Skip to Content

We Zeggen Geen Vaarwel Meer, We Verdwijnen Gewoon

We Zeggen Geen Vaarwel Meer, We Verdwijnen Gewoon

We zeggen geen vaarwel meer.

We reageren gewoon niet meer op hun berichten of we nemen niet langer hun oproepen op.

We doen alsof we ze niet echt kennen wanneer we ze tegenkomen, we doen alsof we vreemden zijn, we doen alsof we hen niet hebben gekwetst en we onderschatten hun pijn.

We zijn teveel met onszelf bezig om hun gevoelens in acht te nemen dus zeggen we niet eens iets vriendelijks, we geven niet eens een warme omhelzing en we vragen niets om er zeker van te zijn dat het goed met hen gaat.

We Zeggen Geen Vaarwel Meer, We Verdwijnen Gewoon

We worden afstandelijk, zijn bijna onzichtbaar, dus proberen ze niet eens ons te bereiken, dus proberen ze niet eens om een goede afsluiting of om iets anders te vragen.

We zien hen en lopen de andere kant op, zodat we niet eens in hun ogen hoeven te kijken en hoeven te zien hoe ze naar ons kijken.

We willen niet stilstaan bij het feit dat wij de reden zijn dat ze verdrietig zijn.

We zeggen vaarwel kort nadat we hallo hebben gezegd.

We zeggen vaarwel voordat we ze echt kennen.

We zeggen vaarwel voordat we hen begrijpen en we zeggen vaarwel zonder ooit te horen wat ze te zeggen hebben of hoe ze zich voelen.

We Zeggen Geen Vaarwel Meer, We Verdwijnen Gewoon

We maken deze beslissingen op een egoïstische manier, omdat dat het enige is wat we kennen.

We zeggen vaarwel omdat we iets beters hebben gevonden, iets dat opwindender is, iets dat we meer willen, dus dumpen we mensen net als tennisballen, we vervangen ze eenvoudig, zolang we maar blijven spelen.

We zeggen vaarwel en we verwachten niet dat er iemand gekwetst zal worden, want we hebben niks beloofd, we zijn ze niets verschuldigd, we hebben er expres voor gezorgd dat het niet serieus was en dat het voor de lol was, zodat niemand het serieus neemt, dat is tenminste wat we onszelf wijsmaken om onszelf ervan te overtuigen dat we het niet aan zagen komen, dat we hen niet voor ons hebben laten vallen en toen ervoor kozen om ze niet op te vangen.

We zeggen geen vaarwel meer. We leggen niks uit.

We Zeggen Geen Vaarwel Meer, We Verdwijnen Gewoon

We proberen er niet zeker van te zijn dat het goed gaat met de ander. We nemen gewoon de benen.

We daten met de volgende, we reserveren een vliegticket, we verlaten het land en maken beslissingen zonder te erkennen dat iemand op ons wachtte, dat iemand deel van ons leven uit wilde maken, dat iemand hun toekomst met ons in gedachte wilde gaan plannen.

Dus vertrekken we en we blikken niet eens terug, en we proberen niet eens terug te komen.

We vertrekken omdat vetrekken stoerder is en sterker; vertrekken zorgt ervoor dat jij de teugels in handen hebt, dus we blijven vertrekken in plaats van dat we blijven en ons afvragen waarom we alleen eindigen of in ongelukkige relaties.

We zeggen geen vaarwel meer, we zeggen laat me met rust.

Ik wil je niet. Je bent mijn tijd niet waard.

Ik heb geen spijt dat ik je hart heb gebroken want het was überhaupt nooit van mij.

We Zeggen Geen Vaarwel Meer, We Verdwijnen Gewoon