Skip to Content

Hoe Laat Je Je FWB Verliefd Op Je Worden: 11 Manieren Die Altijd Werken

Hoe Laat Je Je FWB Verliefd Op Je Worden: 11 Manieren Die Altijd Werken

Een vriend met voordelen (FWB) is iemand waar je alleen een fysieke relatie mee hebt en iemand op wie je zeker niet verliefd wilt worden. Ja, je kunt af en toe samen wat doen, maar het is niets zoals een romantische relatie.

Veel mensen maken zulke afspraken met iemand simpelweg omdat ze denken dat ze alleen een wekelijks afspraakje willen met een man die ze aantrekkelijk vinden. Ze geloven dat ze sterk genoeg zijn om hun gevoelens te beheersen, maar soms worden de gevoelens te sterk en raakt er uiteindelijk één persoon gekwetst.

Als je bent gaan wensen dat je fysieke relatie met je FWB iets meer wordt, dan zou je mijn advies moeten horen. Er zijn 11 manieren om hem verliefd op je te laten worden en ik sta op het punt om ze met je te delen. Ik hoop dat je er klaar voor bent, want dit kan je leven veranderen.

11 beste manieren om je FWB verliefd op je te laten worden

Hoe Laat Je Je FWB Verliefd Op Je Worden 11 Manieren Die Altijd Werken

Ik wil je niet langer laten wachten, maar ik wil je voordat we beginnen wat advies geven. Elke man is anders. Je hebt al wat tijd met hem doorgebracht, wat betekent dat je hem vrij goed kent.

Als sommige van deze manieren er niet uitzien alsof ze op hem kunnen worden toegepast, sla ze dan gewoon over en ga dan voor de volgende. Hoewel ik er 11 voor je heb voorbereid, hoef je je niet op allemaal tegelijk te concentreren

1. Wees er zeker van dat je het wilt

Voordat je zelfs maar met je zoektocht begint om je vriend met voordelen verliefd op je te laten worden, moet je ervoor zorgen dat je dat zeker wilt doen.

Neem een paar dagen voor jezelf en denk na over je gevoelens. Probeer niet met hem te praten en te zien of je hem wel of niet zou missen. Luister naar je hart en je zult weten wat je nu moet doen.

2. Wees een goede vriendin

Romantische relaties kunnen niet werken als de partners geen beste vrienden zijn. Natuurlijk hoef je in het begin geen BFF’s te zijn, maar je moet zeker goede vrienden zijn.

Je moet hem laten zien dat je om hem geeft, dat je er bent om hem te helpen, en dat je er zal zijn, hoe moeilijk het ook wordt. Hij moet weten dat hij je kan vertrouwen. Dat je hem niet alleen belt als je iets af wilt spreken.

3. Negeer hem af en toe

Als je echter op zoek bent om je FWB verliefd op je te laten worden, dan moet je ervoor zorgen dat hij je een beetje gaat missen. Het missen van iemand laat ons zien wie de mensen zijn waar we echt bij willen zijn.

Als je ervoor kiest om hem een paar uur of dagen te negeren (afhankelijk van je huidige relatie), dan zul je hem zeker laten merken dat je er niet bent. En hij zal zich afvragen waar je bent en met wie.

4. Wees mysterieus

Ook al zei ik dat je zijn goede vriendin moest zijn, je moet jezelf nog steeds mysterieus laten lijken. Op die manier zal hij geïnteresseerd zijn om je over jezelf te horen praten. Hij zal je verleden willen weten, je favoriete boeken, films en de dromen die je hebt.

Onthul geleidelijk stukjes informatie over jezelf, maar laat hem altijd meer willen weten. Zo laat je hem aan jou denken en aan alles wat hij nog moet ontdekken.

5. Complimenteer hem

Mannen kunnen nog onzekerder zijn dan vrouwen. En de meesten zullen niets doen tenzij ze weten dat ze tenminste een kans maken om je geïnteresseerd in hen te maken.

Dus om hem te laten zien dat je het goed vindt dat hij een zet doet, raad ik je aan om hem te complimenteren. Overdrijf het niet. Herinner hem er af en toe aan dat je echt van zijn baard of zijn glimlach houdt.

6. Wees zelfverzekerd

Hoe Laat Je Je FWB Verliefd Op Je Worden 11 Manieren Die Altijd Werken

Je weet wat ze zeggen, “Zelfvertrouwen is de sleutel.” Geloof me, het is echt heel belangrijk. Als hij ziet dat je gelukkig bent in je eigen lichaam en geest, dan zal hij willen weten wat er zo speciaal aan je is.

Als je hem laat zien dat je zonder hem kunt leven, dat je een sterke onafhankelijke vrouw bent, dan zal hij je nog meer willen. Mannen vallen voor zelfverzekerde vrouwen, dat is een feit. Dus laat hem je waarde realiseren door van jezelf te houden zoals je wilt dat iemand anders van je houdt.

7. Ken zijn interesses

Deze zou niet erg uitdagend voor je moeten zijn. Je hebt al wat tijd met hem doorgebracht om te weten wat zijn interesses zijn. Nu is er nog één ding te doen.

Gebruik die kennis om indruk op hem te maken. Lieg niet over de dingen waar je van houdt! Maar er moet iets zijn wat jullie allebei leuk vinden om te doen. Stel die activiteit voor en laat hem zien dat je aandacht aan hem besteedt.

8. Knuffel meer

Laat hem beseffen dat hij geluk heeft om de kans te hebben om zo’n meisje in zijn armen te houden. Wees ook niet bang om er schattig over te zijn. Knuffel hem als hij probeert het bed te verlaten en vraag hem nog een paar minuten te blijven liggen.

Als je je FWB verliefd op je wilt laten worden, probeer dan altijd om je knuffels net dat beetje langer te laten duren. Dat is een moment dat koppels delen, maar vrienden met voordelen doen het niet zo vaak.

9. Laat hem andere kanten van jezelf zien

Een van de beste manieren om je doel te bereiken is om hem jezelf in een ander licht te laten zien. Jullie zien elkaar waarschijnlijk meestal bij hem thuis.

Doe eens iets anders. Zeg hem dat je vrijwilligerswerk moet doen en dat je vrij bent als je daarmee klaar bent. Vraag hem dan om mee te gaan naar het vrijwilligerscentrum zodat jullie daarna samen ergens heen kunnen. Of kies een andere activiteit die je leuk vindt. Ga naar de sportschool, naar de bioscoop of op een kleine roadtrip.

10. Maak hem aan het lachen

Mensen die de kracht hebben om je aan het lachen te maken, zijn degenen die je gelukkig kunnen maken als je op je laagste punt bent.

Als je hem laat zien hoe leuk je bent en hoe hij 24/7 kan lachen als hij naast je staat, dan zul je hem zeker laten wensen om meer tijd naast je door te brengen.

11. Probeer het niet te hard

En het laatste wat ik je wil adviseren als je wilt dat je FWB verliefd op je wordt, is om voorzichtig te zijn en niet te hard te proberen.

Het is heel duidelijk wanneer iemand zich wanhopig gedraagt en het ziet er zeker niet aantrekkelijk uit. Dus geef hem een beetje meer aandacht dan je normaal doet. Laat hem echter nog steeds niet zien dat je gek op hem bent.

En ik hoop dat je klaar bent om een relatie te beginnen. Waarom? Want ik weet zeker dat een mooi meisje als jij, die de kennis heeft van deze 11 tips, haar FWB zeker verliefd op haar zal laten worden.

Wees dapper en ga aan de slag! Ik weet zeker dat je hem krijgt. Vergeet niet, je bent al halverwege! Veel succes.