Skip to Content

10 Tekenen Dat Je Een Tweelingvlamrelatie Ervaart

10 Tekenen Dat Je Een Tweelingvlamrelatie Ervaart

Als je dacht dat je alles over relaties en liefde wist, dan spijt het me dat ik degene ben die het je vertelt, maar je hebt het mis.

We hebben veel te lang onze zielsverbindingen verwaarloosd. We waren namelijk te verblind door iemand te zoeken die aan onze fysieke verwachtingen voldeed.

Omdat we kozen wat geschikt is voor het oog en niet wat echt geschikt is voor ons, zijn we in ons leven getuige en slachtoffer van te veel giftige relaties geweest.

Alleen jij kent de diepe littekens kennen die je in je ziel draagt, omdat je verkeerd hebt gekozen.

Maar voordat je het daten opgeeft of de rest van je leven met iemand anders deelt, moet je iets weten.

Er is iemand die perfect bij jou en je ziel past.

Er is een perfecte spiegel van jou. En er is nog een ziel hetzelfde als de jouwe, maar alleen in een ander lichaam.

Het zou echt triest zijn om te weten dat je de liefde hebt opgegeven voordat je zelfs de kans had om door een tweelingvlamrelatie te gaan.

Weet je hoe ik weet dat je er nooit een hebt gehad? Want als dat wel zo was, dan zou je de liefde nooit opgeven.

Je denkt vast, “Wat is nu weer een tweelingvlam?”

10 Tekenen Dat Je Een Tweelingvlamrelatie Ervaart

Een tweelingvlam is jouw persoon. Een tweelingvlam is een echte weerspiegeling van wie je echt bent.

Je tweelingvlam weerspiegelt je angsten en je zwakheden, maar niet op een manier dat je een dubbele puinhoop wordt.

Deze spiegeling is wederzijds. En je ervaart het, zodat je op je angsten, gebreken en zwakheden kunt reflecteren en ze samen kunt doorlopen.

Ze zijn allemaal gespiegeld, zodat je ze voor eens en altijd kunt overwinnen.

Jij en je tweelingvlam zijn twee helften van één ziel in verschillende lichamen. Het is een persoon die je compleet maakt en die je echt heel maakt.

Waar komt dit allemaal vandaan en wat is de definitie van ‘tweelingvlam’?

De term ‘tweelingvlam’ komt oorspronkelijk uit de Griekse mythologie.

Het verhaal vertelt hoe we allemaal ooit gehecht waren aan onze tweelingvlam, maar omdat we zo krachtig waren, verdeelde Zeus onze ziel in twee stukken. En stopte hij elke helft in twee verschillende mensen. Zodat we ons hele leven op zoek konden gaan naar onze andere helft.

Tegenwoordig vertegenwoordigt je tweelingziel iets volkomen metafysisch.

Het vertegenwoordigt twee mensen op aarde die van hetzelfde bewustzijn zijn, dezelfde vibraties hebben. Zoals tweelingen die in twee entiteiten zijn verdeeld: een met een grotere hoeveelheid vrouwelijke energie en een andere met een grotere hoeveelheid mannelijke energie.

Een tweelingvlamrelatie is een ultieme relatie waarin partners van elkaar houden, elkaar respecteren en eren en elkaar als gelijken zien, omdat het de manier is waarop ze zijn gecreëerd.

Het is ook een zeer intense relatie die soms chaotisch, stressvol, maar voornamelijk harmonie en balans kan zijn die tegen eventuele negatieven dingen opwegen.

Als je er een goed over nadenkt, dan zul je je al snel realiseren dat de meeste mensen het verlangen en de behoefte hebben om onze andere helft te ontmoeten. Vaak verkeerd als een ‘soulmate’ geïnterpreteerd wordt.

Zie je, het addertje onder het gras is dat iedereen je soulmate kan zijn. Je moeder, je broer, je bestie, maar je kunt maar één tweelingvlam hebben die bij je ziel hoort.

En waar je in je leven onder andere naar moet streven, is om je tweelingvlam te ontmoeten.

Heel vaak zijn de twee zielen die uit elkaar zijn fysiek heel ver van elkaar verwijderd.

Zelfs als je elkaar ontmoet, dan heeft in de meeste gevallen een van hen (of beide) een relatie of nog erger – zijn ze getrouwd.

De tekenen van een tweelingvlamrelatie

10 Tekenen Dat Je Een Tweelingvlamrelatie Ervaart

Er zijn maar een paar gelukkigen op deze aarde die vereerd kunnen worden met de gave om de rest van hun leven als een compleet persoon door te brengen – samen met hun tweelingvlam.

Die gelukkigen hebben hoogstwaarschijnlijk eerdere relaties gehad die hen op een tweelingvlamrelatie hadden kunnen voorbereiden.

Je moet door bergen en dalen gaan om er klaar voor te zijn en met dit soort relaties beloond te worden. Omdat dit soort relaties een geschenk voor het leven is.

Om een tweelingvlamrelatie niet te verwarren, brengen we je de onderstaande tekens.

Je bent constant geschokt door het gevoel dat jullie voor elkaar bestemd zijn

Wanneer je je tweelingvlam ontmoet, dan voel je automatisch de verbinding. En het goud erachter is het feit dat het nooit vervaagt.

Ongeacht de mensen of kilometers die tussen jullie twee kunnen staan, heb je nog steeds het gevoel dat je één ziel in twee lichamen bent.

Je hebt een nieuwe manier van denken geopend

10 Tekenen Dat Je Een Tweelingvlamrelatie Ervaart

Deze nieuwe manier van denken wordt meestal ‘ontwaakt‘ genoemd. Je begint dit universum vanuit een totaal nieuw oogpunt te observeren, en je tweelingvlam helpt je daarin.

Samen praten en verkennen jullie alle betekenissen van jullie leven, van geluk en verdriet, en alles wat daarbij hoort.

Er is een magnetische aantrekkingskracht naar elkaar toe

Hoewel je misschien al maanden of zelfs jaren uit elkaar bent, is er het gevoel dat er iets in je leven ontbreekt.

De ene kant van de tweelingvlam kan levendige dromen van de andere kant ervaren of zelfs de aanwezigheid van de andere voelen. Ook al heb je elkaar misschien nog nooit in het leven ontmoet.

In een tweelingvlamrelatie zijn jullie een levend voorbeeld van Yin en Yang

Jullie vullen elkaar ook aan in termen van goed en slecht. De donkere kant wordt in evenwicht gehouden door de lichte kant van de andere en omgekeerd.

Je emoties overheersen je oordelen

Soms, vanwege de intensiteit van de gevoelens die je ervaart wanneer je je tweelingvlam tegenkomt, schakel je je hersenen uit of leg je het in de meeste gevallen het zwijgen op.

Het punt is dat je ‘zesde zintuig’ aangaat en je gewoon ‘voelt’ wat er moet gebeuren. De andere kant ervan, is dat het in de meeste gevallen het beste is om naar het zesde zintuig te luisteren.

Je worstelt constant tussen passie en zorgen

Zoals eerder gezegd, wat je voelt, is intens, maar je maakt je zorgen en je twijfelt aan alles wat er tussen jullie twee gebeurt.

Dit gebeurt meestal omdat je bewustzijn meer ontwaakt. En je niet anders kunt dan elke situatie analyseren waarin je jezelf bevindt en je afvragen waarom je op de plek bent waar je bent.

Als jullie elkaar eenmaal hebben ontmoet, dan blijven jullie paden elkaar kruisen.

In een tweelingvlamrelatie ben je in staat om elkaar te lezen

10 Tekenen Dat Je Een Tweelingvlamrelatie Ervaart

Als het om je tweelingvlam gaat, dan is een ander teken van je verbinding het feit dat je elkaars volgende zet kunt voorspellen.

Je kunt lezen wat ze willen zonder het zelfs maar hardop te zeggen. En je kunt elkaars reacties raden voordat er überhaupt een reactie nodig is.

Je verandert niet, je evolueert

Tweelingvlampartners pushen elkaar niet om te veranderen of om iemand te worden die ze niet zijn.

Dit is meer een teken van giftige partners. Als het om tweelingvlampartners gaat, dan evolueren ze samen.

Ze helpen elkaar om vooruitgang te boeken in het leven, om buiten de kaders te denken. En uiteindelijk om elke dag de betere versie van zichzelf te zijn.

In een tweelingvlamrelatie leer je jezelf kennen

Zodra je een ander deel van jezelf ziet, zodra je compleet bent, sta je jezelf toe om eerlijk te zijn. En je zult aan jezelf bekennen wat je het gelukkigst maakt en wat de dingen zijn waar je in je leven het meest naar verlangt.

Zodra je verbinding maakt met je tweelingvlam, dan is het een verbinding die niet kan worden verbroken. Je kunt het niet breken, je kunt het niet begraven en je kunt het zeker niet negeren.

Het enige wat je kunt doen is al je vertrouwen in diezelfde relatie stellen. En het universum bedanken dat je tot die gelukkigen behoorde die niet zonder hun andere helften door het leven hoeven te dwalen.