Skip to Content

Dit Is Hoe De Man Met Wie Je Gaat Trouwen Je Zal Behandelen

Dit Is Hoe De Man Met Wie Je Gaat Trouwen Je Zal Behandelen

De man met wie je gaat trouwen zal niet perfect zijn, maar hij zal voor jou perfect zijn.

Hij zal de man zijn die in je leven zal komen en je zal laten beseffen dat je aan al die jongens die voor hem waren je tijd hebt verspild.

Dit is de man waar je je automatisch thuis zal voelen. Je gaat op een zakenreis, een weekendje weg met de meiden of brengt ergens in het land een bezoek aan je familie, maar de gedachte aan hem is wat echt als thuis zal voelen.

In tegenstelling tot al die onvolwassen jongens die er voor hem waren, zal hij de betekenis van toewijding kennen en hij zal niet bang zijn om het je te bewijzen.

De man met wie je gaat trouwen, weet dat hij al die macho onzin opzij moet zetten.

Dit Is Hoe De Man Met Wie Je Gaat Trouwen Je Zal Behandelen

Met meisjes rotzooien, zoveel mogelijk meisjes in een week meenemen en er tegen zijn vrienden over opscheppen zal hem niet langer interesseren.

Dat behoort tot het verleden.

Hij zal weten dat als de juiste vrouw eenmaal langskomt, hij alleen maar oog voor haar zal hebben en de rest zal in zijn hoofd ophouden te bestaan.

Zijn prioriteiten zullen duidelijk zijn en jij zult zijn nummer één meisje voor het leven zijn.

Hij zal je met zoveel vriendelijkheid, mededogen en een overvloed aan liefde behandelen dat je met gemak je liefdesverdriet uit het verleden vergeet.

Hij zal weten hoe hij voor jou en je hart moet zorgen en je zult je nooit meer op je gemak voelen als dat je bij hem zal zijn.

Hij zal je tijd respecteren. Hij zal wat je voor hem doet nooit als vanzelfsprekend beschouwen en het zeggen van ‘alsjeblieft’ en ‘dankjewel’ zal bij hem echt mening hebben.

Hij zal je als nooit tevoren waarderen en je zult je gekoesterd voelen.

Dit Is Hoe De Man Met Wie Je Gaat Trouwen Je Zal Behandelen

Op je goede dagen zal hij je nummer één cheerleader zijn. Hij zal met je lachen, je steunen en de wind in je zeilen zijn.

En op je slechte dagen, zal hij je hand zo stevig vasthouden en ervoor zorgen dat je je niet alleen voelt.

Hij zal je de ware betekenis van partnerschap laten zien en hoe moeilijk het ook is, hij zal bij je blijven. Er is namelijk geen plek waar hij liever zou zijn!

Hij zal je kennen – hij zal alles van je weten. Er zal geen enkel deel zijn dat je voor hem verborgen wilt houden, omdat je weet dat hij hoe dan ook van je zal houden!

Als je net uit bed bent, er niet op je best uitziet, je haar helemaal rommelig is en je nauwelijks je ogen open kunt houden, zal hij de vrouw van zijn dromen zien.

Als je in een slechte bui bent en de hele wereld op je schouders drukt, dan weet hij dat hij je even wat tijd voor jezelf moet geven.

Hij zal begrijpen dat niet elke dag rozengeur en maneschijn zal zijn, dat je hem niet elke dag met kussen zult overladen en dat zal hij begrijpen.

De man met wie je gaat trouwen, zal je liefde nooit weg laten kwijnen. Hij zal het verzorgen, water geven en ervoor zorgen dat je je nooit verwaarloosd zal voelen.

Hij zal weten dat liefde werk vergt en hij zal niet bang zijn om zijn handen vuil te maken.

Dit Is Hoe De Man Met Wie Je Gaat Trouwen Je Zal Behandelen

Als jullie donkere dagen komen, dan zal hij er nog steeds zijn. Je hoeft nooit aan zijn loyaliteit te twijfelen.

Hij zal je laten zien dat hij de echte deal is en dat hij er is om te blijven.

Met deze man zal je eindelijk gemoedsrust hebben. Je zal je eindelijk verzorgd, aanbeden en niet als vanzelfsprekend beschouwd voelen.

Je zal je als een vrouw voelen zoals ze zich naast de man van haar dromen hoort te voelen.

De man met wie je gaat trouwen, zal zich al die kleine dingen herinneren die voor jou belangrijk zijn, maar waar je nooit van zou verwachten dat iemand er aandacht aan schenkt.

En wat denk je? Hij zal dat wel doen!

En die kleine dingen zullen het grootste van allemaal zijn.

Hij zal weten dat de sleutel tot je hart en levenslang geluk niet geld, geschenken en grootse gebaren is.

Het zijn al die kleine, alledaagse dingen die je wereld doen draaien en die je echt gelukkig maken

En als je eenmaal een man hebt gevonden die ervoor zorgt dat hij aandacht schenkt aan al die kleine details die niemand voor hem ooit heeft opgemerkt… zorg er dan voor dat je hem vasthoudt. Omdat dit de man zal zijn met wie je ooit gaat trouwen.

PinFlight Image