Skip to Content

Wat Hij Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld, Het Meest Aan Je Zal Missen Als Hij Iemand Anders Vindt

Wat Hij Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld, Het Meest Aan Je Zal Missen Als Hij Iemand Anders Vindt

Uit elkaar gaan is moeilijk, daar bestaat geen twijfel over. Of jij nu degene was die erop aandrong om dingen te beëindigen of dat je degene was die overvallen werd door de beslissing van je partner, verbroken relaties brengen gegarandeerd de slechtste gedachten naar boven.

Misschien ga je terug naar het moment dat je stopte met lachen vanwege een plotselinge “Hij is de ware!” gedachte die je had. Misschien haal je herinneringen op aan de keer dat hij je hand pakte en midden op straat met je begon te dansen (terwijl het regende!).

Hoe het ook zij, je kunt dat gevoel niet van je afschudden dat je iets mist omdat jullie uit elkaar zijn. “Voelt hij hetzelfde,” vraag je je af. “Denkt hij aan me?” Je sterrenbeeld heeft misschien niet alle antwoorden die je zoekt, maar dit is wat hij gebaseerd op je sterrenbeeld het meest aan je zal missen als hij iemand anders vindt.

Wat hij gebaseerd op je sterrenbeeld het meest aan je zal missen

Wat Hij Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld, Het Meest Aan Je Zal Missen Als Hij Iemand Anders Vindt

Ram

Ram, je bent leuk om mee om te gaan, omdat je avontuurlijk en spontaan bent. En, zoals je misschien al geraden hebt, is dat een van de kwaliteiten die je ex aan je zal missen wanneer hij met iemand anders is.

Hij herinnert zich gegarandeerd hoe gemakkelijk je alles hebt laten lijken. En hij vraagt zich af of hij ooit iemand zal vinden die net zo opwindend is als jij. Natuurlijk ben je misschien niet blij met het feit dat hij erachter kwam wat hij had nadat jullie uit elkaar gingen.

Maar je zou troost kunnen vinden in de wetenschap dat je een speciaal iemand in zijn leven was.

Stier

Stier, je koppigheid is misschien positiever dan iedereen lijkt te denken. Hoewel er iets vervelends is aan tijd doorbrengen met iemand die helemaal niet verandert, is er ook iets geruststellends aan weten dat je altijd op die persoon kunt rekenen.

En er is een kans dat je ex het feit mist dat hij altijd wist wat hij van je kon verwachten. Toen hij bij je was, hoefde hij zich niet af te vragen of je je mening over hem zou veranderen als hij zich eenmaal voor je openstelt en je laat zien hoe hij echt is.

Als Stier was je koppig geobsedeerd door hem en dat is wat hij het meest aan je zal missen.

Tweeling

Tweelingen zijn het leven van het feest. En iedereen die een Tweeling durft te verliezen, komt er al snel achter dat ze dat in een andere persoon zouden willen vinden. Zelfs je ergste vijand zou je niet als saai kunnen beschrijven omdat je het tegenovergestelde bent.

Nu jullie niet meer samen zijn, kan je ex niet anders dan aan het buffet met mogelijkheden denken dat je vroeger mee naar de tafel bracht. En dat is hetgeen waar hij niet overheen kan komen als hij eenmaal met iemand anders is. Tweeling, je bent uniek.

Kreeft

Kreeften staan niet voor niets bekend als de geliefden van de dierenriem. Niemand kan zo hartstochtelijk, diep en toegewijd van iemand houden als Kreeft. En dat is een ding dat iedereen aan hen aanbidt (zelfs als ze hen verliezen).

Als Kreeft schrik je er niet voor terug om je liefde met kleine daden van vriendelijkheid, onverwachte geschenken en schattige avonturen te tonen. En je ex is misschien niet in staat om hetzelfde met iemand anders te hebben. Wat het hele uit elkaar gaan een stuk moeilijker voor hem maakt. Dus je vermogen om lief te hebben moet datgene zijn wat hij het meest aan je zal missen.

Leeuw

Leeuwen zijn verslavend, en dat is een feit. Als Leeuw is de kans groot dat je zelfverzekerd, positief en assertief bent, wat relaties zoveel gemakkelijker maakt. En als Leeuw heb je niemand nodig om je lof te zingen of je op te vrolijken als je je down voelt. Je bent in staat om dat zelf te doen.

Of hij nu wel of niet degene was die besloot om dingen te verbreken, hij heeft waarschijnlijk spijt van het feit dat hij niet wist hoe hij de relatie moest voortzetten. We zijn er vrij zeker van dat hij het moeilijk zal hebben om iemand te vinden die zo autonoom en geaard is als jij. En dat is wat hem zal storen, zelfs als hij met iemand anders is.

Maagd

Wat Hij Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld, Het Meest Aan Je Zal Missen Als Hij Iemand Anders Vindt

Als we het over relaties hebben, dan lijken Maagden erg veel op Leeuwen. Als Maagd ben je zelfvoorzienend en gecomponeerd genoeg om voor je eigen geluk te zorgen. Zelfs als je met iemand samen bent.

Veel mensen (te veel mensen) zetten druk op anderen om hen gelukkig te maken, maar dat doe jij niet. En dat is het enige dat je ex misschien het meest mist als hij met iemand anders is.

Eigenlijk zou het feit dat jullie twee gelijk waren terwijl jullie samen waren, hem langer kunnen achtervolgen dan hij zou denken. En hij kan geruïneerd zijn voor elk meisje dat relaties niet zo serieus neemt als jij.

Weegschaal

Weegschalen zijn begripvol, waarderend en bewonderenswaardig, waardoor ze voor vrijwel iedereen de perfecte partners zijn. Als een Weegschaal is de kans groot dat je je ex laat denken dat jij hem beter begrijpt dan wie dan ook.

Als iemand die sociale en emotionele intelligentie bezit, evenals het vermogen om zich in anderen in te leven, dan word je gegarandeerd enorm gemist door iedereen die de kans heeft gehad om bij je te zijn.

Hij is misschien uit de relatie gestapt en heeft misschien iemand anders ontmoet. Maar hij zal zich maanden (of zelfs jaren) afvragen of jij de enige was die hem kon begrijpen voor wie hij echt is.

Schorpioen

Oh Schorpioen, je reputatie gaat je voor. Maar dat hoeft geen slechte zaak te zijn. Je gepassioneerde, serene, zorgeloze persoonlijkheid is toevallig wat verslavend aan je is. En we zijn er vrij zeker van dat je ex op dezelfde manier denkt. Ook al is hij verder gegaan met iemand anders.

Wanneer de ‘nieuwe persoon’ hem niet opwindt of niet met hem in discussie gaat over dingen die voor hem belangrijk zijn, dan zou hij zich kunnen afvragen of hij haar koos omdat ze niet zo’n uitdaging was (zoals jij was). Schorpioen, je bent verslavend en dat is wat hij het meest aan je zal missen.

Boogschutter

Boogschutter, er zit niets slechts in je. En dat is wat hij het meest zal missen als hij met een nieuw iemand samenkomt. Je hebt nooit hoge verwachtingen van hem gehad. Je hield van elke fout die hij had zonder te proberen hem te veranderen.

En je gaf hem het gevoel dat hij zichzelf kon zijn. Zonder zich af te vragen of je hem daardoor zou verlaten.

En dat is een kwaliteit die niet veel mensen bezitten. Zodra hij daar achterkomt, zal hij zich afvragen of hij de grootste fout heeft gemaakt die hij ooit kon maken toen hij besloot je te verlaten (of toen je besloot te vertrekken vanwege iets dat hij had gedaan).

Steenbok

Steenbok, je ex is dankzij jou een beter mens geworden. Steenbokken staan erom bekend grootsheid te willen bereiken, betere versies van zichzelf te worden en de wereld een betere plek te maken. Wanneer je met een Steenbok omgaat, dan word je gemotiveerd om hetzelfde te doen.

En dat is wat je ex misschien het meest aan je zal missen. Het feit dat je de excuses die hij je gaf niet accepteerde, het feit dat je hem aanmoedigde om beter te worden en het beter te doen, en het feit dat je er de hele tijd voor hem was.

Waterman

Waterman, je daagt iedereen om je heen uit met je gedachten, je kennis en je bereidheid om vrijwel alles te bespreken. Wanneer je ex iemand anders vindt, dan zal hij zich snel vervelen met vragen als “Wat is je favoriete kleur?” of  “Hoe was je weekend?”

Hij weet dat er niets mis is met deze vragen. Hij weet ook dat hij zoveel meer aangetrokken was om met jou te praten omdat je wist welke onderwerpen je moest kiezen om de avond beter te maken. En dat is wat hij het meest aan je zal missen.

Vissen

Wat Hij Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld, Het Meest Aan Je Zal Missen Als Hij Iemand Anders Vindt

Vissen, je was een rots in de branding, een schouder om op uit te huilen, en iemand waar hij zich altijd toe kon wenden als hij door een moeilijke tijd ging. Oh, er is een aura van acceptatie die je omringt. En iedereen die tijd met je doorbrengt, hunkert steeds weer naar die acceptatie.

En er is elke keer dat je spreekt wijsheid die uit je komt dat iedereen naar je toe trekt. Dus je ex kan het moeilijk vinden om over het feit heen te komen dat hij dat gevoel van sereniteit en vrede met niemand anders dan jij niet kan hebben.