Skip to Content

Wie Is De Schurk Van De Dierenriem? De Sterrenbeelden Zijn Gerangschikt Om Te Zien Wie Iets Aan Het Bekokstoven Kan Zijn

Wie Is De Schurk Van De Dierenriem? De Sterrenbeelden Zijn Gerangschikt Om Te Zien Wie Iets Aan Het Bekokstoven Kan Zijn

Iedereen heeft een goede en een slechte kant. Niet iedereen is zich echter bewust van de dingen die ze doen waardoor mensen ze als agressief, irritant of ongewenst zien.

Hoewel we misschien niet willen horen dat we niet altijd perfect zijn, is er iets bevrijdends aan het herkennen en begrijpen van onze gebreken. Of je nu te aardig bent voor je eigen bestwil of van plan bent om de vriend van je vriendin te stelen, wij hebben ze allemaal.

We rangschikken de sterrenbeelden van de minst waarschijnlijke naar de meest waarschijnlijke schurk van de dierenriem. We hopen dat je een kijkje kunt nemen en je teken eruit kunt halen.

Wie is de schurk van de dierenriem?

Wie Is De Schurk Van De Dierenriem? De Sterrenbeelden Zijn Gerangschikt Om Te Zien Wie Iets Aan Het Bekokstoven Kan Zijn

1. Weegschaal

Weegschalen zijn de liefste dierenriemtekens ooit. Ze zijn geen fans van conflicten. Wat betekent dat ze bereid zijn om meer dan eens omwille van de lieve vrede op hun lip te bijten. Ze zijn niet in staat om iets te bekokstoven, omdat ze bezig zijn om van de wereld een betere plek te maken.

Aan de andere kant zijn er momenten dat ze teleurgesteld raken, omdat ze ontdekken dat niet iedereen de wereld op dezelfde manier ziet als zij. Geef ons niet op, Weegschaal!

2. Vissen

Vissen zijn net zo gevoelig als je zou denken. Watertekens hebben de neiging om de wereld door een roze bril te zien, ook al zijn ze meer dan eens bespeeld en verraden.

Vissen zijn niet de schurk van de dierenriem, omdat ze geen vecht-of-vlucht reactie hebben. Ze hebben een vlucht-of-vlucht-zelfs-verder reactie die hen helpt aan elke ongemakkelijke situatie te ontsnappen. Vissen en iets bekokstoven gaan niet samen.

3. Boogschutter

De zonnige kant van Boogschutter lijkt de helderste van alle dierenriemtekens te zijn. Ze zijn optimistisch, gemakkelijk in de omgang en zorgeloos. Ze zijn tegen drama, maar stiekem gedijen ze als ze in het middelpunt van de belangstelling staan.

Maar ze wel willen dat de aandacht positieve aandacht is. Dus, een Boogschutter zou met het verkeerde been uit bed moeten stappen om iets te doen dat hen de schurk van het verhaal zou maken. Er is niets ergers voor een Boogschutter dan bekend te staan om iets negatiefs.

4. Kreeft

Kreeft is vergelijkbaar met Vissen. Het kan lijken alsof ze een harde buitenste schil hebben die hen tegen de wereld beschermt. Ze zijn echter behoorlijk gevoelig. Ze verachten confrontatie en ze stemmen liever in om iets te doen wat ze niet willen doen dan een scène te veroorzaken.

Kreeft is zeker niet de schurk van de dierenriem. Hoewel ze misschien een slechte kant hebben (de stilte na een ruzie kan behoorlijk giftig zijn), zijn ze beter dan de meeste andere tekenen als we het over ondeugendheid hebben.

5. Tweelingen

Er is een dunne lijn tussen aanpasbaar zijn en twee gezichten hebben. Tweelingen staan bekend om het feit dat ze zacht en kneedbaar zijn. En ook om het feit dat ze overal mee instemmen om geen ‘nee’ te hoeven zeggen.

Tegelijkertijd zeggen Tweelingen vaak het ene tegen de ene persoon en het andere tegen de andere. Aan de andere kant doen ze dat niet omdat ze kwaadaardig zijn, maar omdat ze proberen om iedereen tegemoet te komen. Zijn ze dan de schurk van de dierenriem?

6. Waterman

Waterman lijkt zich halverwege te bevinden, en daar is een goede reden voor. Hoewel ze niet per se een kwaadaardig sterrenbeeld zijn, verveelt een Waterman zich snel en schuwt hij het niet om omwille van entertainment problemen te veroorzaken.

Bovendien, wanneer een Waterman zich aangevallen of onrustig over iets voelt, dan is het onmogelijk om te weten welke manier van handelen hij/zij gepast zou vinden. En ze worden bijna altijd als een positief teken beschouwd dat hen macht geeft, omdat niemand verwacht dat ze slecht zijn.

7. Steenbok

Steenbokken zijn soms koud en berekenend. Wat betekent dat ze de perfecte match zijn om de schurk van de dierenriem te zijn. En we mogen niet vergeten dat ze ambitieus zijn tot het punt waarop ze denken dat de ‘doelen de middelen rechtvaardigen’.

Wanneer een Steenbok er daarom getuige van is dat iemand het einddoel voor hen bereikt, dan worden ze agressief en concurrerend. Het maakt ze niet uit welke bruggen ze op weg naar de top moeten verbranden. Ze zijn er niet tegen om iets te bekokstoven om ervoor te zorgen dat ze krijgen wat ze willen.

8. Stier

Stieren zijn nuchter, betrouwbaar en oprecht. Ze zijn misschien verrast om zichzelf op de lijst van de schurk van de dierenriem (en ook nog zo hoog) te zien staan, maar ze zijn vrij koppig en meedogenloos als ze worden bedrogen.

Stieren zijn niet tegen iets bekokstoven als ze iemand terug willen kwetsen. Ze zouden nooit hun toevlucht nemen tot die maatregelen, maar ze weten dat de ander het ergste verdient. Kortom, ze zijn goed voor je zolang je goed voor hen bent.

9. Ram

Wie Is De Schurk Van De Dierenriem? De Sterrenbeelden Zijn Gerangschikt Om Te Zien Wie Iets Aan Het Bekokstoven Kan Zijn

Rammen zijn lief zolang je niet verwacht dat ze spontaan zijn en hen vraagt om zich klaar te maken 5 minuten voordat je van plan bent om ze op te halen.

Dat klopt, het ergste wat je kunt doen om de toorn van een Ram te veroorzaken lijkt te zijn om te knoeien met hoe georganiseerd en nauwgezet ze zijn. Doe dat een keer, en ze gaan stap voor stap je ondergang plannen. Rammen zijn geweldig in dingen beramen, omdat ze precies weten hoe en wanneer ze moeten aanvallen.

10. Maagd

Aanschouw het kwaadaardige genie van de dierenriem. Maagden zijn ongelooflijk intelligent waardoor ze een kracht zijn om rekening mee te houden. Maagden stellen hoge eisen aan zichzelf en aan iedereen om hen heen.

En als iemand niet aan die normen voldoet, zijn ze niet bang om iets te bekokstoven om ze weg te houden. Natuurlijk zijn ze bijna altijd geïrriteerd door mensen om hen heen (wie kan aan die verwachtingen voldoen!?). Wat betekent dat ze altijd iemands ondergang plannen.

11. Leeuw

Leeuwen staan in het middelpunt van ieders aandacht. Ze weten met weinig moeite op te vallen. Ze weten waar ze ook heengaan en wat ze ook doen hoe ze respect kunnen eisen. En ze weten hoe ze de menigte moeten domineren.

Maar als ze het gevoel hebben dat ze de greep die ze op anderen hebben, verliezen, dan beginnen ze zich aan strohalmen vast te grijpen. En daarom zijn ze een van de meest grote schurken van de dierenriem die er zijn.

Ze kunnen de gedachte niet verdragen om niet het centrum van het Universum te zijn. En ze doen alles wat ze moeten doen om aan de top te blijven.

12. Schorpioen

Niemand is verbaasd dat we Schorpioen bovenaan de lijst zetten, toch? Schorpioenen hebben in de loop der tijd een behoorlijke reputatie opgebouwd.

Ze staan bekend als jaloers, agressief en geheimzinnig. Ook zijn ze geen vreemden voor wraak, en daarom worden ze als de schurk van de dierenriem beschouwd. Ze laten niemand wegkomen die hen pijn heeft gedaan, en daar valt iets van te leren.