Skip to Content

Vergeet Niet Wat Je Waard Bent, Zelfs Niet Als Hij Dat Wel Doet

Vergeet Niet Wat Je Waard Bent, Zelfs Niet Als Hij Dat Wel Doet

Heb je ooit het gevoel gehad dat je niet genoeg was, omdat de man van wie je meer hield dan wat dan ook nooit echt zag wat je waard bent?

Alleen maar omdat hij nooit alle offers kon waarderen die je omwille van jullie relatie maakte en omdat hij er niet in slaagde om de moeite terug te geven die hij van jou kreeg?

Heb je ooit aan jezelf getwijfeld, omdat iemand niet kon zien hoe mooi, slim, aantrekkelijk en interessant je eigenlijk bent? Heb je jezelf ooit met andere meisjes om hem heen vergeleken, je afvragend wat zij hadden dat jij niet had?

Als dat zo is, dan is deze voor jou. Dit is voor alle meisjes die niet zien wat voor geweldige en sterke vrouwen ze zijn. Voor alle meisjes die niet weten wat ze waard zijn.

Voor alle meisjes die toestaan dat een of andere eikel hun waarde ondermijnt en die hen laat geloven dat ze niet genoeg zijn.

Voor alle meisjes die eraan denken om hun ware zelf te veranderen, alleen om zich aan de normen van een man aan te passen of om leuker te worden gevonden door iemand die überhaupt nooit een plaats in hun leven verdiende.

Vergeet Niet Wat Je Waard Bent, Zelfs Niet Als Hij Dat Wel Doet

Alsjeblieft, wees niet een van die meisjes. Probeer in plaats daarvan altijd je uiterste best te doen om te onthouden hoe waardevol, speciaal en uniek je bent.

Vergeet alsjeblieft niet wat je waard bent, zelfs als iedereen dat wel doet en vooral als de man op wie je verliefd bent dat doet.

Zelfs als hij je behandelt alsof je waardeloos bent en zelfs als hij je probeert het gevoel te geven dat je nergens goed voor bent. Vergeet je niet wat je waard bent, zelfs niet als hij zich op welke manier dan ook gedraagt alsof hij boven je staat en op de dagen dat hij zijn best doet om je een slecht gevoel over jezelf te geven.

Vraag je niet af wat je waard bent als je ziet dat hij naar andere meisjes kijkt of je zelfs bedriegt. Zelfs als hij je telefoontjes of appjes niet beantwoordt en als hij duidelijk wil dat je hem achternazit.

Als hij je aan het lijntje houdt of als je zit te wachten tot hij bij zinnen komt.

Onthoud wat je waard bent, zelfs als hij je niet de liefde teruggeeft die je verdient en als hij je als stront behandelt. Alsjeblieft, laat deze giftige man niet in je hoofd komen, door je te vertellen dat je niet genoeg bent.

Onthoud alsjeblieft wat je waard bent, elke keer dat hij je successen probeert te kleineren, alleen maar omdat hij geïntimideerd is. Elke keer vertelt hij je dat je te veel bent om mee om te gaan of dat je niet voorbestemd bent om geliefd te worden.

Twijfel niet aan wat je waard bent, zelfs niet als hij je op geen enkele manier respecteert of als hij je mishandelt. Denk niet minder over jezelf, omdat je niet beter kiest of omdat je niet eerder wegloopt.

Vergeet Niet Wat Je Waard Bent, Zelfs Niet Als Hij Dat Wel Doet

Voor het niet slimmer zijn of voor het niet volgen van je gevoel, dat je vanaf het begin bleef vertellen om van hem weg te lopen.

Denk niet dat je zwak bent, omdat je je hart blindelings volgt en omdat je je emoties altijd voor je verstand plaatst. Eigenlijk betekent het gewoon dat je sterk genoeg was om te doen wat je wilde doen, zelfs als het de verkeerde keuze bleek te zijn.

Vergeet niet wat je waard bent als jij degene bent die meer van iemand houdt, degene die gekwetst is of die is achtergelaten. Doe het niet, zelfs niet als je hart in een miljoen stukken is gebroken of als je het gevoel hebt dat je je breekpunt hebt bereikt en dat je er gewoon niet meer tegen kunt.

Onthoud dat dit precies is wat hij wil. Hij wil je kracht afbreken zodat hij je met meer gemak onder controle kan houden en manipuleren.

Hij wil dat je je waardeloos voelt, zodat je jezelf gelukkig gaat prijzen dat je hem in je leven hebt.

Onthoud dat hij het alleen doet om zijn ego te stimuleren en zijn zelfvertrouwen een boost te geven. Deze man is zich er terdege van bewust dat hij je niet verdient en hij is ervan overtuigd dat de enige manier om met je om te gaan is om je naar zijn niveau te slepen.

Maar jij bent degene die dat nooit zou moeten laten gebeuren. Degene die moet begrijpen dat jij de enige bent die het recht had om je eigen waarde te bepalen.

Vergeet Niet Wat Je Waard Bent, Zelfs Niet Als Hij Dat Wel Doet

Als je in een situatie als deze vast komt te zitten, probeer dan gewoon niet te vergeten dat je sterk genoeg bent om iedereen achter te laten die je tegenhoudt of die je naar beneden haalt en dat je sterker bent dan alles wat je naar beneden haalt.

Ik zal niet tegen je liegen — banden verbreken met iemand waar je om geeft, zelfs als hij je vreselijk behandelt, is nooit gemakkelijk.

Maar je hebt het in je om het juiste te doen en ervan weg te lopen, zonder ooit nog achterom te kijken. En je zult het overleven, dat garandeer ik je.

Denk aan het meisje dat je was voordat deze man met je begon te rotzooien. Onthoud dat je in staat bent tot alles waar je je gedachten op zet en dat je hier krachtiger dan ooit uit zult komen.

PinFlight Image