Skip to Content

Waarom Meisjes Geen Prins Op Het Witte Paard Meer Nodig Hebben

Waarom Meisjes Geen Prins Op Het Witte Paard Meer Nodig Hebben

Sinds we kinderen waren, hebben we geleerd dat elke prinses haar eigen prins op het witte paard heeft. En laten we eerlijk zijn, we dachten op een bepaald moment in onze jeugd allemaal dat we prinsessen waren. Dus we geloofden waarschijnlijk ook dat er op een dag een speciaal iemand zou komen om ons te redden.

Ons redden van wat? Nou, wie weet? Misschien dachten we dat onze ouders te streng waren of misschien was er iets aan de hand in ons leven dat ons deed denken om onze baan op te geven en met onze rijke man naar een mooi land te verhuizen.

Er werd ons geleerd dat de enige manier om ons beste leven te leiden was om een sterke man naast ons te hebben. Iemand die er zal zijn om ons te beschermen en om ons in zijn armen een veilig gevoel te geven. Iemand die ons gelukkig maakt.

Hoewel dat leuk is, en niemand zou weigeren om een speciaal iemand te hebben, is de wereld veranderd. Het is zo gegroeid dat verhalen over een dame in nood niet zo interessant zijn als verhalen over een vrouw die haar gevechten alleen voert. En weet je wat? Ze is er goed in.

Ja, het zou geweldig zijn om een soulmate te vinden en samen ons eigen sprookje te schrijven. Maar je hoeft niet je hele leven te wachten tot dat gebeurt. In plaats daarvan zou je je leven ten volle moeten leven en hopen dat het je op een dag naar je perfecte match zal leiden.

Ik vertel je dit allemaal omdat ik niet wil dat je denkt dat je je hele leven op een man moet wachten.

Waarom Meisjes Geen Prins Op Het Witte Paard Meer Nodig Hebben

De wereld zit vol met onafhankelijke, succesvolle, verbazingwekkende, grappige, interessante, krachtige, sterke en mooie vrouwen die geen prins op een wit paard nodig hebben om hun hand vast te houden. Ze kunnen hun eigen leven leiden! En het begon allemaal toen ze erachter kwamen dat ze niet moesten zitten wachten tot een man hen zou redden.

Dus als zij het kunnen, kunnen wij het ook. We kunnen onszelf gelukkig maken door een leven te leiden dat we altijd al wilden leiden. Door voor een promotie te vechten in plaats van te vechten voor een willekeurige kerel op wiens goedkeuring we wachten.

Ja, jij en ik, zullen nog steeds af en toe worstelen, maar uiteindelijk, zullen we altijd een manier vinden om dingen te laten werken. We zullen altijd een manier vinden om onszelf gelukkig te maken.

Ik bedoel, sommige van ‘s werelds beroemdste wetenschappers waren vrouwen. Dus, als zij hun droom niet wilden opgeven, dan zullen jij en ik dat ook niet doen.

Er is altijd een manier om alle problemen op te lossen, en een prins op het witte paard is niet de enige die dat kan doen. Vrouwen zijn sterk genoeg om alles te doen wat in hen opkomt. Stel je eens voor hoeveel liefdesverdriet, oneerlijkheid, pijn en obstakels we zelf hebben overleefd.

En geloof me, na zoveel liefdesverdriet, en mannen die nooit wisten hoe ze van je moesten houden, is het beter om alleen wakker te worden dan naast iemand die je niet kan waarderen. Dus, wees je eigen prins, prinses, krijger, leraar, vriend, en wat het ook is dat je nodig hebt.

Je kunt doen wat je wilt en je kunt zijn wie je wilt. Dat is hoe speciaal en verbazingwekkend je bent. Waarom zit je dan in de hoek en je de verhalen te herinneren waar we naar luisterden toen we kinderen waren?

De wereld is niet meer hetzelfde, en jij ook niet. Je bent heel erg gegroeid en je hebt veel meegemaakt. Maar al die dingen waren gewoon lessen die je de kans gaven om uit volle borst te schreeuwen, “Wie runnen de wereld? Vrouwen.” En het is echt een perfect gezegde.

Misschien moeten we de bladzijde omslaan. Misschien is het tijd voor de prins op het witte paard om op een prinses te wachten om hem te redden. We zijn klaar met denken dat we niet in staat zijn om een geweldig leven te leiden zonder een man aan onze zijde te hebben. Nu is het tijd om nieuwe regels te maken.

Je moet begrijpen dat je in staat bent om in je eentje te slagen. En dan op een dag, zal de juiste man komen en hij zal je leven makkelijker maken. Maar tot dat gebeurt, moet je weten dat je nog steeds van je leven kunt genieten, ook al is hij er nog niet.

Waarom Meisjes Geen Prins Op Het Witte Paard Meer Nodig Hebben

Al je vrienden gaan trouwen en sommigen verwelkomen zelfs hun eerste kind. Fantastisch! Dat is gewoon bewijs dat liefde echt is, en het zal ook op jouw deuren kloppen. Je hoeft dus niet te wachten alsof je op je Amazon-bestelling wacht. Want aan het eind van de dag, als het echt is, zal het er nog steeds zijn.

Maar het maakt niet uit wanneer dat gebeurt, je moet nooit denken dat je geluk van iemands aanwezigheid afhangt. Je moet nooit aannemen dat je niet gelukkig kunt zijn als je de ware niet vindt.

Op hem wachten zal niets anders doen dan gewoon zorgen dat je een aantal echt geweldige kansen mist. Wil je dat echt doen? Ik denk dat het tijd is dat je de bladzijde omslaat.

Je bent sterk en in staat om alles zelf te doen. En daar mag je trots op zijn! Dus ga naar buiten en verover de wereld!

En vergeet niet, een man naast je moet je alleen maar een beetje sterker laten voelen! Dat betekent dat je zonder hem nog steeds gelukkig kunt zijn, wat anderen je ook proberen te vertellen.