Skip to Content

Vervelende Relatiegewoontes, Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld

Vervelende Relatiegewoontes, Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld

Laten we heel eerlijk zijn. Niemand is perfect en dat is een feit. Natuurlijk zou je iemand kunnen vinden die gelooft dat je de perfecte persoon ooit bent. Maar na verloop van tijd zul je zeker een aantal vervelende relatiegewoontes ontwikkelen.

We hebben allemaal onze eigenaardigheden en gebreken, en dat is oké. Ik denk dat wat erger is dan vervelende relatiegewoontes, is beweren dat je er geen hebt!

Wil je graag wat vervelende relatiegewoontes ontdekken die verbonden zijn met je sterrenbeeld? Laten we aan de slag gaan!

Vervelende relatiesgewoontes, gebaseerd op je sterrenbeeld

Ram

Vervelende Relatiegewoontes, Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld

We weten allemaal dat je veel van je wederhelft houdt. Maar dit kan heel snel een vervelende gewoonte worden.

Als je je handen niet thuis kunt houden, dan kan dit behoorlijk irritant worden. Niet iedereen vindt het prettig om te zien hoe jij je partner overlaadt met liefde en genegenheid. Zet de PDA een tandje lager.

Stier

We weten dat Stier een van de meest loyale dierenriemtekens is die er zijn. Ze hebben dat niveau van veiligheid zo hard nodig om tevreden te zijn.

Soms kan het echter uit de hand lopen. De constante behoefte aan goedkeuring en het kwantificeren van jullie liefde voor elkaar kan als aanhankelijk overkomen.

Tweeling

Het is geen geheim dat Tweeling niet in staat is om zich zo gemakkelijk te binden. Het is bijna gegarandeerd dat er voor hen een lange periode zal verstrijken om eraan te wennen om in een relatie te zitten.

Dit is waar de problemen zich voordoen. Tweelingen kunnen niet begrijpen dat ze nu aan één persoon zijn gebonden en ze zullen het labelen ervan zo veel mogelijk uitstellen.

Voor de meeste mensen is dit zeker een gewoonte die op je zenuwen kan werken. Je partner zou kunnen aannemen dat je ze ziet als een vriend met voordelen!

Kreeft

Als je dit tegen een Kreeft zou zeggen, zouden ze waarschijnlijk niet zien wat er mis mee is. Een van hun vervelende relatiegewoontes is het bespreken van de toekomst.

Nou, dit zou niet vervelend zijn als het iets was waar jullie het allebei over eens zijn. Kreeft kan echter op de zaken vooruit lopen en te vroeg in de relatie over de toekomst praten.

Ik weet niet waarom ze niet zien wat daar mis mee is. Dit is de reden waarom ze erin slagen om hun partners af te schrikken en te intimideren!

Leeuw

Vervelende Relatiegewoontes, Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld

Dit sterrenbeeld vindt het leuk om bij anderen bekend te zijn. Om het anders te zeggen, ze willen zich gewaardeerd voelen en ze zullen vaak hun waarde op basis van hun relaties waarderen.

Deze vervelende gewoonte kan zich op een manier manifesteren waarop Leeuw de huidige relatie met een vorige vergelijkt. Dit is een grote nee en een grote afknapper voor hun partners.

Voor anderen kan het lijken alsof je probeert te pronken en alleen op jacht bent naar een trofee.

Maagd

Maagden gaan allemaal over onopvallend zijn. Dit kan vaak van pas komen, omdat het je privacy behoudt. Aan de andere kant is het misschien niet zo’n goede zaak.

Als je een relatie hebt, dan wil je partner meestal dat mensen dat weten. Het is niet alsof je het van de daken gaat schreeuwen.

Een kleine aankondiging aan je naasten of een vermelding hier en daar is meer dan genoeg. Het is echt een vervelende gewoonte als je de dingen onopvallend houdt.

Weegschaal

Grappig genoeg is de vervelende gewoonte van een Weegschaal het tegenovergestelde van die van Maagd. Weegschalen willen dat iedereen alles weet, letterlijk.

Daarom kunnen ze soms op de zenuwen van mensen werken, omdat ze zo geobsedeerd zijn door het nieuws. Na verloop van tijd beginnen mensen aan te nemen dat dit teken gewoon graag roddelt en de privacy van mensen ontwijkt.

Probeer het een tijdje laagdrempelig te houden om te zien hoe dat voor je uitpakt. Ik zeg niet dat je helemaal moet veranderen, maar probeer gewoon rekening te houden met de mening van anderen en vertrouwelijke informatie.

Schorpioen

Nee, de vervelende gewoonte van Schorpioen is niet te koud of harteloos zijn. Eigenlijk gaat het over te jaloers en bezitterig zijn.

Ja, je leest het goed. Als dit sterrenbeeld verliefd op iemand wordt, dan doen ze alles voor die persoon. Dit kan echter als te veel overkomen en het niet in staat zijn om met hun emoties om te gaan, kan vrij snel in jaloezie veranderen.

Een beetje jaloezie is gezond en, om eerlijk te zijn, de meeste mensen zouden liegen als ze zeiden dat ze het niet leuk vonden dat hun partner zich van tijd tot tijd helemaal druk loopt te maken. Maar overdrijf het niet.

Boogschutter

Vervelende Relatiegewoontes, Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld

Boogschutter is een flirt. Zo, ik heb het gezegd. Maar het is niet zo dat ze je gaan bedriegen zodra je weg bent.

Dat gezegd hebbende, kunnen ze soms een beetje te vriendelijk worden met iemand. Ze praten graag over koetjes en kalfjes, maar is het het echt waard?

Wat nog erger is, is dat ze het zullen proberen te ontkennen als ze duidelijk iemand op een flirterige manier hebben gecomplimenteerd.

Steenbok

Door vervelende relatiegewoontes kunnen dingen heel snel bergafwaarts gaan. Dit kan iedereen overkomen, zelfs Steenbok.

Dit sterrenbeeld heeft de neiging om een beetje intens te zijn. Het juiste woord zou waarschijnlijk bazig zijn. Je vindt het leuk om de baas te spelen en dat is niet iets wat je partner aantrekkelijk vindt.

Koppels willen altijd als een team werken. Dus, als je niet langer meewerkt of een compromis bereikt met je partner, dan zul je zeker problemen veroorzaken.

Waterman

Waterman is algemeen bekend als de vrijgevochten en zorgeloze. Je partner kan dit echter een vervelende relatiegewoonte vinden.

Hierdoor kun je vaak afwezig zijn. Mensen zullen je als een beetje afstandelijk zien, wat zeker niet iets is wat ze in een relatie willen ervaren.

Bovendien kan dit ook een negatieve invloed op je hebben en ervoor zorgen dat je nog verder afstand neemt. En dit kan allemaal gebeuren zonder dat je het beseft!

Vissen

Ik wil niet te hard klinken, maar dit is echt jouw schuld. Je verwacht grote dingen van je partner.

Hoge verwachtingen hebben voor niemand iets goeds gebracht. Integendeel, je lijkt vanwege hen altijd slechte dingen op jezelf af te roepen.

Vervelende relatiegewoontes zijn niet onherstelbaar. Probeer je verwachtingen te verlagen en te zien hoe de dingen lopen.