Skip to Content

10 Berichtjes Die Mannen Sturen Die Een Geheime Betekenis Hebben (Trap Er Niet In!)

10 Berichtjes Die Mannen Sturen Die Een Geheime Betekenis Hebben (Trap Er Niet In!)

Het is een bekend feit dat mannen behoorlijke meesters kunnen zijn in vlot praten en dat vrouwen hun uiterste best doen om al die pogingen te doorzien.

Sommige falen jammerlijk, maar sommige krijgen (als ze volhardend en charmant genoeg zijn) af en toe groen licht.

Vooral als je net begonnen bent om met een man om te gaan, dan kan met hem appen een heel gedoe zijn. En ik meen het alleen in die zin dat je zijn app-gewoonten nog niet goed genoeg kent om enkele twijfelachtige berichtjes te ontcijferen.

Nu kunnen vrouwen echte rechercheurs worden als dat nodig is en niemand wordt gespaard als het zesde zintuig van een vrouw haar zegt ervandoor te gaan.

Maar er zijn af en toe gevallen (tijdens die magische beginfasen van een relatie) waarin je hem gewoon het voordeel van de twijfel wilt geven.

En hoewel sommige mannen het verdienen (omdat ze echt menen wat ze zeggen), is het ook jammer (maar feitelijk) dat die mannen een uitstervend ras zijn.

Aangezien de kansen niet in jouw voordeel zijn, laten we eens kijken naar enkele duistere berichtjes die een man je meestal zal sturen. Is er een verborgen agenda of meent hij echt wat hij zegt?

1. “Hé, ben je wakker? “

10 Berichtjes Die Mannen Sturen Die Een Geheime Betekenis Hebben (Trap Er Niet In!)

Ja, maar je kunt gewoon door blijven rijden. Een berichtje dat in deze trant op een laat tijdstip kom betekent niets meer dan wat er staat. De man verveelt zich suf en kan niet de moeite nemen om iets zinnigers te zeggen.

Hij hoopt waarschijnlijk op een snel antwoord en dat hij misschien langs kan komen.

Als hij echt om je zou geven, dan zou hij iets zeggen als: “Yo, ik heb moeite met slapen, ik dacht aan jou om me gezelschap te houden. Ben je misschien nog wakker?”

Dit berichtje heeft meer diepgang en getuigt niet van zijn verveling of een vluggertje.

De vorige betekent dat hij gewoon wat tijd over heeft en jij was waarschijnlijk de derde persoon die hij appte.

2. “Sorry van gisteren. Ik had het erg druk.”

Als hij plotseling stopte met appen zonder enige uitleg of redenering, dan betekent dit waarschijnlijk dat hij ergens anders een beter aanbod heeft gekregen. We hebben ALLEMAAL dit excuus gebruikt, dus we weten allemaal wat het echt betekent.

Als je met iemand wilt appen, doe dat dan gewoon! Maar als je een beter aanbod krijgt of ze zat bent, dan ga je ze ghosten en geef je dit slappe excuus op een later tijdstip.

De waarheid is dat als hij het ECHT druk had, hij het je gewoon zou vertellen en dan contact met je op zou nemen zodra hij klaar was. Maar als hij gewoon spoorloos is verdwenen, dan maakt het hem niet zoveel uit.

3. Je bent echt een geweldig persoon.”

10 Berichtjes Die Mannen Sturen Die Een Geheime Betekenis Hebben (Trap Er Niet In!)

Dit is eigenlijk een steek onder water. Wat het eigenlijk betekent is: “Je bent oké… alleen niet voor mij.”

Met dit bericht laat hij je weten dat er geen toekomst met hem is. Hij probeert met deze subtiele afwijzing  (misschien?) je gevoelens te sparen.

Verleng het onvermijdelijke niet – stop gewoon met appen. Je zult iemand vinden die oprecht en echt is.

4. “Haha, dat is cool.”

Vertaling – ik heb niets anders te zeggen. Als hij dit heeft geappt nadat je een lange alinea hebt geappt, dan betekent dit dat hij totaal niet geïnteresseerd is in het voortzetten van het gesprek.

Eigenlijk antwoordt hij alleen maar om beleefd te zijn, maar dat is het dan ook. Het gesprek heeft zijn hoogtepunt bereikt (tenminste voor hem), en hij gaat verder.

5. “Hé, we moeten snel eens chillen!”

10 Berichtjes Die Mannen Sturen Die Een Geheime Betekenis Hebben (Trap Er Niet In!)

Let op de sfeer van deze tekst. Het is niet serieus. Het is niet bijzonder. Het is nogal vaag en zoals hij het zou zeggen: chill.

Wat betekent dat hij letterlijk niets beters te doen heeft, dus hij zal waarschijnlijk voorstellen om dezelfde avond af te spreken (je last minute te vragen) en er alles aan doen om zijn zin met je te krijgen.

Het betekent niet meer dan dat, want als dat zo was, dan zou hij je niet op het laatste moment appen en zou hij andere bewoordingen gebruiken.

Dit is slechts een terloopse tekst om te zien of je zin hebt in wat plezier, maar niet meer dan dat.

6. “Ik heb al een tijdje niets meer van je gehoord. Hoe gaat het?”

Hij zat waarschijnlijk door zijn oude berichten te scrollen, zag je naam ergens in het midden staan en besloot toen om te zien wat het hem zou brengen.

De kans is groot dat hij gewoon wilde zien of er een kans is om de oude vlam weer aan te wakkeren.

Maar het kan ook betekenen dat hij echt wil zien hoe het met je gaat, vooral als jullie twee een geschiedenis hebben.

Het hangt allemaal enorm af van hoe de rest van het gesprek verloopt. Je zult het als geen ander weten als hij gewoon probeert om iets voor elkaar te krijgen of gewoon met een oude vriend/vriendin praat.

7. “Kan het een andere keer? Er is onverwachts iets tussen gekomen.”

10 Berichtjes Die Mannen Sturen Die Een Geheime Betekenis Hebben (Trap Er Niet In!)

Als dit waar was, dan zou hij gewoon aangeven wat er tussen is gekomen. Als hij zo vaag blijft, dan betekent dit waarschijnlijk dat hij ofwel geen interesse meer heeft of dat hij met iemand anders uitgaat.

Dit is een typisch excuus om plannen op het laatste moment te annuleren. Trap er niet in, tenzij hij een echte, geloofwaardige reden geeft.

8. “Mag ik je iets ongewoons/raars vragen…?”

Oké, dus dit betekent in feite dat je op het punt staat om iets vreemds te horen. Hij gaat iets vragen wat hij absoluut niet zou moeten vragen en gebruikt de ‘ongewone’ kaart om ermee weg te komen.

Pas op voor wat er daarna kan komen en stop gerust met appen als hij een grens overschrijdt (wat zeer waarschijnlijk is).

9. “Hoe zit het met <vul de naam van je vriendin in>?”

10 Berichtjes Die Mannen Sturen Die Een Geheime Betekenis Hebben (Trap Er Niet In!)

Hij is geïnteresseerd in je vriendin. Zo eenvoudig is het. Als een man je dit vraagt, dan probeert hij duidelijk de goedkeuring te krijgen om achter je vriendin aan te gaan, terwijl hij je subtiel laat weten dat jij niet op zijn lijst staat.

Een man die het lef heeft om dit te doen, is waarschijnlijk sowieso een eikel, dus blijf bij hem uit de buurt en waarschuw je vriendin!

10. “Ik weet het op dit moment niet zeker. Ik laat nog iets weten.”

Je vraagt hem of hij vrij is om samen iets te doen en dit is zijn antwoord.

Vertaling – hij wil zien of hij betere opties heeft en als al het andere faalt, dan gaat hij met jou mee. Hij houdt je in feite als een back-upplan.

Het is niet het ergste ter wereld, maar het is absoluut klote.

Zoek een man die graag tijd met je doorbrengt en niet iemand die je op een laag pitje houdt.

Dat is gewoon klote gedrag en een klap in het gezicht. Blijf bij zo iemand uit de buurt.

PinFlight Image