Skip to Content

12 Effectieve Manieren Om Een Vreemdganger Te Betrappen (En Hem Te Laten Boeten)

12 Effectieve Manieren Om Een Vreemdganger Te Betrappen (En Hem Te Laten Boeten)

Als je een liefdesrelatie hebt, dan is het laatste waar je aan denkt, dat je bedrogen zou kunnen worden.

Maar zelfs als je er niet over nadenkt, kan het vaker voorkomen dan je vermoedt. Je moet dus heel voorzichtig zijn wie je mee naar huis neemt en aan wie je je geheimen vertelt.

Misschien vind je een man leuk en ziet hij eruit als een goede vent, maar in feite is hij gewoon een vermomde vreemdganger.

Hij kan een echte vreemdganger zijn als hij niet bij je is en als je in de buurt bent, kan hij doen alsof hij echt om je geeft.

Daarom moet je een aantal tactieken gebruiken om een vreemdganger te betrappen en hem voor eens en voor altijd te laten boeten voor wat hij je heeft aangedaan.

Je moet je door geen enkele man zo laten behandelen en je moet hem vertellen dat hij spijt zal krijgen dat hij je zoiets heeft aangedaan.

Hier zijn enkele effectieve manieren die je kunnen helpen om een vreemdganger te betrappen zonder dat hij het zelfs maar weet. Op die manier zal je je goed voelen dat je zijn bedoelingen hebt kunnen onthullen en zorg je ervoor dat hij nooit meer in de buurt komt als je hem uit je leven hebt geschopt.

1. Verschijn waar hij je niet verwacht

12 Effectieve Manieren Om Een Vreemdganger Te Betrappen (En Hem Te Laten Boeten)

De beste manier om je man op heterdaad te betrappen, is door op een plek te verschijnen waarvan hij dacht dat je daar niet zou komen.

Op die manier kun je hem betrappen op flirten met andere meisjes terwijl jij er niet bent.

Geloof hem niet als hij zegt dat hij gewoon een avondje uit met de jongens heeft, omdat hij dat kan gebruiken om je voor de gek te houden en een ander meisje te ontmoeten.

Als je zoiets doet, dan zal hij geen excuses kunnen verzinnen, omdat hij betrapt zal worden en je zult klaar zijn om hem aan te pakken!

2. Controleer zijn telefoon

Het is een bekend feit dat mannen hun mobiele telefoons gebruiken om allerlei dingen op te slaan.

Dus als je iets meer over je man wilt weten, dan kun je gewoon zijn telefoon pakken en kijken wat erin staat.

Je kunt alles bekijken zoals foto’s, berichten of zijn telefoonlijst om je te helpen zien met wie hij contact heeft, met wie hij belt en hoe lang die telefoontjes duren.

Op die manier kun je gemakkelijk een vreemdgaande echtgenoot betrappen en zal hij zich niet kunnen verdedigen, omdat je al het bewijs in handen hebt.

En weet je wat het ergste is? Hij is overal schuldig aan, omdat hij niet wist hoe hij het belangrijkste ding veilig moest houden – JIJ!

3. Gebruik een berichten-spion-app

12 Effectieve Manieren Om Een Vreemdganger Te Betrappen (En Hem Te Laten Boeten)

Dit is een geweldige manier om erachter te komen of je partner je bedriegt.

Je hoeft alleen maar de berichten-spion-app te downloaden en berichten te lezen, telefoongesprekken te bekijken of zelfs foto’s op die telefoon te bekijken zonder hem zelfs maar aan te raken.

Het beste is dat de eigenaar van de telefoon niet kan zien dat je die app op zijn telefoon hebt geïnstalleerd en dat je tegelijkertijd alle benodigde informatie over je vreemdgaande partner krijgt.

4. Controleer zijn browsergeschiedenis

Je kunt zoveel dingen leren als je de browsergeschiedenis van je partner bekijkt.

Als hij vergeet om alles leeg te maken, dan kun je zien wat hij aan het googelen was en erachter komen of hij je probeerde te bedriegen.

Het punt is dat veel mannen vaak vergeten om de geschiedenis te wissen en dat ze allerlei dingen online doen.

Dit is een van de beste manieren om een vreemdganger daadwerkelijk te betrappen en hem het bewijs te tonen, zodat hij zichzelf niet kan verdedigen en kan proberen om je hem te laten vergeven.

Onthoud: eens een vreemdganger, altijd een vreemdganger!

5. Controleer zijn kleren

12 Effectieve Manieren Om Een Vreemdganger Te Betrappen (En Hem Te Laten Boeten)

Dit is een oude truc, maar wel een goede.

Als je vermoedt dat je man je bedriegt, pak dan zijn kleren (nadat hij ze in de wasmand heeft gestopt) en kijk of er vreemde lippenstiftvlekken of haren op zitten.

Het punt is dat elke man die vreemdgaat, van de geur van zijn minnares af wil, dus hij zal zijn kleren willen wisselen.

Dan kun je erin springen en controleren of er parfum van een vrouw op zijn kleding zit of enig ander teken dat zal bewijzen dat hij je ontrouw is geweest.

6. Vraag je vriendinnen om hulp

Een van de voordelen van het hebben van vriendinnen is dat ze je kunnen helpen wanneer je ze nodig hebt, hoe moeilijk de situatie ook is.

Dus als je een vreemdganger wilt betrappen, dan kun je een van je vriendinnen die je partner niet kent vragen om contact met hem op te nemen en te kijken of hij met haar wil afspreken.

Dat is een geweldige manier om erachter te komen of je man je online bedriegt.

Als hij het voorstel van je vriendin om haar te ontmoeten accepteert, dan betekent dit dat hij meer wil dan alleen maar praten en vieze berichtjes sturen.

Het is duidelijk dat hij wat actie wil, maar hij is een lafaard om toe te geven dat hij een vreemdganger is.

7. Kom eerder naar huis dan normaal

12 Effectieve Manieren Om Een Vreemdganger Te Betrappen (En Hem Te Laten Boeten)

Zie je, als je aan het werk bent, dan kan je partner doen wat hij wil, want het huis is alleen van hem.

Maar als je eerder thuiskomt dan normaal of gewoon na een uur terugkomt en zegt dat je iets belangrijks bent vergeten, dan kun je zien hoe hij zich gedraagt.

Als hij behoorlijk nerveus is en je het huis uit wil hebben, dan kan hij misschien iemand verbergen of appen en wil hij niet dat je dat ziet.

Hoe dan ook, dit is een goede manier om een vreemdganger te betrappen, dus je kunt het proberen en erachter komen of hij echt iets probeert of dat het je verbeelding is.

8. Houd je man in de gaten

Als je vermoedt dat hij een affaire heeft, probeer hem dan in de gaten te houden en kijk wat hij van plan is.

Controleer of hij meer dan normaal onder de douche staat of dat hij zich op een gewone dag netjes aankleedt.

Let ook op zijn badkamerroutine, want hij zal daar meer tijd doorbrengen als hij er goed uit wil zien voor iemand.

Kijk of hij veel aftershave opdoet of dat hij een nieuwe haarstijl heeft om misschien indruk op een nieuwe vrouw in zijn leven te maken.

Misschien lijken deze dingen zinloos, maar ze kunnen veel meer onthullen dan je denkt.

9. Graaf dieper

12 Effectieve Manieren Om Een Vreemdganger Te Betrappen (En Hem Te Laten Boeten)

Een ding dat je moet doen als je een vreemdganger wilt betrappen, is dieper graven om meer nuttige informatie over hem te vinden.

Als hij je vertelt dat hij met zijn vrienden is gaan drinken, dan kun je zijn vrienden bellen en vragen of zijn mobiele telefoon misschien in hun auto ligt.

Op die manier zullen ze niets vermoeden en krijg je alle benodigde informatie.

Je moet weten dat mannen alles zullen zeggen om er onschuldig uit te zien, dus haal wat trucjes uit en laat ze zien dat je ook een privédetective kunt zijn als je dat wilt.

En over privédetectives gesproken…

10. Wees zelf een privédetective

Als je echt wilt weten of je partner je heeft bedrogen, dan kun je het beste de zaken in eigen handen nemen.

Doe zelf een beetje onderzoek, maar laat je niet betrappen. Op die manier weet je zeker of hij je heeft bedrogen of dat hij je trouw is geweest.

En doe dit natuurlijk niet als je niet om de man geeft of als hij gewoon iemand is met wie je een korte-termijnrelatie wilt hebben.

Hem op deze manier onderzoeken betekent dat je om hem geeft en dat je niet wilt dat een andere vrouw een bedreiging voor je gelukkige relatie met hem vormt.

11. Verander je dagelijkse routine

12 Effectieve Manieren Om Een Vreemdganger Te Betrappen (En Hem Te Laten Boeten)

Als je man weet dat je altijd vroeg naar bed gaat, betekent dat dat hij kan doen wat hij wil nadat je hem alleen hebt gelaten.

In deze situatie wil hij misschien tot laat in de nacht naar een ander meisje appen en daar zou je niet eens iets van weten.

Dus, om dit een beetje moeilijker voor hem te maken, verander je plannen en je routine. Laat hem niet zo gemakkelijk van je afkomen en blijf altijd bij hem in de buurt.

Op die manier zul je zien of hij nerveus wordt als je de hele tijd bij hem bent of dat hij zich goed en comfortabel voelt in je gezelschap.

Maar wat je ook doet, laat hem niet vermoeden dat je iets van plan bent, want mannen kunnen voelen wanneer hun partners iets van plan zijn.

12. Vraag het hem openlijk

Als je bovenstaande dingen niet wilt doen, dan kun je de gemakkelijkste manier gebruiken en je partner vragen of hij je heeft bedrogen.

Ik zeg niet dat iedereen het zal toegeven, maar er zijn er die de druk gewoon niet kunnen weerstaan en ze zullen toegeven dat ze een fout hebben gemaakt.

En dat is tot op zekere hoogte redelijk (het beste scenario zou zijn dat ze niet vreemdgaan, maar nu hebben ze er tenminste spijt van).

Als je dit doet, weet je dat je er alles aan hebt gedaan om hem voor je te winnen, maar voor het lot was het niet de bedoeling dat jullie samen waren.

Als je eenmaal accepteert dat je niet voor elkaar bedoeld bent, dan heb je genoeg tijd om van zo’n relatie te herstellen en om je geluk ergens anders te vinden.

PinFlight Image