Skip to Content

Waarom Een Man Je Niet Aankan, Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld

Waarom Een Man Je Niet Aankan, Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld

Niemand is perfect, toch? Wij, als mensen, hebben echter de neiging om te geloven dat er niets mis is met de manier waarop we ons tegenover andere mensen gedragen. Wij, ook al zijn we mensen en maken we fouten, willen denken dat we nooit fout zitten.

Maar er zijn momenten waarop we onze relatie moeten overdenken en overanalyseren om erachter te komen of wij degenen waren die dingen hebben verpest. Nu is er een verschil tussen de dingen verknoeien door onze partners te manipuleren en te gaslighten en ‘te veel’ of ‘te weinig’ voor hen zijn om aan te kunnen.

Nu dat uit de weg is, is dit waarom een man je niet aankan, gebaseerd op je sterrenbeeld.

Waarom een man je niet aankan, gebaseerd op je sterrenbeeld

Waarom Een Man Je Niet Aankan, Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld

Ram

Ram, je bent een van de meest competitieve sterrenbeelden die er zijn! Hoewel er niets mis is met een beetje gezonde concurrentie, is er voor alles een tijd en plaats.

Of je nu roem najaagt, alles en iedereen wil beheersen en concurreert om de beste te zijn. Er is een kans dat je je partner moe maakt van het proberen om je bij te houden.

Wanneer je te vaak de bestuurdersplaats inneemt, dan geef je je partner de boodschap dat je er niet op vertrouwt dat hij net zo goed kan ‘rijden’ als jij. Dim niet je licht voor iemands comfort, maar zorg er ook voor dat je je partner niet wegduwt zonder dat je je dat realiseert.

Stier

Oh, Stier. Je bent een schatje en je hebt echt, waanzinnig en diep lief. Ook al zijn anderen zich daar misschien niet van bewust. En je bent een minnaar, geen vechter. Je bent een van de liefste sterrenbeelden die er zijn. Maar je besteedt niet genoeg tijd aan het praten over je emoties.

En dat is de reden waarom een man die naar woorden van bevestiging hunkert en constante geruststelling nodig heeft, de gedachte om bij je te blijven niet aankan. Een man die de vier woorden moet horen die de wereld draaiende houden, kan niet omgaan met het feit dat je je mond blijft houden.

Tweeling

Sommige sterrenbeelden zijn koppig en zouden zelfs niet overwegen om onder welke omstandigheid dan ook te veranderen. Maar dat is met jou niet het geval, Tweeling.

Tweeling, de reden waarom een man je misschien niet aankan, is het feit dat je te wispelturig, een dubbel moraal en zelfs twee gezichten hebt. En je bent niet zo omdat je gemeen bent, maar omdat je gemakkelijk te beïnvloeden bent op welke manier een man ook maar wil gaan.

Hoewel sommige mannen misschien dol zijn op de gedachte om met een vrouw te zijn die het met alles en iedereen eens is, zijn andere mannen doller op vrouwen die weten wanneer ze ‘nee’ moeten zeggen.

Kreeft

Kreeften zijn gevoelig en daar is niets mis mee. Ze stralen echter van emoties die ook nog eens wachten om op een nietsvermoedende man te worden losgelaten.

Daarom kan een man misschien niet met de enorme hoeveelheid emoties die je uitstraalt omgaan als je verliefd bent. En misschien duw je mannen weg door te snel te gaan.

Kom op, hoe vaak ben je voor iemand gevallen zonder ze zelfs maar te leren kennen?

Leeuw

Leeuw, je weet wat je wilt. Je weet hoe je moet krijgen wat je wilt. Je weet dat je niemands hulp nodig hebt om te krijgen wat je wilt. En daarom kan een man bang zijn voor de kracht en het vertrouwen dat je uitstraalt als je je ding aan het doen bent.

Het is immers bekend dat mannen sterke, zelfvoorzienende vrouwen vermijden omdat ze door hen worden ontmand. Leeuw, je moet jezelf niet kleiner maken om een man gunstig te stemmen. Maar, als je toch een beetje bij wilt stellen, ga je gang.

Maagd

Er is een kans dat je mannen wegduwt door te proberen ze te veranderen en te vormen hoe je maar wilt. Eerlijk gezegd ben je de fixer-upper onder de sterrenbeelden. En zie je mannen als leuke doe-het-zelf-uitdagingen om op je vrije dag aan te werken.

Daarom is de ‘opbouwende kritiek’ die je met de wereld deelt misschien niet zo welkom als iedereen zou denken. Dat gezegd hebbende, oefen om je opmerkingen te veranderen van “je moet dit en dat veranderen” naar “dit zijn de dingen die me gelukkig maken.” Die kleine verschuiving van zeuren tegen je partner naar het prijzen van de dingen die hij goed doet, kan een lange weg gaan.

Weegschaal

Je bent meteen een beetje passief-agressief als je probeert conflicten te vermijden.

Weegschalen staan erom bekend dat ze boven alles naar vrede en harmonie verlangen. Dat betekent echter niet dat je je emoties moet opkroppen en ze onder voorwendselen moet loslaten. En de meeste mannen kunnen (en willen) de denigrerende, afbrekende opmerkingen niet aan.

Schorpioen

Schorpioen, je reputatie gaat je voor en je weet misschien al waarom een man je niet aankan. Je bent veel om tegelijk te verwerken.

Aan de ene kant zorgt je flirtende aard ervoor dat mannen denken dat ze jou of je oordeel niet kunnen vertrouwen. Aan de andere kant heb je de neiging om geheimzinnig te zijn over waar je uithangt, omdat je naar vrijheid hunkert.

Maar de meeste mannen waarderen het niet dat je je eigen ding doet en ze niet de aandacht geeft die ze nodig hebben.

Boogschutter

Waarom Een Man Je Niet Aankan, Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld

Wil je weten waarom een man je niet aankan of Google je dat uit nieuwsgierigheid? Vaak zijn Boogschutter-vrouwen er niet naar op zoek om zich te binden. En zijn ze niet op zoek naar mannen die hen meteen een ring willen geven.

Als Boogschutter wil je je vrijheid niet weggeven. En dat is wat mannen bang maakt die je proberen te verleiden en willen dat je je aan hen bindt.

Steenbok

Steenbokken zijn ambitieus en gemotiveerd. Als Steenbok breng je waarschijnlijk je dagen door met werken, naar de sportschool gaan, boeken lezen en je concentreren op wat je op dit moment scherp houdt.

Maar je besteedt je dagen niet aan je partner, je geliefde of welke man je ook ziet. En de meeste mannen kunnen er niet tegen om geen prioriteit te zijn.

Waterman

Je bent niet ZO bang om je te binden. Maar je bent niet dol op de gedachte om je te settelen en genoegen te nemen met iemand die misschien wel of niet ‘de ware’ is.

Omdat je niet zeker weet of je klaar bent voor een relatie, duw je mannen weg. Dit doe je zelfs voordat ze de kans hebben gekregen om zichzelf te bewijzen.

Vissen

En we komen aan het einde van het artikel met het meest gevoelige, emotionele sterrenbeeld, Vissen.

Dat wil je misschien niet horen, maar je bent meestal ‘te veel om aan te kunnen’ als we het hebben over relaties met mannen die niet zo emotioneel afgestemd zijn als jij. Maar je hebt veel te bieden en je verdient iemand die vanaf het begin bij je energie past.