Skip to Content

Mijn Hart Werd Gebroken Door Een ‘Lieve Jongen’: Wat nu?

Mijn Hart Werd Gebroken Door Een ‘Lieve Jongen’: Wat nu?

Ik dacht dat ik eindelijk die lieve jongen had gevonden, maar niks bleek minder waar. Hij brak mijn hart.

18 juli, 10:30 uur – de ontmoeting met een lieve jongen

Lief Dagboek,

Vandaag zag ik de mooiste mens die ik ooit heb gezien, echt een lieve jongen!

Ik besloot mijn neef in een andere stad te bezoeken en nieuwsgierig als ik ben, dwaalde ik alleen rond. Ik ging naar iets waarvan ik dacht dat het het centrum was en ik vond deze schilderachtige koffietent.

Zodra ik binnenkwam, zag ik een enorme boekenplank (een boekenwurm kan deze gewoon niet missen!) en de omgeving was absoluut magisch. Natuurlijk wilde ik niet weg. Ik bestelde wat ijskoffie met de ongebruikelijke naam “cold brew for the crew” en pakte een willekeurig boek.

Ik zat in een hoekje waar een paar mooie roze bloemen stonden en ik voelde me voor het eerst sinds tijden sereen. Na een tijdje ging de bel boven de deur en keek ik op. En daar zag ik hem. Een knappe jonge man, lang, met donker haar en bruine ogen.

Ik zweer het, mijn hart sloeg een slag over, ik had nog nooit zo’n lieve jongen gezien.

Mijn Hart Werd Gebroken Door Een 'Lieve Jongen' Wat nu

Wegkijken was geen optie, maar toen hij de kamer begon af te speuren naar een zitplaats, redde het boek me. Ik verstopte me er snel achter. Hij zat aan de tafel naast de mijne en mijn hart bonsde als een gek. Ik was er zeker van dat hij het ook kon horen. Toen sprak hij met mij.

‘Hé, sorry dat ik je stoor, maar kun je me alsjeblieft een boek geven? Ik wil je persoonlijke ruimte niet binnendringen door zonder vragen te naderen.”

“Ja, zeker”, o mijn god, stotterde ik. Rustig aan, idioot… “Welke?”

“Die links van je, A Midsummer Night’s Dream.”

‘Shakespeare,’ zeiden we allebei tegelijk. En toen glimlachte hij. Ik viel bijna van mijn stoel.

Terwijl we bleven kletsen, zei hij dat hij een vaste klant is en vroeg me of ik morgen met hem mee wilde gaan voor een nieuwe leessessie. Eeek! Natuurlijk heb ik het geaccepteerd!

23 juli, 23:50

Lief Dagboek,

Ik vergeet tegenwoordig te schrijven. Ik heb bijna elk uur van elke dag met hem doorgebracht. Zijn naam is Eric en hij is duidelijk lokaal. We hebben door de stad gelopen en hij deelt gretig de geheimen van zijn geboortestad met mij. Ik geniet er zo van!

Vandaag was ik ook bij hem. We gingen naar zijn familierestaurant en ik ontmoette zijn moeder. Ze is zo’n aardige dame. Ik vertelde haar dat ze een ongelooflijke lieve jongen had opgevoed en ze glimlachte trots. Eerlijk gezegd is hij een echte heer. Hij houdt de deur voor me open en doet zijn uiterste best om te bewijzen dat ridderlijkheid niet dood is.

Er is absoluut niets waar ik over kan klagen. Hij is perfect.

29 juli, 00:00

Mijn Hart Werd Gebroken Door Een 'Lieve Jongen' Wat nu

Lief Dagboek,

Vandaag dansten we in de regen – zo romantisch! Ik hoop dat we geen van beiden ziek worden. Ik bedoel, het zou niet mogen gebeuren, want deze zomerbuien horen niet zo gevaarlijk te zijn. Hij kuste me voor de eerste keer en het was zoooo fijn om zijn lippen op de mijne te voelen drukken.

Ik had nooit gedacht dat ik zo van een lieve jongen zou genieten. Toen we op het punt stonden welterusten te zeggen, drukte hij een kus op mijn voorhoofd. Ik denk dat ik hals over kop voor hem val. Is het te vroeg om dit te zeggen?!

Hij heeft me de hele tijd goed behandeld. Hij is niets dan respectvol geweest. Maar is hij nog steeds een vreemdeling? Hoe weet ik zeker dat hij me geen pijn doet? Moet ik het riskeren?

5 augustus 15:00 – de eerste stappen met een lieve jongen

Lief Dagboek,

ik ben zoooo blij! Vanmorgen stuurde hij me een sms dat hij een perfecte plek wist voor een brunch, dus aten we samen. We waren veel aan het praten en leerden elkaar nog steeds kennen toen hij me de vraag stelde waarop ik had gewacht sinds de eerste dag dat ik hem ontmoette.

“Wil jij mijn vriendin zijn? De afstand maakt me niet uit. Ik denk dat ik verliefd op je word en ik wil je niet verliezen alleen maar omdat ik niet dapper genoeg was om het te vragen.’

Kun je je de schok op mijn gezicht voorstellen en de uitbarsting van vreugde milliseconden nadat hij zijn toespraakje had beëindigd? Zoals je kunt raden, zijn we officieel begonnen met daten!

15 augustus 16:57

Mijn Hart Werd Gebroken Door Een 'Lieve Jongen' Wat nu

Lief Dagboek,

De afgelopen tien dagen waren een sprookje. We brachten zoveel tijd samen door. Meestal gingen we dingen bekijken en we brachten ook wat tijd door met zijn familie. Zijn jongere zus ging veel met ons op avontuur, maar we slaagden erin om een ​​paar kusjes te delen terwijl ze niet oplette.

Samen quality time doorbrengen was super belangrijk voor ons allebei, dus daar hebben we ons echt op gefocust. We keken veel nieuwe films, lazen boeken en gingen picknicken. Alleen wij twee.

Ik ben op weg naar huis en ik kan niet stoppen met aan hem te denken. Hij is de aardigste man die ik ooit heb ontmoet en ik kan niet uitdrukken hoe dankbaar ik ben voor alles wat ik met hem heb meegemaakt. Het lot is een raar iets, ik had nooit in mijn stoutste dromen gedacht dat ik deze zomer iemand zoals hij zou ontmoeten.

5 september 18:45

Lief Dagboek,

Vandaag is onze eerste maand en we we hebben via een videoverbinding geluncht. Ik wilde hem zo graag kussen, maar het is wat het is. Het aanhouden van lange afstanden is niet zo eng als ik dacht dat het zou zijn. Het is wel moeilijk, met alle verplichtingen die we allebei hebben.

Hij begon te helpen in het restaurant en ik ging naar lessen. We sms’en veel en we proberen elke avond voor het slapengaan te Facetimen. Ik kan niet wachten tot volgende maand, ik ga hem verrassen. Ik ben zo verheugd om deze lieve jongen weer te zien!

19 september, 20:00

Mijn Hart Werd Gebroken Door Een 'Lieve Jongen' Wat nu

Lief Dagboek,

Ik heb niet genoeg tijd om regelmatig berichten te schrijven, maar om je te laten weten dat alles in orde is. Eric en ik hebben nog steeds een gelukkige relatie en hij vermoedt niet eens een beetje dat ik hem binnenkort zal bezoeken. Mijn plan kan echt werken!

5 oktober 21:56

Lief Dagboek,

Waar moet ik beginnen? Er zijn zoveel dingen die ik moet opschrijven. Als ik dat niet doe, heb ik het gevoel dat mijn hart zal exploderen van deze pijn. Hoe kon hij mij dit aandoen?? Ik kwam vanmorgen om hem te verrassen, want vandaag is het officieel twee maanden dat we een toegewijde relatie hebben.

Of tenminste, ik dacht dat we toegewijd waren. Oh, wat had ik het mis…

Mijn naïeve zelf dacht dat hij anders was, dat hij de “lieve jongen” was waar ik de hele tijd op had gewacht. Hij had alles wat ik wilde dat mijn man had. Blijkbaar speelde hij een Oscar-winnende rol.

Ik zag hem op ONZE plek met een ander meisje. Hij speelde met haar haar, glimlachte naar haar en kuste haar speels op de wang – net zoals hij mij kuste. Mijn hart brak in miljoenen stukjes.

Hij verraadde mij. De laatste persoon waarvan ik dacht dat hij mij dat zou aandoen.

Mijn Hart Werd Gebroken Door Een 'Lieve Jongen' Wat nu

Hij zag me, de tranen stroomden over mijn wangen. Ik stond hem ongelovig aan te kijken voor wat voelde als een eeuwigheid. Toen rende ik weg.

Hij kwam achter me aan, zweren dat ze niets voor hem betekent, dat hij haar net heeft ontmoet. Hij probeerde me ervan te overtuigen dat ik de wereld voor hem bedoel, dat wat ik zag slechts een moment van zwakte was omdat hij me miste. Ik kon mezelf niet langer inhouden – ik sloeg hem.

Ik kwam terug naar het huis van mijn neef en probeerde erachter te komen wat ik moest doen. Moet ik terug naar mijn geboorteplaats? Moet ik vechten voor deze relatie? Was ze echt gewoon een flirt? Hoe word ik weer verliefd? Er gaan zoveel vragen door mijn hoofd, daarom heb ik de pen gepakt om het er allemaal uit te krijgen.

Vertel eens, weet jij het antwoord? Een lieve jongen brak mijn hart, wat moet ik nu doen?

PinFlight Image