Skip to Content

Wees Met Iemand Die Bang Is Om Je Te Verliezen

Wees Met Iemand Die Bang Is Om Je Te Verliezen

Als je echt van iemand houdt en je je realiseert wat zijn waarde is, dan ben je bang om ze kwijt te raken. Dit klinkt volkomen natuurlijk en redelijk, maar we jagen nog steeds op degenen die het niet genoeg kan schelen om ons om zich heen te hebben.

In plaats van naar iemand te zoeken die onze aandacht en tijd waard is, verspillen we het gewoon aan degenen die het niet kunnen waarderen.

Je kunt zoveel mensen daten als je wilt en met wie je maar wilt… maar als je het doet om de persoon te vinden die blijft, dan moet je kieskeurig zijn.

Als je voor de lol aan het daten bent en niet op zoek bent naar iets serieus, dan is dat oké! Geniet ervan en heb een geweldige tijd totdat je klaar bent om je te settelen.

Maar als je je wilt settelen, waarom zou je dan iemand binnenlaten zodat ze uiteindelijk je hart zullen breken?

Wees bij iemand die bang is om je te verliezen, want dat is de persoon met wie je de kans hebt om voor altijd samen te zijn.

Wees Met Iemand Die Bang Is Om Je Te Verliezen

Als je een man als deze ontmoet, laat hem dan binnen en stel je volledig open. Laat hem de echte jij zien, met alles wat je maakt tot wie je bent.

Na een aantal slechte ervaringen uit het verleden, kan dit eng klinken. Misschien heb je dat eerder gedaan en ben je gekwetst geraakt, maar je hebt het waarschijnlijk niet met de juiste man geprobeerd.

Als hij bang is om je te verliezen, vertrouw me en voel je dan veilig om hem te vertrouwen. Laat hem al je wonden en littekens zien en laat hem je dan helpen om ze te genezen.

Iedereen vindt het leuk om plezier te hebben, dus je hoeft niet kieskeurig te zijn als je gewoon een leuke tijd wilt hebben, maar kun je iedereen laten zien wie je werkelijk bent?

Ik denk het niet, maar zelfs als je dat kunt, dan zal niet iedereen het leuk vinden. Alleen de juiste persoon zal het waarderen en er nog meer van houden.

Stop met het achternazitten van versierders en verspil je tijd niet aan alle verkeerde mannen. Als voor altijd is wat je zoekt, geef die maffe aardige vent dan een kans.

Wees Met Iemand Die Bang Is Om Je Te Verliezen

Hij is niet zoals alle anderen en hij zal bang zijn om je kwijt te raken. Weet je wat dat betekent?

Hij zal niet boos op je kunnen blijven, omdat hij je echt wil vergeven.

Waar hij ook boos over is, het gevoel van liefde voor jou zal altijd sterker zijn dan het gevoel van woede.

Zoek deze man in plaats van genoegen te nemen met iemand die het niet erg vindt om je hart te breken of je te laten gaan. Hij zal bang zijn voor de mogelijkheid om je te zien gaan, omdat het zijn hart zou breken.

Wees bij een man die echt wil weten hoe je dag was en hoe je je voelt. Dit is een man die het niet kan hebben om niet met je te kunnen praten.

Wees bij een man die alles doet wat nodig is om je te behouden. Dit is een man die altijd trots op je is en op alles wat je bereikt.

Kies een man die je demonen wil leren kennen en er niet bang voor is. Hij zal je echt begrijpen en je helpen om ze te bestrijden.

Kies een man die je oprecht respecteert, zelfs meer dan hij mogelijk iemand anders zou kunnen respecteren. Hij zal je mening waarderen en je om je inbreng vragen.

Wees Met Iemand Die Bang Is Om Je Te Verliezen

Als je een man wilt die je op dezelfde manier aankijkt als je oud en gerimpeld bent zoals hij dat nu doet, wees dan bij hem.

Voor hem zul je altijd de mooiste vrouw ter wereld zijn en hij zal niet aarzelen om je dat te laten weten.

Hij zal het nooit zat worden om bij je te zijn en hij zal nooit stoppen met je achterna te zitten.

Je hoeft hem niet om liefde te smeken, want je ziet het in alles wat hij zegt en doet.

Laat hem proberen je voor zich te winnen en hij zal niet stoppen met voor je te vechten als hij eenmaal je hart heeft gewonnen. Je verdient niets minder.

Door de geschiedenis heen hebben mannen zelfs echte oorlogen gevoerd om de vrouw te krijgen van wie ze houden.

Neem geen genoegen met een man die zich zou overgeven en je bij de eerste aanblik van problemen zou opgeven.

Wees bij de man die oorlog zou voeren als dat nodig is om bij jou te zijn.

Vergeet jongens die alleen zien hoe je er van buiten uitziet. Je verspilt gewoon je tijd en ze zullen nooit de moeite nemen om je mooie ziel op te merken.

Ga voor een man die je muren laat omvallen, zodat hij van je kan houden vanwege de littekens die deze muren hebben gemaakt.

Wees Met Iemand Die Bang Is Om Je Te Verliezen

Wees bij een man die van jou al geheel houdt, zowel van je ziel als van je lichaam. Hij zal je beschouwen als het beste dat hem ooit is overkomen.

Zo’n man zal er trots op zijn je zijn vriendin te kunnen noemen, wat er ook gebeurt.

Hij neemt er ook geen genoegen mee je alleen maar zijn vriendin te noemen, omdat hij wil dat jij zijn vrouw bent.

Iemand die bang is om je te verliezen, belooft je de eeuwigheid. Hij zou zich sowieso niet kunnen voorstellen om zijn leven met iemand anders door te brengen.

Hij zal echt voor je zorgen en je een topprioriteit maken.

Zelfs als je hem probeert weg te duwen, zal hij dat niet toelaten. Hij houdt je gewoon nog steviger in zijn armen en fluistert ‘Ik hou van je’ in je oor.

Hij zal je niet zo gemakkelijk laten gaan, omdat hij klaar staat om voor je te vechten. Je hebt consistentie nodig en hij zal ervoor zorgen dat je het ziet.

Hij zal nooit iets willen doen dat je pijn kan doen.

Als hij, toevallig, onbewust iets doet dat je pijn doet, dan zal hij je oprecht zijn verontschuldigen aanbieden en zijn fout nooit herhalen.

Wees Met Iemand Die Bang Is Om Je Te Verliezen

Je zult weten dat zijn beloften niet zomaar loze woorden zijn en dat hij ervoor zal zorgen dat hij ze nakomt.

Hij wil gewoon dat je gelukkig bent en hij zal er alles aan doen om je van vreugde te zien glimlachen.

Dit is een man die echt van je zal houden en je het gevoel zal geven dat je de gelukkigste vrouw ter wereld bent.

Een man die doodsbang is voor de gedachte om je te verliezen, zal voor altijd bij je blijven. Niet omdat hij dat moet of voelt, maar omdat hij het wil.

Hij zal jou kiezen en hij zal nooit stoppen met voor jou te kiezen. Elke dag, elk jaar en tot het einde der tijden zal hij voor jou kiezen.

Dit is waarom je voor hem moet kiezen.

Zo ziet liefde eruit en je verdient het om het te zien, dus stop alsjeblieft met vechten voor een man die niet bang is om je te verliezen.

PinFlight Image