

Ze zien je als een gewoonte en een onuitputtelijke bron van toewijding. Zodra dit fout blijkt te zijn, beginnen ze over je heen te lopen. Verhoog je normen en stop dit gedrag voor eens en altijd!

Maagd

Je perfectionisme zal uiteindelijk de overhand krijgen. Je zult voortdurend nieuwe manieren proberen te vinden om dingen op een betere manier te doen.

Dit kan een persoon uitputten en je zult de gevolgen zeker voelen. Vroeg of laat kan een poging om een betere versie van jezelf te worden je kwaliteit van leven ernstig beïnvloeden.

Het heeft niet alleen invloed op jou, maar ook op de mensen om je heen. Naarmate de tijd vordert, zul je begrijpen wat een slechte invloed je aanhoudende zelfkritiek op de mensen om je heen heeft.

Weegschaal

Je passiviteit kan je in het leven duur komen te staan. Dit zal voor anderen ruimte creëren om te doen wat ze willen, wat je in principe een gevangene kan maken.

Weegschalen houden er niet van om problemen met iemand te hebben, dus het is onwaarschijnlijk dat je onmiddellijk actie onderneemt. Het kan echter te laat zijn als je eenmaal beseft dat je de verkeerde mensen in je leven aan de touwtjes hebt laten trekken.

Doe wat het beste is voor jezelf en zet jezelf voor één keer op de eerste plaats.

Schorpioen

Je bent nooit klaar om liefde van iemand te ontvangen, maar je hebt gezelschap nodig. Dit kan je vaak in toxische relaties vastzetten.

Je lijkt je er in het begin misschien niet druk om te maken, omdat je iemand niet gemakkelijk vertrouwt. Maar als je je eindelijk openstelt, dan zul je zien dat het niet is wat het leek te zijn.

Deze situaties verslechteren vaak je kijk op relaties en buitenstaanders. Dit alles vraagt om onmiddellijke actie – het opnieuw opbouwen van je muren.

Stop met het leven met vooroordelen en ontspan je. Je energie zal bepaalde mensen in je leven aantrekken, dus zorg ervoor dat het positief is.

Boogschutter

De Normen Die Je Moet Verhogen, Op Basis Van Je Sterrenbeeld

Je hebt het gevoel dat er iets is dat je naar beneden trekt en je niet naar je volle potentieel leeft. Alle obstakels lijken je voortdurend in de weg te staan en je probeert je daar niet druk over te maken.

Als je een Boogschutter bent en je bevindt je in deze situatie, geef dan aan jezelf toe dat je een probleem hebt en begin vanaf daar. Je hebt misschien zin om op te geven, maar we weten dat het niet het juiste is om te doen.

Als je dingen wilt laten werken, dan moet je beter je best doen. Stop nooit met in jezelf en je einddoel te geloven.

Steenbok

Het spreekt voor zich dat dit sterrenbeeld een workaholic is. Je primaire focus ligt op je prestaties en daardoor kan het met gemak al je gedachten in beslag nemen.

Iedereen ziet je als een hardwerkend en succesvol persoon, behalve jij. Geef jezelf wat ruimte, want je doet je best.

Maak plaats voor de vooruitgang die van binnenuit begint en laat de buitenwereld even voor wat het is. Je zelfdiscipline kan je ergste vijand zijn.

Waterman

De Normen Die Je Moet Verhogen, Op Basis Van Je Sterrenbeeld

Dit teken reikt meestal naar de hemel en laat niets tussen hen en hun doelen staan. Het enige dat je zeepbel echter kan doen barsten, zijn je onzekerheden.

Het lijkt onnatuurlijk dat alles volgens plan zonder verstoringen verloopt, dus begin je het in twijfel te trekken. Ook al zien andere mensen het niet, je twijfelt stiekem aan jezelf en je prestaties.

Maar dat hoeft niet zo te zijn. Je mag zonder alle wat-als van je prestaties genieten. Veel mensen zouden er een moord voor doen om zoals jij te zijn!

Vissen

Je onbaatzuchtige natuur brengt voortdurend je eigen zelf in gevaar. Je hebt de neiging om anderen op de eerste plaats te zetten en je topprioriteit te vergeten – jij!

Er zijn veel manieren waarop je op dit punt kunt verbeteren, maar je moet met het hoofdprobleem beginnen.

Je kunt met gemak voorkomen dat je in slechte situaties vast komt te zitten waarin je niet de liefde krijgt die je verdient. Maak ruimte om van jezelf te houden. Je zult dankbaar zijn dat je dat hebt gedaan.

PinFlight Image