Skip to Content

Realiteitscontrole: Hij Heeft Het Niet Druk, Al Het Andere Is Gewoon Belangrijker Dan Jij

Realiteitscontrole: Hij Heeft Het Niet Druk, Al Het Andere Is Gewoon Belangrijker Dan Jij

11 januari 2022

Lief dagboek,

Je gelooft nooit wat er net met me is gebeurd. Ik stond op het punt om dat boek te kopen waar ik zo lang op heb gewacht, en toen ik daar aankwam, kaapte een man hem gewoon voor mijn neus weg. EN ER WAS ER NOG MAAR ÉÉN OVER! DEGENE DIE HIJ HAD GEPAKT! God, ik was zo boos dat hij het zelfs opmerkte.

Maar hij lachte en ging gewoon verder met winkelen. Gelukkig voor hem was hij de leukste man ooit, dus ik was iets minder boos. Ik liep door de boekenwinkel tot ik een vervanger vond voor mijn Colleen Hoover roman.

Maar raad eens wat er toen gebeurde… Toen ik op het punt stond de winkel te verlaten, verscheen de man weer en gaf me het boek dat hij van me had gestolen. Ik bedoel niet letterlijk, maar het voelde alsof ik beroofd was. Hoe dan ook, terug naar de mysterieuze boekendief.

Hij gaf me het boek, zei geen woord en ging gewoon de boekwinkel uit. Ik was zo in de war, gelukkig, opgewonden en slaperig. Ik weet het, ik weet het, waar slaat slaperig op? Nou, het voelde als een droom, dus het herinnerde me eraan dat ik eigenlijk heel erg moe was.

MAAR DAT IS NIET HET ENIGE WAT ER GEBEURD IS! Toen ik thuiskwam en het boek opende, zag ik dat hij zijn nummer daar erin achter had gelaten en het volgende had geschreven, “Je bent schattig als je boos bent, ik kan me niet voorstellen hoe mooi je bent als je gelukkig bent. Veel leesplezier.”

Help, ik denk dat ik verliefd ben geworden.

14 januari 2022

Mijn Liefde Voor Jou Is Onbeschrijfelijk, Maar Toch Probeer Ik Het

Lief dagboek,

Gisteren heb ik eindelijk besloten om hem een berichtje te sturen. Ik was zo bang dat hij me zou negeren, maar hij reageerde…onmiddellijk! En weet je wat? We gaan vanavond uit. Ja, dit meisje gaat op een date met de leukste boekenliefhebber in de hele wereld. God, hoe kan dit echt zijn?

Ik dacht eraan iets te dragen dat hem aan een paar coole boekenfiguren zoals IDK, misschien Hermelien Griffel doet denken? Of misschien is dat te nerdy? Moet ik voor Katniss Everdeen gaan? Nee, ik denk niet dat Hunger Games een goede optie is voor een eerste date.

Ik weet het! Het boek dat hij voor me kocht was ‘Nooit meer, dus het is zo’n cool idee om me als Lilly te kleden, toch? Ik hoop dat hij mijn Atlas wordt.

Spreek je morgen!

17 februari 2022

Sorry, sorry, sorry, sorry, sorry, het spijt me dagboek. Ik was vergeten dat ik beloofd had om hier te schrijven. Nou, nu ik terug ben is het alleen maar eerlijk van me om te zeggen wat er precies gebeurd is.

We gingen op een date, toen op een andere, toen nog een, en nog een, en nu zijn we officieel aan het daten! Ik zie dat ik heb gezegd dat ik wilde dat hij mijn Atlas was, hij is dat en zoveel meer voor me. Soms kan ik niet geloven dat dit het echte leven is.

Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest. We brengen zoveel tijd samen door, ik heb zijn vrienden ontmoet, ze zijn geweldig, en hij denkt hetzelfde over de mijne. Elke week hebben we op zaterdag een filmavond. En op maandag en woensdag hebben we voorbereidingen voor onze eerste halve marathon.

Het leven is geweldig en ik weet zeker dat hij de ware is!

3 april 2022

Hiii, we hebben samen onze eerste halve marathon gelopen. Het was zo moeilijk, maar het is ons gelukt! Dit weekend gaan we op reis. Hij laat al mijn dromen echt uitkomen.

17 mei 2022

Lief dagboek,

Het spijt me dat ik niet zo vaak met je praat als voorheen. Het is gewoon dat ik zoveel tijd doorbreng met mijn vriend. Of we brachten tenminste veel tijd samen door. Ik weet niet wat er aan de hand is, misschien overdrijf ik, maar ik denk dat er iets mis is.

Sinds we terug zijn van onze reis, is het alsof hij een compleet ander persoon is. Ja, de halve marathon is voorbij, maar we hadden afgesproken om door te gaan met de training, en opeens heeft hij het te druk om dat te doen? Ik weet het niet, misschien is het echt zo. Hij heeft een nieuwe baan, dus dat kan het zijn.

Ik hoop alleen dat het niet lang zal duren, want het maakt me echt ongerust. Misschien moet ik ook een nieuwe hobby zoeken, zodat ik hem niet zo erg mis.

1 juni 2022

Mijn Liefde Voor Jou Is Onbeschrijfelijk, Maar Toch Probeer Ik Het

Lief dagboek,

Ik was er zeker van dat alles weer zou worden zoals het was, maar het is alleen maar erger geworden. Maar wat denk je? Onze filmavonden vinden niet meer elke zaterdag plaats. Eerlijk gezegd hebben we dat al bijna een maand niet meer gedaan. Hij had het druk met zijn werk, en hij had een paar road trips met de jongens.

Ik wil niet zo´n soort vriendin zijn, maar ik denk dat ik hem ernaar ga vragen. Het maakt me verdrietig en ik verdien zeker een verklaring.

11 juni 2022

Ik heb het hem gevraagd en hij zei dat ik te aanhankelijk was. Hij zei dat hij tijd met zijn vrienden wil doorbrengen en dat zijn werk erg stressvol is. Hij noemde me zelfs paranoïde en waarschuwde me dat mijn gedrag me alleen maar van hem af duwt.

Wat moet ik doen? Ik hou zoveel van hem, maar is het mogelijk dat hij het zo druk heeft dat ik hem maar één keer per week zie?

27 augustus 2022

Lief dagboek,

Ik ben weer verdwenen. Maar deze keer deed ik het, omdat ik wat dingen moest uitzoeken. Als gevolg daarvan heb ik het met hem uitgemaakt. Het is triest dat het zo moest eindigen… maar ik dacht dat als het ware liefde was… ik me nooit verwaarloosd en ongewenst zou voelen.

Kijk maar eens naar de eerste paar maanden. Ja, de wittebroodsweken-fase, maar het moet nog steeds vergelijkbaar met dat blijven, zelfs na die periode van tijd. En in ons geval, ging ik van zijn prioriteit zijn, naar de laatste persoon op zijn lijst.

Ik had het ook druk. Ik heb een baan, mijn vrienden en familie, en mijn kleine pluizenbol, maar ik had altijd tijd voor hem. Want als je echt iets wilt doen, dan kun je er altijd een uur of twee tijd voor vinden. Als ik dat kon, dan had hij dat ook moeten doen.

Maar hij vond zijn spelavonden met de jongens interessanter dan filmavonden met mij. Hij trainde graag alleen, meer dan hij met mij samen deed. En nu zal hij plezier moeten hebben zonder mij, want ik ben klaar met ons.

Het heeft me een paar maanden gekost, maar ik ben blij dat ik er eindelijk achter ben dat hij het niet druk had, en al het andere gewoon belangrijker was dan ik.