Skip to Content

7 Giftige Persoonlijkheidstypes Die Je Niet Moet Daten

7 Giftige Persoonlijkheidstypes Die Je Niet Moet Daten

Er zijn bepaalde giftige persoonlijkheidstypes die iedereen haat en probeert te vermijden. Soms ontmoet je ze op school, op je werk of zelfs in je gezin.

In dat geval is het enige wat je kunt doen is proberen om de impact die bepaalde persoonlijkheidstypes op jou en je dagelijks leven hebben tot een minimum te beperken.

Er zijn ook mensen aan wie we niet vast zitten. Daar hebben we meer vrijheid en één vaardigheid die cruciaal is: van ze afkomen.

Nadat je hebt vastgesteld dat de man met wie je aan het daten bent een van deze persoonlijkheidstypes is, moet je ze als de pest vermijden!

Om je te helpen identificeren, vind je hier de 7 meest voorkomende giftige persoonlijkheidstypes:

1. De overmoedige

7 Giftige Persoonlijkheidstypes Die Je Niet Moet Daten

Elk meisje vindt het leuk als hun man zelfverzekerd is. Als je niet iemand bent die echt passief is en het niet erg vindt dat al je beslissingen voor jou worden genomen en ermee instemt om gewoon met de stroom mee te gaan, dan is de overmoedige man niets voor jou.

Zijn macho houding en luide stem zorgen ervoor dat je hem al ziet voordat je hem hebt leren kennen. Bespaar jezelf de moeite – dit is een van de giftige persoonlijkheidstypes waar je echt bij uit de buurt moet blijven.

2. Giftige persoonlijkheidstypes: de chronische klager

Deze man is een expert in het uitkiezen van de slechte dingen in alles. Natuurlijk klaagt hij daar ook graag over.

Je zult hem onmiddellijk opmerken omdat hij nooit tevreden zal lijken. Tenzij hij iets te bekritiseren of tegen te werken heeft.

Pas op, want dit giftige persoonlijkheidstype zoekt alleen mensen bij wie hij kan klagen. Als je niet zo’n type bent, zal hij proberen je wel zo te maken. Sta niet toe dat hij zijn giftigheid aan jou doorgeeft en verwijder hem zo snel mogelijk uit je leven.

3. De controlfreak

7 Giftige Persoonlijkheidstypes Die Je Niet Moet Daten

Gewoonlijk realiseren mensen die alles onder controle willen hebben zich nooit dat ze om te beginnen geen controle over hun leven hebben.

Ze hebben te maken met depressie, angst en stressgerelateerde problemen. Deze worden veroorzaakt omdat ze zich te veel concentreren op de dingen waar ze geen controle over hebben.

Als je een sterke en onafhankelijke vrouw bent, zul je hem zeker niet de volledige controle over je geven. Dat zal een man met dit giftige persoonlijkheidstype gek maken.

Je hoeft niet de hele date te besteden aan het verontschuldigen van de 5 minuten dat je te laat was. Het is dus heel duidelijk wat je moet doen.

4. Het eeuwige slachtoffer

Hij geeft anderen altijd de schuld van zijn problemen. Hij neemt nooit verantwoordelijkheid voor zijn eigen daden.

Iedereen houdt van ambitieuze mensen, die na een mislukking opstaan ​​en het opnieuw proberen.

Deze man zal alleen opstaan ​​om te klagen dat het niet zijn schuld was. Dat mensen die succesvoller zijn gewoon de kansen en voordelen hebben die hij niet heeft.


Als dit het giftige persoonlijkheidstype is waar je mee uitgaat, zul je je snel neerslachtig gaan voelen. Waarschijnlijk krijg je ook dezelfde vermoedens en negatieve energie als hij. Voorkom dat dit gebeurt; dit is niet de man voor jou.

5. Giftige persoonlijkheidstypes: de onzekere

7 Giftige Persoonlijkheidstypes Die Je Niet Moet Daten

Je kunt iemand niet kwalijk nemen dat hij zich onzeker voelt. Misschien is het veroorzaakt door een reeks slechte gebeurtenissen in zijn leven, of hij maakt momenteel een moeilijke tijd door.

Het is goed om hem te helpen zichzelf op een rijtje te zetten, maar je zult twee keer moeten nadenken of het het waard is.

Het is zeer waarschijnlijk dat het niet zal gebeuren, omdat het je emotioneel uitgeput zal maken, met zijn oneindige eisen en constante aanhankelijkheid.

Deze giftige persoonlijkheidstypes zijn erg riskant, dus het beste advies voor jou is om gewoon weg te lopen van een man als deze.

6. De agressieve

Je hoeft niet veel redenen te horen waarom het niet goed is om met deze man te daten.

Zijn temperament kan soms verborgen zijn, dus je zult goed moeten observeren voor details om te zien of hij bij de minste provocatie zal flippen.

Als je merkt dat hij gemakkelijk knapt, bespaar jezelf dan de moeite. Dit is een van de giftige persoonlijkheidstypes die je echt niet moet daten.

7. Giftige persoonlijkheidstypes: de egoïst

7 Giftige Persoonlijkheidstypes Die Je Niet Moet Daten

Als je hem hoort opscheppen over zijn rijkdom, succesvolle carrière, eerdere veroveringen of een flitsende nieuwe auto, dan is dit precies een van de giftige persoonlijkheidstypes die je moet ontwijken.

Het ergste is dat hij zich er niet eens van bewust is dat zijn pompeuze houding voor de meeste vrouwen een afknapper is.

We zijn allemaal zulke mensen tegengekomen en rolden met onze ogen elke keer dat ze hun eindeloze gesprekken begonnen over alles wat hun ego voedde.

Je krijgt geen kans om te praten als je bij hem in de buurt bent en het is een duidelijk teken dat je bij hem weg moet rennen.

PinFlight Image