Skip to Content

Wat Gebeurt Er Als Hij Zich Ervan Bewust Wordt Dat Je Beter Dan Hem Kunt Krijgen?

Wat Gebeurt Er Als Hij Zich Ervan Bewust Wordt Dat Je Beter Dan Hem Kunt Krijgen?

Een van de situaties die de meeste macht hebben om een man te veranderen, is wanneer hij zich ervan bewust wordt dat zijn meisje zoveel beter dan hem kan krijgen. Dat is wanneer zijn hele persoonlijkheid en gedrag beginnen te veranderen. Maar is het ten goede?

Helaas, meestal, uit angst dat hij haar gaat verliezen, begint hij zich nog giftiger te gedragen dan voorheen. Niemand weet waarom dit gebeurt, maar het komt veel vaker voor dan een positieve verandering.

Dus laten we eens kijken naar wat er meestal met een man gebeurt die te maken heeft met een plotseling besef dat zijn meisje met hem eigenlijk genoegen met minder neemt.

Dit gebeurt er als een man weet dat je beter dan hem kunt krijgen

Wat Gebeurt Er Als Hij Zich Ervan Bewust Wordt Dat Je Beter Dan Hem Kunt Krijgen?

1. Hij wordt jaloers

Als een man beseft dat je veel beter dan hem kunt krijgen, dan zal hij jaloers worden. Het is omdat hij zich ervan bewust is dat elke keer als je uitgaat er een kans is dat je iemand ontmoet en eindelijk begrijpt dat hij je niet verdient en dat je veel meer waard bent dan hem.

Hij zal altijd overdenken waar je heen ging en met wie je was. En hoe vaak je hem ook de waarheid vertelt, hij zal altijd om een soort bewijs vragen. Dus wees niet verbaasd als hij je belt om de achtergrondgeluiden te analyseren of als hij om een videogesprek vraagt.

Het zullen niet alleen mannen zijn waar hij jaloers op is. Maar opeens begint hij te zeuren, omdat je je ouders of vrienden te vaak ziet. Soms zal je werk ook een probleem zijn. En zul je niet in staat zijn om zelfs de eenvoudigste taken uit te voeren zonder dat hij jaloers wordt.

Het probleem met jaloezie is dat je nooit weet wat je van de ander kunt verwachten. Wat als hij echt in alle verhalen begint te geloven die zijn geest verzint en iets stoms doet?

2. Of hij probeert jou jaloers te maken

Een ander ding dat hij waarschijnlijk zal proberen te doen is om jou jaloers te maken. Wanhopige mannen proberen alles te doen om hun meisje te houden. In plaats van haar aardig te behandelen en zich voor hun vreselijke gedrag te verontschuldigen, doen veel van hen nog ergere dingen.

En een van die dingen is precies deze. Hij zou meer dan voorheen uit kunnen gaan of zelfs foto’s kunnen plaatsen met andere meisjes in de club. Het gebeurt ook vaak dat een man gaat vertellen dat een meisje hem lastigvalt. En dat hij gewoon wil dat je dat weet.

In werkelijkheid wil hij dat je jaloers wordt. Maar eerlijk gezegd, deze dingen zijn zo duidelijk dat niemand vanwege dit soort dingen serieus jaloers zou kunnen worden.

3. Hij wordt onzeker

Al deze verkeerde dingen die de man doet als hij erachter komt dat zijn vriendin beter dan hem kan krijgen komen uit zijn onzekerheden voort. Zodra hij het gevoel krijgt dat hij niet goed genoeg voor je is, zal hij zijn gedrag volledig veranderen.

Maar deze onzekerheden zullen hem geen schattige, lieve teddybeer maken. In plaats daarvan zal hij zo verloren zijn in zijn eigen daden, omdat hij niet weet hoe hij je aan zijn zijde kan houden. En daarom zal hij nog meer fouten maken dan voorheen.

Als je van hem houdt, dan heb je misschien zelfs medelijden dat hij zich zo voelt. Maar als hij je niet goed behandelt, hoef je zijn gedrag niet te verdedigen door te zeggen dat hij bang is om je te verliezen. Mensen die daar bang voor zijn doen er alles aan om beter te worden.

Hij is bang om een perfect meisje als jij te verliezen. Hij weet namelijk dat hij niemand kan vinden die beter is. Aan de andere kant kun jij hem gemakkelijk vervangen.

4. Hij zal proberen om je onder controle te krijgen

Soms probeert hij je zelfs onder controle te houden vanwege zijn onzekerheden. Dit heeft met de jaloezie te maken waar we het al over gehad hebben.

Als hij bang is dat je hem verlaat, dan zal hij dat proberen te voorkomen door alles te controleren wat hij kan. In het begin zou hij kunnen beginnen te zeggen dat hij je echt mist, zodat je bij hem blijft in plaats van met je vrienden uit te gaan.

Dan kan hij om je telefoon vragen, omdat hij bewijs nodig heeft dat je niet tegen hem liegt. Als je hem je telefoon geeft, dan laat je over je heen lopen. Maar als je dat niet doet, dan denkt hij dat je iets verbergt.

Dit zijn zeer giftige situaties waar je zo snel mogelijk van weg moet proberen te komen. Jouw leven is alleen van jou, en niemand anders heeft het recht om er iets aan te doen.

5. Hij probeert je te saboteren

Wat Gebeurt Er Als Hij Zich Ervan Bewust Wordt Dat Je Beter Dan Hem Kunt Krijgen?

En tot slot, zou hij kunnen proberen om je te saboteren. Maar waarom? Omdat hij wil dat je denkt dat hij veel beter is dan jij, zodat je een beetje zelfvertrouwen en zelfs zelfrespect verliest.

Dit is een van de meest verschrikkelijke dingen die een man doet als hij zich realiseert dat hij zijn vriendin kan verliezen. In plaats van erachter te komen dat zijn gedrag de schuld is, zal hij proberen het meisje te saboteren, omdat hij niet de enige kan zijn die lijdt.

Conclusie

Nu heb je een aantal van de meest voorkomende veranderingen gezien die gebeuren met een man die erachter komt dat zijn meisje zoveel beter dan hem kan krijgen. Het is mogelijk dat hij ten goede verandert, maar helaas beginnen de meeste mannen zich precies te gedragen zoals ik zei.

Als je je partner herkende toen je dit las, dan heeft hij zeker gelijk en kun je beter dan hem krijgen. Je moet dit gedrag niet pikken.

Het maakt niet uit hoeveel je van hem houdt of hoeveel herinneringen je samen hebt gemaakt als hij je nu slecht behandelt, dan verdient hij het niet om een meisje als jij te hebben, en je moet jezelf een kans geven om degene te vinden die goed genoeg zal zijn.

Ik weet dat het eng is om toe te geven dat het tijd is om te gaan, maar je bent sterk genoeg om het te doen. Houd er gewoon altijd rekening mee dat het nu pijn doet, maar je zult snel genezen en ware liefde vinden. En als je bij hem blijft, dan zul je altijd pijn hebben. Dus doe het jezelf niet aan! Wees dapper!