Skip to Content

10 Eigenschappen Van Een Loyale Man

10 Eigenschappen Van Een Loyale Man

Loyaliteit is een eigenschap die tegenwoordig zo moeilijk bij mensen te vinden is, vooral als we het over een loyale man hebben.

Er is zoveel verleiding en alles is te beschikbaar, dus het is in principe zo moeilijk te weerstaan. En als je geen sterk karakter hebt, dan bezwijk je onder de druk.

Als je een volwassen relatie hebt, dan is het enige (in het begin tenminste) waar je zeker van wilt zijn, dat je man trouw is. Maar het punt is dat je je partner niet binnen een paar weken of een maand of zo kunt leren kennen.

Er zijn mensen die trouwen en na jaren van getrouwd zijn, weten ze nog steeds niet alles van elkaar.

Dus, is er een magische formule die ervoor zorgt dat je hoofdpersoon trouw en loyaal aan je is?

Veel mensen worden bedrogen en het verslaat hen. Ze worden met verraad en verlating geconfronteerd.

De persoon die ze vertrouwden, speelde met hen en daarna is het moeilijk om ervan terug te komen. Het is moeilijk om weer iemand te vertrouwen, omdat je verwacht dat hetzelfde zal gebeuren.

In dat opzicht, hoewel er geen magische formule is om te weten of hij trouw is of niet, zijn er enkele eigenschappen die een loyale man definiëren. En als je man ze heeft, dan hoef je je nergens zorgen over te maken.

10 eigenschappen van een loyale man:

Hij is onbaatzuchtig

10 Eigenschappen Van Een Loyale Man

Als je man zichzelf niet de hele tijd op de eerste plaats zet, dan betekent dit dat hij echt om jouw behoeften geeft.

Vreemdgaan is de meest vreselijke vorm van egoïsme. En als hij je dat heeft aangedaan, dan verdient hij geen tweede kans – hoe hard hij er ook om smeekt.

Als hij zo egoïstisch en zo’n lafaard is dat hij niet kan toegeven dat hij uit een relatie wil, dan is hij je tijd niet waard.

Een echte en loyale man is onbaatzuchtig en geeft niet zoveel om zichzelf.

Hij zet zichzelf nooit op de eerste plaats en hij wil je altijd bij alles wat hij doet betrekken. Hij wil dat je deel uitmaakt van zijn leven. Dat soort man is een blijvertje.

Een loyale man is emotioneel intelligent

Niet alleen intelligent op een normale manier, maar emotioneel intelligent. Hij weet hoe hij moet handelen als er gevoelens bij betrokken zijn.

Hij weet dat voordat hij iets zegt, hij over dingen moet nadenken.

Dus let op. Als hij niet het eerste zegt wat in hem opkomt, dan is hij niet een of andere rotzak.

Hij ondersteunt je carrière

10 Eigenschappen Van Een Loyale Man

Veel mannen voelen zich tegenwoordig bedreigd door vrouwen en hun succes. Vooral als de vrouwen goed verdienen en succesvoller zijn dan de mannen.

Maar de man die aan je zijde staat, zal blij zijn met wat je hebt bereikt.

Hij zal je carrière ondersteunen en je helpen om alle obstakels die je tegenkomt te overwinnen. Jouw succes is als het zijne.

Hij breekt nooit zijn beloften

Als hij zegt dat hij iets zal doen, dan zal hij het doen. Als hij belooft om je op een zaterdagochtend mee op pad te nemen, dan kun je er zeker van zijn dat hij zijn belofte op het laatste moment niet zal breken. En als er echt iets tussenkomt, dan zal hij ervoor zorgen dat hij het goedmaakt.

Als hij zegt dat hij zijn vrienden zal afzeggen en de wedstrijd niet zal kijken, omdat hij heeft beloofd om met jou iets te gaan doen, dan zal hij het doen.

Hij zal nooit een belofte doen die hij niet na kan komen. Ik denk dat dat genoeg is.

Een loyale man heeft geen interesse in andere vrouwen

10 Eigenschappen Van Een Loyale Man

Als hij met jou uitgaat, dan gaat hij met jou uit. Jij bent het centrum van zijn universum. En hij hoeft zich niet bevredigd te voelen door met andere vrouwen te flirten.

Jouw aandacht is alles wat hij nodig heeft en dat laat hij je elke dag zien. Hij zal niet op een seksuele en wellustige manier naar andere vrouwen kijken.

In feite kan het mooiste meisje langs hem lopen en je zult haar opmerken, net als hij, maar hij zal zijn hoofd niet 180 graden draaien en een paar seconden vergeten te lopen.

Hij controleert hoe het met je gaat

Hij zorgt ervoor dat alles goed met je gaat. Als je elkaar een paar uur niet hebt gezien, dan zal hij je bellen om te kijken hoe het met je gaat. Hij wil je stem horen en hij wil er zeker van zijn dat het goed met je gaat.

Hij geeft heel veel om je en hij wil dat je je veilig en geliefd voelt.

Als je ziek bent, dan zal hij er zijn om voor je te zorgen en je in te stoppen voordat je gaat slapen.

Hij zal naar de drogist rennen om medicijnen voor je te halen en soep voor je maken als dat nodig is.

Een loyale man geeft om jullie relatie

Hij wil erin investeren, hij wil het sterker maken. Deze man doet net zoveel als jij zijn best en dat is iets dat je nooit mag negeren.

Een loyale man zal nooit slecht over een persoon van wie hij houdt praten. En als hij iemand jou of je relatie hoort aanvallen, dan zal hij een standpunt innemen en het verdedigen, omdat niemand slecht over zijn vrouw zal praten.

Hij wil dat je hem vertrouwt

10 Eigenschappen Van Een Loyale Man

En dat wil hij niet alleen, maar hij werkt er elke dag aan. Hij zal nooit iets doen waardoor je hem zult verdenken en er zullen geen leugens tussen jullie zijn.

Praten is zijn belangrijkste techniek en zolang jullie twee dingen uitpraten, zal er geen probleem tussen jullie twee zijn en heb je geen reden om hem niet te vertrouwen. Eerlijkheid is een groot pluspunt.

Hij is geen aandachtstrekker

10 Eigenschappen Van Een Loyale Man

Hij is niet het soort man dat aandacht wil, die wil dat iedereen hem leuk vindt.

Deze man zoekt geen goedkeuring. En met dat soort gedrag is hij minder geneigd om dingen te doen die hij niet met andere vrouwen zou moeten doen.

Hij voelt gewoon niet de behoefte om door iedereen behalve door jou geaccepteerd te worden.

Je bent geen bedreiging voor hem

Hij zal nooit met je concurreren, omdat je succes voor hem net zo belangrijk is als voor jou.

Hij zal je uitdagingen geven, maar dat is niet iets slechts. Het kan er alleen maar voor zorgen dat je harder wilt proberen en beter wilt worden.

Hij begrijpt dat je je eigen leven hebt, je moet het zelf doormaken en al je prestaties zullen hem niet deprimeren, maar precies het tegenovergestelde – ze zullen ervoor zorgen dat hij ook beter wil worden.

10 Eigenschappen Van Een Loyale Man