Skip to Content

Hebben Jongens Het Door Als Je Stopt Met Appen? Dit Is De Code

Hebben Jongens Het Door Als Je Stopt Met Appen? Dit Is De Code

Merken jongens op wanneer je stopt met appen?

Het is een paar dagen geleden dat je de laatste keer appte … hij moet zich afvragen wat er aan de hand is, toch?

Ik denk dat jullie twee al een tijdje aan het appen zijn, misschien zelfs door de vroege stadia van daten gaan, maar je bent nog steeds niet de enige voor hem. Verdorie, jullie praten nu al eeuwen.

Je weet niet zeker of hij echt om je geeft of niet, dus besloot je hem te testen. Je stopte met appen om zijn reactie te zien.

Zijn reactie zal hoogstwaarschijnlijk niet degene zijn die je verwacht. Hij heeft het misschien gemerkt, maar zal er niet gek van worden.

Blijf bij me en ontdek wat jongens echt denken als je over ze zwijgt.

Merken jongens op wanneer je stopt met appen: zes mogelijke reacties

Hebben mannen het door als je stopt met appen? Uiteindelijk natuurlijk wel.

Hebben Jongens Het Door Als Je Stopt Met Appen? Dit Is De Code

Maar hoe zullen ze reageren?

Dat hangt helemaal af van hoe ze over je denken. We zullen zes mogelijke scenario’s doornemen van wat er gebeurt als je stopt met appen naar een man.

1. Hij had oprecht interesse in je

We gaan uit van het beste scenario. Hij was oprecht in je geïnteresseerd en vond het leuk om je te appen.

Je appte waarschijnlijk vaak en hij appte je snel terug. Beginnend met goedemorgen- tot welterusten-appjes , je appte de hele dag heen en weer.

Je had vlinders in je buik elke keer dat zijn naam op je telefoon verscheen, en hij voelde hetzelfde. De aantrekkingskracht was wederzijds en het was gemakkelijk te vertellen.

Als je zwijgt over deze man, zal hij het meteen opmerken. Als hij één welterusten-app overslaat, zal hij zich afvragen wat er aan de hand is. Naarmate er meer tijd verstrijkt, zal hij zich zorgen gaan maken. Hij was er zeker van dat jullie twee op dezelfde golflengte zaten. Wat is er nu aan de hand, ben je hem aan het ghosten?

De kans is groot dat je de komende dagen een reactie van hem krijgt. Hij kan je binnenkort een app sturen om te controleren of alles in orde is. Maar dit is niet altijd het geval. Hij kan gefrustreerd en verdrietig raken, maar zal er niets aan doen.

Eén ding is zeker, hij zal zich afvragen wat er aan de hand is.

2. Jij stopt met appen, maar hij dacht wel te kunnen scoren

Hij was echt in je geïnteresseerd. Maar niet op een romantische manier. Hij had iets anders aan zijn hoofd.

Je had een paar dagen vrij frequent contact. Hij bombardeerde je letterlijk met app- en spraakberichten, maar deed geen voorstel om uit te gaan op een date. Waar wachtte hij op?

Nou, de kans is groot dat een date in de eerste plaats nooit een optie voor hem was. Hij wachtte een paar dagen en was van plan om “Netflix and chill” voor te stellen.

Als je besluit om hem niet meer te appen, zal hij het zeker merken. De man was zo klaar om met je om te gaan. Hij kan zelfs agressief en grof worden als je besluit hem niet terug te appen.

Maar hij zal net zo snel verder gaan als hij uit het niets verscheen. Sterker nog, hij zal waarschijnlijk vergeten dat er ooit iets is gebeurd (of niet is gebeurd), dus wees niet verbaasd als hij over twee maanden in je DM’s glijdt.

3. Je gaf hem een goed gevoel

Soms vindt een man het erg leuk om met je te communiceren, en hoewel je sterke gevoelens voor hem opdoet, is hij niet van plan er iets serieus van te maken.

Als dit het geval is, kan het heel moeilijk zijn om te zeggen wat er aan de hand is. Jullie twee hadden een paar dagen of zelfs weken iets heel intens … app-gesprekken, telefoontjes en zelfs sexting. Het leek erop dat de aantrekkingskracht wederzijds was.

Maar je voedde gewoon zijn ego. Hij vond het leuk dat hij iemand had om te appenen, iemand die snel zou antwoorden. Je zorgde ervoor dat hij zich belangrijk voelde en versterkte zijn gevoel van eigenwaarde.

Hij zal de afwezigheid van je aandacht opmerken, en het zal hem een slecht gevoel geven (arme kerel). Het kan hem zelfs boos en woedend maken. Maar aangezien een serieuze relatie nooit een optie voor hem was, zal hij er sneller overheen komen dan jij.

4. Je stopt met appen, maar je was toch alleen een optie

Jij was degene die er was voor het geval andere relaties die hij probeerde na te streven niet werkten.

Hij gaf je net genoeg aandacht om je in de buurt te houden. Terwijl je dacht dat hij mysterieus was of bezig met werk, en je daarom niet vaak appte, was hij eigenlijk bezig met andere meisjes.

Hij merkt misschien dat er iets vreemds aan de hand is, maar pas na enige tijd. Hij heeft je waarschijnlijk niet zo vaak een app gestuurd, en zelfs als hij dat deed, heeft hij er niet veel moeite en hoop in gestoken. Dus als hij je eindelijk weer een app stuurt en je hem ongelezen laat, zal hij het opmerken.

Maar hij zal er niet veel moeite mee doen en hij zal je waarschijnlijk niet snel weer proberen te bereiken. Zijn liefdesleven is al druk en vermakelijk genoeg.

5. Hij vond je irritant

Hebben Jongens Het Door Als Je Stopt Met Appen? Dit Is De Code

Misschien is hij doorgegaan met het beantwoorden van je appjes, maar het kostte hem steeds meer tijd. Hij hoopte dat je de hints zou opvangen die hij liet vallen.

Als je stopt met contact met hem op te nemen, zal hij het merken. En hij zal opgelucht zijn, dus je zult nooit meer iets van hem horen, tenzij hij om welke reden dan ook van gedachten verandert.

6. Je stopt met appen, maar hij had alleen de intentie om vrienden te zijn

Hij hield van je gevoel voor humor, je geestige comebacks en het feit dat je zo gemakkelijk in de omgang was. Hij vond het leuk om met je te praten, maar hij was nooit flirterig.

Met jou appen was leuk, maar hij vindt het ook goed om je niet te appen. Als je verdwijnt en stopt met contact met hem op te nemen, of hem laat lezen, zal hij niet van streek zijn.

Hij kan je over een paar dagen zelfs nog een app sturen omdat hij een grappige kattenmeme wil delen die hij heeft gevonden. We appen onze vrienden allemaal wel eens dubbel of driedubbel. Zie je, je bent gewoon een vriend.

Wanneer jullie communicatie stopt, gebeurt er vrijwel niets. Hij zal het misschien opmerken, maar hij zal gewoon aannemen dat je het druk hebt of niet in de stemming bent. Hij zal doorgaan met het echte leven. Als je hem nooit meer appt, zal hij niet diepbedroefd zijn, maar als je dat doet, zal hij antwoorden.

Wat gebeurt er als jij opeens stopt met appen?

In het begin zul je misschien huilen, maar al snel zul je je realiseren dat het een goede beslissing was. Omdat je je kracht terug hebt en je in zijn gedachten zult zijn. Dit is wat er gebeurt:

1. Je krijgt al je macht terug

Er is niets erger dan te smeken om de aandacht van een man. Ik veroordeel je niet… Ik heb talloze keren in dezelfde situatie gezeten.

Hoe harder je probeert, hoe meer hij zich terugtrekt en je je wanhopig voelt. Je leeft voor de momenten dat hij eindelijk aandacht aan je besteedt, maar tussen die momenten door voel je je waardeloos.

Een stap terug doen zal je goed doen. In het begin zul je verdrietig zijn, maar je zult snel trots op jezelf zijn. Je zult beseffen dat je sterk bent en je zult genieten van het gevoel de controle te hebben.

2. Hij zal aan je denken als je stopt met appen

Hij zal hoogstwaarschijnlijk aan je denken.

Of hij nu een relatie met je wilde of niet, je gaf hem aandacht en hij genoot ervan. Hij vond het heerlijk om te weten dat iemand verliefd op hem was. Het stimuleerde zijn ego.

Nu je weg bent, zal hij je aanwezigheid missen. Misschien voelt hij zich zelfs in de steek gelaten. Hij zal aan je gaan denken en zich afvragen wat er is gebeurd.

3. Je wil je richten op jezelf

Als je geen tijd meer verspilt met wachten aan de telefoon, in de hoop zijn bericht te ontvangen, kun je je eindelijk op jezelf concentreren. Deze situatie kostte veel tijd en energie en je raakte uitgeput.

Als je opzettelijk stopt met appen, creëer je meer ruimte voor jezelf. Je zult beseffen dat hij niet de enige man ter wereld is.

Als je een nieuwe dating-app wilt proberen, steun ik je. Er is genoeg vis in de zee, meid. Je zult een man vinden die echt van je houdt om wie je bent.

4. Hij zal willen wat hij niet kan krijgen als je stopt met appen

Hebben Jongens Het Door Als Je Stopt Met Appen? Dit Is De Code

Dat is het probleem met mensen… we willen wat we niet kunnen hebben. Toen je vrij en beschikbaar voor hem was, waardeerde hij je niet genoeg.

Nu je je leven leidt en geen aandacht aan hem schenkt, zal hij dolgraag dicht bij je willen komen.

Haast je natuurlijk niet om met hem te praten. Geef jezelf de tijd om na te denken over wat je echt wilt, en geef hem ook de kans om je te achtervolgen en voor je te vechten. Als je te snel beschikbaar komt, kan hij zijn interesse weer verliezen.

5. Hij zal meer respect voor je hebben

Hij mocht je en vond je aantrekkelijk, maar hij wist niet 100% zeker wat hij met je wilde. In dit geval, door hem te negeren, laat je hem zijn mening over jou heroverwegen.

Je zult hem laten zien dat je jezelf respecteert en geen tijd en energie verspilt, en daarom zal hij je meer respecteren.

Hoe weet je wanneer je moet stoppen met appen?

Als een man niet dezelfde moeite doet als jij, moet je stoppen met appen. Als jij degene bent die de hele tijd contact opneemt en het een eeuwigheid duurt voordat hij je terug kan appen, betekent dit hoogstwaarschijnlijk dat hij niet zo van je houdt.

1. Je stopt met appen als hij nooit als eerste begint

Een stukje datingadvies: laat je inspanning 50/50 zijn. Dit betekent dat als je deze keer contact hebt opgenomen, je hem de volgende keer eerst moet laten appen. Als de interesse wederzijds is, gaat dat meestal zo.

Natuurlijk volg je deze regel niet altijd blindelings. Maar in de beginfase is het erg belangrijk om hem ook het werk te laten doen.

Als je merkt dat hij je nooit eerst een app stuurt, kan dat betekenen dat hij gewoon verlegen is. Maar laten we eerlijk zijn – hij is waarschijnlijk niet zo geïnteresseerd.

Je kunt hem eerst twee keer appen, maar laat het dan achterwege. Laat hem laten zien of hij je leuk vindt of niet.

2. Hij doet er te lang over om te reageren

We hebben allemaal onze eigen app gewoonten en die kunnen voor verschillende mensen anders zijn. Sommige mensen houden ervan om altijd online en beschikbaar te zijn, terwijl anderen urenlang zonder telefoon kunnen.

Maar één ding is zeker… als een man je wil, zal hij je niet te lang laten wachten. Als een man stopt met je eerst te appen en er een eeuwigheid over doet om je app te beantwoorden, betekent dit gewoon dat jij niet zijn prioriteit bent.

Laat je niet misleiden door “ik ben bezig” onzin. Het schrijven van een bericht duurt 10 seconden. Dus bewaar je waardigheid, en de volgende keer, als je de drang voelt om hem te appen, geef je daar niet aan toe en app je een vriendin. Of die schattige collega met wie je gisteren intens oogcontact hebt gemaakt.

3. Je stopt met appen als hij je niet toevoegt op sociale media

Appen naar jongens die hun sociale media voor je verbergen, is een riskante klus. Als je oprecht in iemand geïnteresseerd bent, wil je alles van diegene weten. En je wilt dat ze je beter leren kennen. Het gaat hand in hand.

Als een man je langer dan een week appt, maar zijn Instagram of Facebook nog steeds voor je verbergt, is dat een rode vlag. Hij zou een relatie kunnen hebben en wil niet dat je erachter komt.

Of hij wil zijn opties open houden met andere meisjes, dus hij wil niet dat je sporen achterlaat op zijn sociale media accounts.

4. Hij zegt dat hij niet op zoek is naar iets serieus

Ik ben geen relatie-expert, maar dit is vrij duidelijk. Wat heeft het voor zin om tijd te verspillen aan een man die open is over het niet willen van een serieuze relatie? Je gaat hem niet veranderen of “repareren” … je bent niet Bob de Bouwer.

Als je ook op zoek bent naar iets casual, oké. Maar als je ware liefde hoopt te vinden, dan vind je die niet op dit adres.

Bespaar jezelf verwarring en liefdesverdriet en stap terug in de tijd.

5. Hij wil je niet zien

Als je al een tijdje appt, maar hij je niet mee uit vraagt, wil dat nog niet zeggen dat hij het rustig aan wil doen. Het betekent waarschijnlijk dat hij het helemaal niet wil.

Als hij je echt leuk vond, zou hij niet te lang wachten om je te zien (tenzij het een langeafstandsrelatie is). Ik zou je ook niet aanraden om hem eerst mee uit te vragen. Laat hem je laten zien wat hij wil.

En als je een date had gepland, maar hij op het laatste moment afzegde, geef hem dan twee dagen om het onderwerp ter sprake te brengen en je weer mee uit te vragen.

Iets meer dan twee dagen betekent dat hij ook niet echt popelde om je de eerste keer te ontmoeten.

Tot slot

Ik zeg niet dat je spelletjes moet spelen en mensen moet manipuleren. Maar daten is geen gemakkelijk spel, en als je wilt dat ze je willen, moet je weten wanneer je je moet terugtrekken.

Mensen worden gedreven door mysterie. Wat gemakkelijk verkrijgbaar is, wordt saai.

Als je wilt weten hoe een man over je denkt, geef hem dan de kans om dat te laten zien. Laat hem je achtervolgen.

Merken jongens op wanneer je stopt met appen?

Echt wel. En, hoe raar het ook klinkt, ze houden daarom meer van je.

Hebben Jongens Het Door Als Je Stopt Met Appen? Dit Is De Code