Skip to Content

9 Manieren Om De Vrouw Van Zijn Dromen Te Zijn

9 Manieren Om De Vrouw Van Zijn Dromen Te Zijn

Als je een man vraagt om de vrouw van zijn dromen te beschrijven, dan krijg je waarschijnlijk net zoveel antwoorden als er mannen zijn die het beantwoorden.

Elk van hen zal zijn eigen versie van de perfecte vrouw hebben, maar waarschijnlijk zullen de meesten van hen alleen op hun fysieke uiterlijk gebaseerd zijn.

Maar één ding is zeker: als je iets meer specificeert en hen vraagt om je te vertellen welke persoonlijkheidskenmerken belangrijk voor hen zijn, dan geloof ik dat de meesten van hen deze 11 zullen noemen die we hieronder hebben opgesomd.

Dus als je wilt weten hoe je de vrouw van de dromen van je man kunt zijn (of bepalen of je dat al bent), lees dan verder!

9 manieren om de vrouw van zijn dromen te zijn

9 Manieren Om De Vrouw Van Zijn Dromen Te Zijn

1. Onafhankelijk zijn

Geloof me, het belangrijkste dat je voor jezelf kunt doen, is zo onafhankelijk worden dat je de hulp van je ouders of je partner niet nodig hebt om alles te bereiken wat je wilt.

Onafhankelijk zijn is zo bevrijdend en krachtig, maar het is ook ongelooflijk aantrekkelijk voor mannen. Elke man in deze wereld houdt van een uitdaging. Hij krijgt een gevoel van opwinding als hij weet dat hij zich moet inspannen om het meisje te krijgen.

Dus om de vrouw van zijn dromen te zijn, moet je ervoor zorgen dat je zo onafhankelijk bent, dat hij heel hard moet vechten om een deel van je leven te worden.

2. Ambitieus zijn

Heb doelen en dromen in je leven en stop nooit met het nastreven ervan. Hoe verliefd je ook bent, geen man zou ooit belangrijker mogen zijn dan je eigen persoonlijke groei.

En trouwens, echte mannen houden ervan om een vrouw te zien die gepassioneerd is over haar dromen en die nooit ophoudt ze na te jagen. Je kunt er dus zeker van zijn dat je ambitie de juiste man in je leven nooit zal afschrikken, maar hem eerder nog meer naar je toe zal trekken.

3. Om de vrouw van zijn dromen te zijn moet je vriendelijk en bemoedigend zijn

Vergeet niet om altijd vriendelijk te zijn, wat er ook gebeurt. Dat is de kwaliteit die niemand van je kan afnemen, maar degene die heel krachtig en gedenkwaardig is. Zelfs de mensen die je onrecht hebben aangedaan, zullen zich de onverdiende vriendelijkheid herinneren die je hen hebt getoond.

Maar het belangrijkste is dat je vriendelijk en bemoedigend bent voor je partner. Als je hem de kracht van je liefde laat zien, dan zal hij hals over kop voor je vallen.

4. Naast je relatie nog andere dingen te doen hebben

Als je het mij vraagt, is er niets erger dan wanneer vrouwen hun persoonlijke leven verwaarlozen en al hun tijd, energie en moeite aan hun relaties besteden.

Natuurlijk, als je eenmaal serieus met iemand begint te daten, dan moet die persoon je prioriteit worden. Maar hem en je relatie het enige maken waar je om geeft, is heel verkeerd en onaantrekkelijk.

Dus, om ervoor te zorgen dat je de vrouw blijft waar hij voor viel, blijf de dingen doen die je vroeger deed voordat je hem ontmoette. Ga met je vrienden om, ga door met yogapraktijken, schilderlessen, wandelen, zwemmen of eigenlijk alles wat jou vroeger – jou – maakte.

5. Altijd voor jezelf zorgen

Ik kan je niet vertellen hoe vaak ik vrouwen in mijn leven heb horen zeggen, “Oh, ik ben nu getrouwd. Ik hoef niet zoveel om mijn uiterlijk te geven.”

Ten eerste moet je nooit make-up dragen of je mooi kleden om indruk te maken op een man, maar eerder op jezelf. En ten tweede, alleen omdat je de man hebt, betekent niet dat hij niet zal vertrekken als hij merkt dat je jezelf hebt laten gaan.

In tegenstelling tot vrouwen zijn mannen meestal fysieke wezens en worden ze aangetrokken door wat ze zien. Om de vrouw van zijn dromen te zijn, moet je daarom voor jezelf zorgen. Je moet eerst de vrouw van jouw dromen zijn!

6. Altijd proberen speels en grappig te zijn

Een andere manier om de vrouw van zijn dromen te zijn, is om altijd speels en grappig te willen zijn.

Neem niet alles te serieus en wees niet te stijf. Laat je man zien dat je ook een gekke kant hebt. En dat je weet hoe je plezier in het leven kunt hebben. Geloof me, het leven is zoveel beter als je weet hoe je plezier kunt hebben en alles weg kunt lachen.

7. Je normen voor niemand verlagen

9 Manieren Om De Vrouw Van Zijn Dromen Te Zijn

Als je gelukkig en tevreden wilt blijven in je relaties, dan moet je nooit je normen verlagen en iemand daten die niet je type of van jouw ‘stand’ is (ik haat dat woord, maar we moeten het gebruiken).

Misschien ben jij de vrouw van zijn dromen, maar als je je normen voor hem moest verlagen, dan zal hij niet de man van jouw dromen zijn. En dat is een heel ander probleem.

Respecteer dus je normen en je grenzen. Leer hoe je nee kunt zeggen ondanks dat je onder druk wordt gezet om je antwoord te veranderen en wees altijd loyaal aan jezelf. Een echte man zal weten hoe hij dat moet waarderen.

8. Om de vrouw van zijn dromen te zijn moet je niet overdreven jaloers proberen te zijn

Jaloezie is nooit aantrekkelijk. En jongens haten het vooral als vrouwen zo zijn. Dus als je de vrouw van de dromen van je partner wilt zijn, zorg er dan voor dat je weet hoe je je jaloezie onder controle kunt houden.

Als je het gevoel hebt dat je jezelf kunt helpen, werk dan aan je zelfvertrouwen en verbeter je zelfrespect. Overmatige jaloezie is meestal een indicator dat de persoon veel onzekerheden heeft om aan te werken.

9. Niet proberen om met andere vrouwen te concurreren

En tot slot, onthoud: je relatie is nooit een competitie met andere vrouwen. Of het nu zijn moeder, zus, beste vriendin of collega is, vrouwen in het leven van je man zouden geen bedreiging voor je moeten zijn.

Als je het gevoel hebt dat er iets niet klopt, vraag het dan openlijk aan je partner. Maar zak nooit zo laag om betrokken te raken bij een aantal onvolwassen spelletjes en gevechten. Je staat daarboven!