Skip to Content

Waardoor Wordt Een Man Verliefd En Gaat Hij Zich Binden (10 Eigenschappen Waar Mannen Naar Hunkeren)

Waardoor Wordt Een Man Verliefd En Gaat Hij Zich Binden (10 Eigenschappen Waar Mannen Naar Hunkeren)

Er is geen magische formule voor een succesvolle toegewijde relatie. Er is geen bepaald type vrouw dat mannen aan hun zijde willen hebben.

Je hoeft niet waardevol te zijn of iets speciaals te bezitten om een man verliefd te laten worden en zich te binden.

Alle langdurige relaties zijn immers heel verschillend van elkaar.

Niet alle vrouwen en mannen denken op dezelfde manier, houden van dezelfde dingen en functioneren hetzelfde.

Wat ik probeer te zeggen is dat er geen nauwkeurige formule is voor een man om verliefd te worden en zich te binden. Het hangt echter allemaal van het individu af.

Het is je waarschijnlijk wel eens overkomen dat je een relatie begon met de gedachte dat dat het was, dat je de juiste man had gevonden, maar aan het eind van de dag was je teleurgesteld. Of hij of jij voelde niet hetzelfde.

Jullie zaten niet op dezelfde pagina en iets waarvan je hoopte dat het voor altijd zou zijn, veranderde in een complete mislukking.

Dit kun je de man niet kwalijk nemen en jou ook niet. Het werkte gewoon niet omdat jullie twee het niet konden laten werken.

Misschien heeft een van jullie het niet zo hard geprobeerd, maar het punt is dat het gemakkelijker was om op te geven dan te proberen iets te redden dat het niet waard was om te redden.

Hoewel er geen definitief antwoord is op hoe je liefde en toewijding kunt krijgen, is er wel relatieadvies dat je in de goede richting kan wijzen.

Misschien heb je er niet op gelet, maar de reden waarom veel mannen verliefd worden, ligt in de speciale eigenschappen verborgen die veel vrouwen bezitten.

Het is dus niet meer dan logisch om aan te nemen dat sommige van deze eigenschappen iets vertegenwoordigen waar mannen naar hunkeren (nou ja, de meeste).

Waardoor wordt een man verliefd en gaat hij zich aan een vrouw binden?

1. Ze hebben zoveel verschillende kwaliteiten

Waardoor Wordt Een Man Verliefd En Gaat Hij Zich Binden (10 Eigenschappen Waar Mannen Naar Hunkeren)

Verschillende betekent tegenovergestelde. Ze zijn er niet zomaar één. Ze gedragen zich niet altijd hetzelfde. Ze zijn bereid om naar de situatie te handelen.

Deze vrouwen hebben bijvoorbeeld de uitstraling van een aardig meisje, een aardig meisje dat geen vlieg kwaad zou doen, maar onder dat alles schuilt een vleugje van een stout meisje.

Deze vrouwen zijn de perfecte mix van beide. Mannen zijn dol op deze eigenschappen in een vrouw.

Het is bijvoorbeeld alsof je met een vrouw praat die extreem slim is, maar (helaas, vanwege stereotypen) verwacht je niet dat ze hot is of als een beest kan feesten.

Dus wanneer een man een vrouw ontmoet die deze tegenstrijdige eigenschappen heeft, dan worden ze meteen gek op haar.

Mannen houden niet van vrouwen die maar één ding kunnen en die volgens één regel leven.

Ook als je te heet of te aardig bent, als je maar één ding bent, laat het zien dat je onzeker bent.

De perfecte vrouw is een mix van een beetje van alles, wat ook laat zien dat ze zelfverzekerd is en dat ze kan zijn wat ze wil.

2. Ze hebben moederlijke warmte

Waardoor Wordt Een Man Verliefd En Gaat Hij Zich Binden (10 Eigenschappen Waar Mannen Naar Hunkeren)

Je weet dat mannen het meest gevoelig zijn als het om hun moeders gaat. En dat is uiteindelijk wat ze in een vrouw zoeken.

Begrijp me niet verkeerd, ze zijn niet op zoek naar iemand om ze te wassen en te voeden, ze zijn op zoek naar iemand die zachtaardig en vriendelijk zal zijn.

Natuurlijk, wilde seks en als een gek zoenen is oké, maar niet altijd. Alle mannen willen diep van binnen verzorgd en gekoesterd worden.

Ze willen gestreeld worden, ze willen dat een vrouw ze in de ogen kijkt als ze hem aanraakt.

Mannen willen die moederlijke sfeer in een vrouw voelen omdat ze zich dan veilig zullen voelen.

En vrouwen die weten hoe ze ervoor kunnen zorgen dat ze zich beschermd en warm voelen, zijn degenen die ze het leukst vinden.

Misschien zijn ze zich er niet eens van bewust waar ze naar hunkeren, maar ze zijn geprogrammeerd om zich zo te voelen.

3. Ze zijn emotioneel

Waardoor Wordt Een Man Verliefd En Gaat Hij Zich Binden (10 Eigenschappen Waar Mannen Naar Hunkeren)

Hun emoties hebben een kracht die je je niet eens voor kunt stellen. Als ze willen, kunnen ze, gebruikmakend van hun gevoelens, een man van hen afwenden of hen dichter bij hen brengen dan ooit. Het zit hem allemaal in de manier waarop je jezelf uitdrukt.

De belangrijkste eigenschap van een vrouw die aantrekkelijk is voor de meeste mannen, is dat ze weet hoe ze emotioneel op een volwassen niveau moet communiceren.

Ze zal zich niet als een meisje gedragen als iets haar niet bevalt en ze zal op een ernstige situatie niet overdreven reageren.

Deze vrouwen verstikken of klampen zich niet aan mannen vast. Ze hebben hun emoties in balans en creëren een perfecte middenweg.

4. Ze zijn kwetsbaar

Waardoor Wordt Een Man Verliefd En Gaat Hij Zich Binden (10 Eigenschappen Waar Mannen Naar Hunkeren)

Mannen houden van vrouwen die eerlijk zijn als het om hun gevoelens gaat.

Ze kunnen het niet laten als ze een vrouw zien die niet bang is om zich open te stellen en een man toestemming geeft om te zien wat er in haar hoofd omgaat.

Zelfs als ze bang zijn om zich open te stellen, zullen ze het doen, omdat het de enige manier is om een man te laten zien hoe ze zich voelen en wat ze van hen denken.

Tegenwoordig houden de meeste vrouwen, de meeste mensen dingen voor zichzelf. Ze willen zich aan niemand blootstellen, omdat ze dan gemakkelijker gekwetst kunnen raken.

Dus als vrouwen zichzelf afsluiten, dan gaan ze te ver en wijzen ze onbedoeld een man af die in hen geïnteresseerd is, wat begrijpelijk is.

Als een vrouw geen kwetsbaarheid toont, dan kan een man niet voor haar zorgen. En als hij niemand heeft om voor te zorgen, dan is de kans groot dat hij je verlaat.

5. Ze weten hoe ze een man ruimte en vrijheid moeten geven

Waardoor Wordt Een Man Verliefd En Gaat Hij Zich Binden (10 Eigenschappen Waar Mannen Naar Hunkeren)

Als je een toegewijde relatie hebt, betekent dit niet dat je het recht hebt om over je partner te heersen en beslissingen voor jullie beiden te nemen.

Deze vrouwen weten dat en ze weten dat om een man verliefd te laten worden en zich te binden, ze hen wat ruimte moeten geven. Mannen functioneren zo, in tegenstelling tot vrouwen.

Als een vrouw gekwetst is, dan zal ze de behoefte hebben om het met iemand uit te praten.

Ze hunkert naar emotionele steun en begrip, maar als een man gekwetst is of een probleem heeft, dan sluit hij zich af. Hij zal proberen zelf een manier te vinden om ermee om te gaan.

Daarom moet je hem wat ruimte geven. Als hij geïrriteerd thuiskomt en je ziet dat hij een probleem heeft, laat hem het dan oplossen.

Als hij klaar is, dan zal hij je er alles over vertellen. Als je hem met miljoenen vragen lastigvalt zoals, wat is er aan de hand, waarom doe je zo raar, dan ga je hem zich alleen maar slechter laten voelen en zal je geen antwoord krijgen. Laat hem zichzelf opsluiten in zijn mannenhol en zijn shit alleen afhandelen.

6. Ze zijn onafhankelijk

Waardoor Wordt Een Man Verliefd En Gaat Hij Zich Binden (10 Eigenschappen Waar Mannen Naar Hunkeren)

Deze vrouwen weten hoe ze op zichzelf moeten zijn. Laten we één ding duidelijk maken, mannen vinden het leuk om nodig te zijn, ik bedoel wie niet? Maar die behoeftigheid moet op een gegeven moment stoppen.

Je moet de grens trekken waar die behoeftigheid obsessief wordt.

Mannen vallen voor vrouwen die alles zelf doen, maar die niet bang zijn om hun hulp te vragen wanneer ze die nodig hebben.

Deze vrouwen zullen een man in hun leven opnemen, maar ze houden aan hun eigen leven vast.

Dus voordat je het over toewijding hebt, moet je hem laten zien dat je het prima alleen kunt, dat je geen man nodig hebt om voor je te zorgen.

Mannen vinden dit extreem sexy. Het is een beetje tegenstrijdig omdat ze iemand willen hebben om voor te zorgen, maar als je precies dat wordt, een persoon die verzorgd moet worden, dan zullen ze onmiddellijk hun interesse in je verliezen. Behoeftigheid is geen aantrekkelijke eigenschap, maar onafhankelijkheid is dat wel.

7. Ze maken een man gelukkig

Waardoor Wordt Een Man Verliefd En Gaat Hij Zich Binden (10 Eigenschappen Waar Mannen Naar Hunkeren)

Dit lijkt geen eigenschap, maar als je iemand om je heen gelukkig en comfortabel maakt, betekent dit dat je een prettig persoon bent en dat is een eigenschap en een zeer aantrekkelijke.

Deze vrouwen weten hoe ze een situatie moeten creëren waarin hun man zal beseffen dat hij bij haar in de buurt gelukkig is.

Ze zullen diepe emoties oproepen die in hen verborgen zijn en als ze vertrekken, dan zal de man dat gevoel missen. Wanneer dit gebeurt, dan is het toewijding bingo!

Je moet dingen doen die jullie allebei leuk vinden, je moet plezier met hem hebben.

Dit zijn de situaties waarin hij zich gelukkig en veilig zal voelen. En als je weggaat, dan zijn dit de situaties die hem eraan zullen herinneren hoe tevreden hij in je buurt was. Kortom, hij zal zich willen binden.

8. Ze weten hoe ze iemand moeten waarderen

Waardoor Wordt Een Man Verliefd En Gaat Hij Zich Binden (10 Eigenschappen Waar Mannen Naar Hunkeren)

Mannen hebben behoefte aan het gevoel gewaardeerd te worden. Ze hebben iemand aan hun zijde nodig die hen helpt te bereiken wat ze willen.

Ze hebben de steun van een vrouw nodig, emotionele en elke andere vorm. Vrouwen die hen deze dingen laten zien, zijn in hun ogen blijvertjes. Dit hangt nauw samen met het stimuleren van hun ego.

Als je zijn hart voor eens en altijd wilt winnen, complimenteer hem dan. Vertel hem dat hij succesvol en aantrekkelijk is, laat hem zich belangrijk voelen over zichzelf.

Hij zal alleen maar meer van je houden. Je zult de indruk achterlaten dat je hem en zijn oordeel vertrouwt en dat je ervan overtuigd bent dat hij tot grote dingen in staat is.

Maar overdrijf het niet met complimenten. Ze kunnen nikszeggend worden als je hetzelfde blijft zeggen.

Houd het natuurlijk en laat hem van tijd tot tijd weten wat je voor hem voelt en over hem denkt.

9. Ze zullen nooit proberen iemand te veranderen

Waardoor Wordt Een Man Verliefd En Gaat Hij Zich Binden (10 Eigenschappen Waar Mannen Naar Hunkeren)

Hij moet weten dat je hem vertrouwt en dat je je op je gemak voelt bij de persoon die hij is. Vrouwen die weten hoe ze een man moeten binden, doen precies dat.

Ze geven hen net genoeg vrijheid om zichzelf niet te verliezen. Ze weten dat ze niet kunnen proberen om mensen te veranderen en dat elke man die ze ontmoeten een of andere tekortkoming heeft.

Het is aan jou, of je geobsedeerd raakt door die fout en het je relatie laat verpesten, of dat je ermee gaat leren leven. Niemand is tenslotte perfect en jij ook niet.

Je moet hem laten geloven dat je hem leuk vindt zoals hij is. Verzeker hem dat hij niet hoeft te veranderen wie hij is om aan jouw verwachtingen te voldoen.

Hij zal het waarderen dat je hem begrijpt en dat je blij met hem bent om wie hij is.

Dit zal er zeker voor zorgen dat hij zich aan je wil binden, want eerlijk gezegd, een vrouw als deze is echt moeilijk te vinden.

10. Ze weten wanneer ze moeten ingrijpen

Waardoor Wordt Een Man Verliefd En Gaat Hij Zich Binden (10 Eigenschappen Waar Mannen Naar Hunkeren)

Zoals het al is geschreven, mannen moeten zich nuttig voelen, maar ze willen niet misbruikt worden.

Het is een enorm pluspunt als je onafhankelijk bent, maar het vanuit een ander perspectief bekijkt.

Als je te onafhankelijk bent, dan zal hij het gevoel krijgen dat je hem niet nodig hebt en het kan ervoor zorgen dat hij zich in de vroege stadia terugtrekt. Dit moet je slim spelen.

Deze vrouwen weten precies hoeveel van hun onafhankelijkheid ze aan een man moeten laten zien.

Ze weten wanneer het het juiste moment is om hen te laten ingrijpen en iets voor hen te doen.

Ze weten hoe ze hen het gevoel moeten geven dat ze nodig zijn, maar precies de juiste hoeveelheid. Wees slim en probeer hetzelfde te doen.

Gelukkig zijn dit de eigenschappen waar iemand van kan leren en zich aan kan aanpassen, dus het is niet onmogelijk om ze te gebruiken om een man verliefd op je te laten worden en zich aan je te binden. Werk aan jezelf en het gaat je zeker lukken.

PinFlight Image