Skip to Content

4 Vrouwen Onthullen Het Verkeerde Type Man Waartoe Ze Zich Aangetrokken Voelen (Maar Dat Niet Zouden Moeten Zijn)

4 Vrouwen Onthullen Het Verkeerde Type Man Waartoe Ze Zich Aangetrokken Voelen (Maar Dat Niet Zouden Moeten Zijn)

Wij vrouwen zijn berucht om voor het verkeerde type man te vallen die we absoluut niet leuk zouden moeten vinden. Deze jongens zijn meestal giftig, emotioneel niet beschikbaar, narcisten en over het algemeen niet goed voor ons.

Maar om welke reden dan ook, vinden we ze aantrekkelijk. En zelfs als we ons best doen om ze te vermijden, raken we op de een of andere manier weer verstrikt in hun web van zoete praatjes, leugens en misleiding.

Het komt waarschijnlijk omdat we dit moederinstinct hebben dat ernaar hunkert om gebroken harten met liefde en genegenheid te genezen. En daardoor eindigen we met een gebroken hart.

We hebben vier mooie vrouwen gevraagd om ons over het verkeerde type man te vertellen waar toe ze zich aangetrokken voelen, maar dat niet zouden moeten zijn.

Je kunt hun interessante verhalen hieronder vinden, die ik ten zeerste aanbeveel om te bekijken. Ik weet zeker dat je hun woorden erg amusant en erg bekend zult vinden. Tenminste, dat vond ik.

Het verkeerde type man van deze 4 prachtige vrouwen

4 Vrouwen Onthullen Het Verkeerde Type Man Waartoe Ze Zich Aangetrokken Voelen (Maar Dat Niet Zouden Moeten Zijn)

1. Nadia, 24: een rugbyspeler die met mijn hart speelt

Ik weet niet waarom, maar sinds ik een tiener was en interesse in jongens kreeg, was ik altijd aangetrokken tot rugbyspelers.

Mijn eerste vriend (die toevallig mijn grootste liefdesverdriet tot nu toe is) was een voetballer. Hij heette Timo, en hij was een aanvoerder van ons school team. En net als in elke andere populaire romcom, was ik de belangrijkste cheerleader.

We hebben vier jaar lang een knipperlichtrelatie gehad en onze relatie bestond uit constante ruzies, giftig gedrag, jaloezie en algemeen drama.

Timo genoot van de aandacht die hij als rugbyspeler kreeg. Het versterkte zijn zelfvertrouwen en maakte hem erg pretentieus. Hij heeft me meerdere keren bedrogen, maar om welke reden dan ook, wilde hij altijd dat we weer bij elkaar kwamen.

Ik raakte zo snel verslaafd aan onze hoogte- en dieptepunten. In de momenten van vrede, toen we niet samen waren, hunkerde ik naar het drama. En ik geef het niet graag toe, maar ik hunkerde naar de aandacht die ik als zijn vriendin kreeg.

Na hem ben ik met verschillende andere jongens uit geweest, die ook rugbyspelers waren. Er was iets met hun onsterfelijke toewijding aan hun favoriete sport en het gebrek aan toewijding aan mij dat erg verslavend was.

Ik hield ervan hoe ze hun carrière tot hun prioriteit maakten. Op de een of andere manier was dat zo aantrekkelijk voor me, ook al werd ik altijd opzij geschoven.

De oorzaak.

Ik realiseerde me pas onlangs dat deze mannen niet goed voor me zijn. Ik probeer niet te zeggen dat elke rugbyspeler een giftige rotzak is die niet goed voor zijn vrouw zorgt. Het is gewoon dat ik toevallig dat soort jongens tegenkwam.

Ik denk dat de fout mijn lage zelfbeeld was. Ik wilde geliefd worden, maar ik zocht op de verkeerde plaatsen naar liefde.

Maar gelukkig heb ik mijn lesje geleerd. Nu geniet ik van deze tijd als vrijgezelle dame, maar ik weet dat mijn tijd eraan komt.

2. Johanna, 27: meneer mama’s kindje

Ik haat het om dit toe te geven, maar ik ben een magneet voor mama’s kindjes. Op de een of andere manier slaagt hun pad er altijd in om de mijne te kruisen. En ik kan hun lieve en liefdevolle persoonlijkheid en manieren die alleen moeders je kunnen leren gewoon niet weerstaan.

Ik weet zeker dat dit zijn wortels heeft in mijn jeugd. Ik had een zeer gewelddadige vader die een alcoholist was en die mijn moeder dagelijks mishandelde.

Mijn lieve moeder werkte vroeger twee (soms zelfs drie) banen, maar ze slaagde er altijd in om perfect voor ons huis te zorgen. Mijn twee broers en ik waren altijd goed gekleed, schoon en goed gevoed. Het ontbrak ons echt aan niets.

Maar ik had altijd medelijden met mijn moeder. Ik wilde dat ze de wereld had en ik zwoer dat ik het haar zou geven zodra ik opgroeide en in staat zou zijn om voor haar te zorgen. En dat is precies wat ik heb gedaan.

Maar dat heeft ook te maken met mijn keuze voor mannen. Wanneer ik erachter kwam dat een man zijn moeder aanbad en goed voor haar zorgde, dan sloeg mijn hart op hol.

Dit komt omdat ik weet hoeveel pijn het deed toen mijn broers weinig tot geen aandacht aan onze moeder besteedden. Dus ik vond het altijd geweldig als een man met wie ik uitging wist hoe hij zijn moeder moest behandelen.

De extreme gevallen.

Dit zou allemaal in orde zijn als ik niet de meest extreme gevallen van mama’s kindjes aantrok. Maar dat deed ik wel.

Deze mannen waarmee ik uitging, vergeleken me met hun moeders, zeiden dat ze wensten dat ik meer op hen leek, en alles wat ik deed ging gepaard met, “Oh, maar mijn moeder doet het anders.”

Een man had zelfs zijn moeder meegenomen op onze derde date. En ik kan je vertellen, ik heb me nog nooit zo ongemakkelijk gevoeld.

De vrouw keek de hele tijd op me neer en bij alles wat ik deed of zei, zorgde ze ervoor dat ze me liet weten dat het niet goed was voor haar jongen.

Vanwege die mooie ervaring probeer ik tegenwoordig weg te blijven van mama’s kindjes. Ik ben niet erg succesvol, maar ik doe mijn best. En dat is het enige dat telt.

3. Ella, 26: de voor altijd verloren jongen uit Neverland

4 Vrouwen Onthullen Het Verkeerde Type Man Waartoe Ze Zich Aangetrokken Voelen (Maar Dat Niet Zouden Moeten Zijn)

Ik heb altijd moeder willen zijn. De gedachte om voor iemand te zorgen en echt geliefd te zijn door iemand liet mijn hart altijd een slag overslaan.

Ik denk dat dat de reden is waarom ik me altijd aangetrokken voelde tot het verkeerde type man en onvolwassen jongens die nooit uit de studentenfase zijn gegroeid.

De jongens waar ik mee date zijn degenen die het grootste deel van hun tijd aan het spelen van videogames besteden. In het weekend zijn ze meestal bij de club. En ze zijn geen vreemden voor spontane verrassende telefoontjes om drie uur ‘s nachts.

Ze zijn meestal erg onverantwoordelijk met hun financiën. Ze hebben weinig tot geen plannen voor hun toekomst. En ze zijn trotse voorstanders van het levensmotto, “Ga gewoon met de stroom mee.”

Ik merk dat ik voor dit soort jongens wil zorgen. Ik heb dit onverzadigbare verlangen om hen op het juiste pad te leiden, hun gebroken patronen te repareren, hun maaltijden te koken, hun kleren te wassen en te strijken en hen te leren hoe ze echte mannen kunnen zijn.

Het probleem zit helemaal in mij, dat geef ik toe. Ik verlang naar een project om aan te werken, in plaats van een partner om mee samen te zijn. Maar ja, de waarheid is dat ik me aangetrokken voel tot onvolwassen jongens (en ik weet dat ik dat niet zou moeten zijn).

4. Sophia, 32: giftige jongens die maar één ding willen

Als je me zou koppelen aan je broer die aardig, aanhankelijk, verantwoordelijk en klaar is om te gaan, dan kan ik je verzekeren dat die date zou zijn geëindigd met het vinden van miljoenen getvers.

Maar als je me zou vertellen om weg te blijven van je giftige neef die bekend staat om het feit dat hij elke week een ander meisje heeft en zijn gebrek aan toewijding, dan zou ik je hebben verteld dat ik verliefd op hem ben.

Want dat is precies wat mijn type is – een wandelende rode vlag.

Ik dacht dat ik zou veranderen zodra ik 30 werd. Ik was er zeker van dat giftige jongens een belangrijk onderdeel van mijn twintiger jaren waren, en ze me alleen een lesje moesten leren. Maar nee. Ze hebben het op de een of andere manier tot in mijn dertiger jaren gered, wat me niet bijzonder gelukkig maakt.

Ik heb maar één serieuze relatie gehad. Het was op de middelbare school, toen ik nog een tiener was. Die jongen was mijn eerste liefde en iemand waarvan ik op dat moment dacht dat ik met hem zou trouwen.

We gingen uit elkaar omdat we op verschillende universiteiten werden aangenomen en geen lange afstand aankonden. En vanaf dat moment kwam ik alleen giftige jongens tegen die me alleen als een ego-boost zagen.

Soms heb ik ook van deze regeling genoten. Maar voor het grootste deel van mijn datingervaring was ik op zoek naar een serieuze relatie, maar eindigde constant in situationships.

Tegenwoordig vermijd ik daten. Maar ik ben me er wel van bewust dat ik vroeg of laat met iemand uit moet gaan. Ik bid dat een van mijn collega’s een leuke neef heeft om me aan voor te stellen. Maar ik ben bang dat dat niet snel zal gebeuren.

4 Vrouwen Onthullen Het Verkeerde Type Man Waartoe Ze Zich Aangetrokken Voelen (Maar Dat Niet Zouden Moeten Zijn)