Skip to Content

12 Signalen Die Aangeven Dat Hij Op Het Punt Staat Om Weg Te Lopen

12 Signalen Die Aangeven Dat Hij Op Het Punt Staat Om Weg Te Lopen

De meeste mannen gedragen zich te laf als het gaat om het uitmaken met het meisje met wie ze aan het daten zijn. Dat is een feit. Hij staat op het punt om weg te lopen en jij hebt geen idee wat je te wachten staat.

Ze hebben gewoon niet het lef om direct met hun partner te zijn en hen te vertellen dat ze uit elkaar gaan.

De meesten van hen willen waarschijnlijk de gevoelens van de ander niet kwetsen, maar ze moeten zich ervan bewust zijn dat ze hen nog meer pijn zullen doen door te proberen ze weg te duwen of door het uit te maken.

Er zijn echter enkele duidelijke tekenen die je kunnen vertellen dat hij op het punt staat om weg te lopen. Als je een van deze signalen opmerkt, moet je je waardigheid redden en met opgeheven hoofd omdraaien.

1. Hij is ineens afstandelijk geworden

12 Signalen Die Aangeven Dat Hij Op Het Punt Staat Om Weg Te Lopen

Als je vriendje zich ineens en zonder reden afstandelijk gaat gedragen, moet je weten dat er iets aan de hand is. Hij staat op het punt om weg te lopen.

Geloof hem niet als hij je vertelt dat hij op dit moment door een moeilijke periode gaat, want dat is niet zo. Hij ontwijkt je alleen maar omdat hij wil dat je het uitmaakt.

2. Hij staat op het punt om weg te lopen als hij je vertelt dat je beter af bent zonder hem

Aan het begin van je relatie was hij altijd zo vol vertrouwen en vertelde hij je constant hoe hij de juiste man voor je was. Hoe hij je alles zou geven wat je verdient.

Nu, dat is allemaal weg. Hij vertelt je vaak dat je waarschijnlijk beter af zou zijn zonder hem. Dat je beter verdient. Als hij je zegt dat je een andere man moet zoeken, moet je misschien naar hem luisteren.

3. Hij annuleert dates op het laatste moment

Je maakt zelden plannen om op een date te gaan. Als je het wel doet, durft hij nog op het laatste moment te bellen om alles af te zeggen.

Hij zal dat blijven doen totdat het je op een dag echt irriteert en je besluit het uit te maken. Het is namelijk veel makkelijker om weg te lopen van iemand die je irritant vindt.

4. Hij staat op het punt om weg te lopen als hij ruzie begint te maken over domme en irrelevante dingen

Ja, ik ben het ermee eens, alle stellen maken ruzie en hebben wel eens een meningsverschil. Deze zijn eigenlijk gezond voor je relatie.

Als je echter merkt dat je partner zelfs over irrelevante dingen ruzie begint te maken, moet je jezelf afvragen wat de echte reden daarvoor is. Grote kans dat hij op het punt staat om weg te lopen.

Zitten die stomme kleine dingen hem echt dwars of maakt hij alleen maar ruzie omdat hij je weg wil duwen? Denkt hij dat hij door constant ruzie met je te maken, sneller van je af zal zijn?

5. Hij begint zich mysterieus te gedragen

12 Signalen Die Aangeven Dat Hij Op Het Punt Staat Om Weg Te Lopen

Je had altijd zo’n sterke band en een gezonde relatie. Jullie waren elkaars beste vriend en romantische partner en jullie hadden nooit geheimen voor elkaar. Maar nu zijn de dingen veranderd.

Hij heeft wat geheimen of begint zich ineens mysterieus te gedragen.

Je weet niet waar hij heen gaat of met wie hij zijn tijd doorbrengt en als je hem ernaar vraagt, verandert hij gewoon van onderwerp. Hij zegt dat je hem verstikt en dat hij ruimte nodig heeft. Dit is een signaal dat hij op het punt staat om weg te lopen.

6. Hij staat op het punt om weg te lopen als hij serieuze gesprekken vermijdt

Elke keer dat je hem vraagt ​​een serieus gesprek te voeren, verzint hij een excuus en vermijdt hij het.

Als je hem vraagt ​​of er iets mis is of of er problemen zijn in je relatie, dan zwijgt hij. Of erger nog, hij probeert weer van onderwerp te veranderen.

7. Hij heeft plotseling onredelijke verwachtingen

We hebben allemaal bepaalde verwachtingen van onszelf en ook van onze relatie. We moeten echter altijd opletten en die verwachtingen reëel en redelijk houden.

Als je vriend plotseling vreemde eisen aan je begint te stellen, moet je weten dat hij hij op het punt staat om weg te lopen.

8. Hij staat op het punt om weg te lopen als hij je vermijdt

Als hij slappe excuses maakt elke keer dat je een date of iets voorstelt of als hij je op de een of andere manier negeert, denk dan niet dat het komt door iets dat je hebt gezegd of gedaan.

Het is niet jouw fout. Je hebt niets gedaan. Zijn terugtrekking is gewoon een andere techniek die hij gebruikt om je weg te duwen. Hij staat op het punt om weg te lopen en dit is zijn manier om dat te bewerkstelligen.

9. Hij betrekt je niet meer bij zijn beslissingen

12 Signalen Die Aangeven Dat Hij Op Het Punt Staat Om Weg Te Lopen

Je had een gezonde relatie en natuurlijk betrok je elkaar bij het proces van besluitvorming.

Dat is ook veranderd. Nu neemt hij alle beslissingen alleen zonder zelfs maar met jou te overleggen, dus het lijkt alsof je meningen en gevoelens ineens helemaal niet belangrijk zijn, ook al zouden ze dat wel moeten zijn.

Het eerste moment dat je je verwaarloosd voelt door je partner, is het moment dat je relatie eronder begint te lijden.

10. Hij staat op het punt om weg te lopen als hij nooit meer als eerste een bericht stuurt

Het is niet zo dat je altijd nog verwacht dat hij eerst belt of sms’t, maar je kunt gewoon niet begrijpen hoe iemand die nu de hele dag met je wilde praten, geen tijd heeft om je te bellen om te kijken hoe het met je gaat.

Als hij geen tijd meer voor je heeft, zelfs niet om je een simpel ‘Hoe gaat het?’-bericht te sturen, moet je echt nadenken over de toekomst van je relatie.

11. Hij toont je geen genegenheid meer

Hij had eerder zoveel schattige romantische bijnamen voor je, maar nu is dat allemaal verdwenen. Nu noemt hij je gewoon bij je naam, net alsof jullie collega’s of kennissen zijn.

Er zijn geen romantische verrassingen of lieve kleine cadeautjes meer voor niets. Dat alles is nu verleden tijd. Hij staat op het punt om weg te lopen en dit is het signaal.

12. Hij staat op het punt om weg te lopen omdat je gevoel je zegt dat er iets aan de hand is

Je bent een vrouw en je moet altijd op je gevoel vertrouwen. Als het je zegt dat er iets mis is of dat je man niet meer hetzelfde van je houdt, moet je je op zijn minst afvragen of dat waar is.

Huil of smeek hem nooit om je niet te verlaten. Je moet jezelf nooit vernederen, zelfs niet omwille van de liefde.

Hij zal op een dag zijn verlies beseffen, net zoals je zult begrijpen dat weglopen uit die relatie je beste beslissing ooit was.

PinFlight Image