Skip to Content

De Donkere Vrouwelijke Energie: 9 Manieren Om Je Meest Verbazingwekkende Tijdperk Binnen Te Gaan

De Donkere Vrouwelijke Energie: 9 Manieren Om Je Meest Verbazingwekkende Tijdperk Binnen Te Gaan

Tegenwoordig is de hashtag ‘donkere vrouwelijke energie’ erg populair geworden op social media. Iedereen gebruikt het als bijschrift onder zeer zwoele foto’s.

Maar is dit gewoon een social media trend, of zit er iets meer achter?

Donkere vrouwelijke energie wordt gedefinieerd als de “schaduwkant” van het goddelijke vrouwelijke. In tegenstelling tot zijn lichte tegenhanger, die meestal koesterende en moederlijke instincten omvat, omvat het de donkere, mysterieuze, vurige en transformationele aspecten van het vrouw-zijn.

Dit is geen spelletje van goede en slechte engelen. Donkere vrouwelijke energie staat niet gelijk aan iets negatiefs of kwaads.

In feite kan het kanaliseren ervan extreem bekrachtigend zijn en een geweldige manier voor vrouwen om hun creatieve, felle, authentieke, gepassioneerde en magnetische kanten te omarmen.

Als het echter niet correct wordt gekanaliseerd, dan kan donkere vrouwelijke energie zeer machteloos zijn, omdat het zich kan manifesteren door codependentie, overdreven dramatisch zijn, gebrek aan vertrouwen, manipulatie, enzovoort.

De donkere vrouwelijke energie

De Donkere Vrouwelijke Energie: 9 Manieren Om Je Meest Verbazingwekkende Tijdperk Binnen Te Gaan

Wil je leren hoe je je ‘donkere kant’ goed kunt omarmen en in je donkere vrouwelijke energie kunt stappen? Zo ja, dan staat hieronder alles wat je moet weten om dat te bereiken.

1. Duidelijke grenzen stellen

Bij donkere vrouwelijke energie gaat het erom eindelijk grenzen te stellen. Een vrouw die haar donkere kant heeft omarmd, begint gewoon meer prioriteit aan zichzelf te geven.

Ze beperkt de mensen die toegang tot haar hebben en ze leert nee te zeggen. Deze vrouw weet hoe belangrijk het is om er maar een paar geselecteerde mensen om zich heen te hebben, een paar mensen die haar steunen en die gunstig zijn voor haar energie.

2. Geniet van zelfzorg

Voor jezelf zorgen, voor je huid zorgen, make-up op doen en mooie kleding dragen, zijn altijd met vrouwelijkheid in verband gebracht. En een vrouw die in contact staat met haar donkere kant, slaagt er altijd in om hetzelfde te doen.

Dit soort vrouw heeft haar eigen prioriteit. Ze is zich er terdege van bewust dat als ze niet eerst van zichzelf houdt, wie dat dat dan wel gaat doen?

Ze streeft er altijd naar om er op haar best uit te zien en ze stopt nooit met het verbeteren van haar vaardigheden.

3. Donkere vrouwelijke energie en aan je zelfvertrouwen werken

Een vrouw als deze weet dat het belangrijkste om te doen om donkere vrouwelijke energie te bereiken, is om zelfverzekerd te zijn.

Ze weet dat ze echt in zichzelf en alles wat ze kan doen moet geloven en onvoorwaardelijk van zichzelf moet houden.

En als ze zichzelf overtuigt van de eindeloze mogelijkheden van haar wezen, dan gaat ze verder met het overtuigen van de rest van haar wereld. Maar dat doet ze in stilte.

Sterker nog, ze laat haar zelfvertrouwen van binnenuit zo stralen, dat ze niet eens veel hoeft te doen. Het wordt bijna tastbaar.

Dit soort vrouw weet wie ze is. Ze is zich terdege bewust van al haar deugden en gebreken. En ze gebruikt ze in haar eigen voordeel. Voor haar zijn haar eigen onzekerheden haar beste wapen.

Een vrouw met donkere vrouwelijke energie is haar eigen bodyguard. Haar zelfvertrouwen beschermt haar tegen narcisten en andere giftige mensen, die bang zijn om haar te benaderen, omdat ze eruitziet alsof ze niet gemakkelijk te manipuleren is. En dat komt omdat dat echt zo is.

Mensen zijn bang voor haar. Maar respecteren haar tegelijkertijd.

4. Afscheid nemen van mensen behagen

In contact staan met je donkere vrouwelijke energie betekent afscheid nemen van mensen behagen. Het was goed zolang het duurde, maar nu is het tijd om prioriteiten te stellen.

Een vrouw met donkere vrouwelijke energie behandelt zichzelf bijna als een godin. Ze weet dat haar energie heilig en goddelijk is en dat het nooit verspild mag worden aan mensen die niet weten hoe ze het op de juiste manier moeten eren.

Deze vrouw houdt er nog steeds van om te helpen, maar ze stelt zelden de behoeften van andere mensen boven die van haarzelf.

Ze offert nooit haar eigen welzijn op voor het welzijn van iemand anders. Ze houdt zichzelf veilig en beschermd tegen degenen die haar alleen maar willen gebruiken.

5. Een vrouw met donkere vrouwelijke energie geeft prioriteit aan plezier

De Donkere Vrouwelijke Energie: 9 Manieren Om Je Meest Verbazingwekkende Tijdperk Binnen Te Gaan

Voor een vrouw met donkere vrouwelijke energie is plezier alles! En ze bereikt het door regelmatig haar verleidelijke, speelse, zwoele en avontuurlijke kant te oefenen.

Ze laat haar sensuele lichaamstaal altijd het grootste deel van het woord doen, wat vele malen heeft bewezen te werken.

6. Leer jezelf mysterieus te zijn

Een vrouw die in contact staat met haar donkere vrouwelijke energie, overdrijft nooit. Ze houdt meestal dingen voor zichzelf, deelt beetje bij beetje over haar leven en onthult nooit alles in één keer.

Zo mysterieus zijn is ongelooflijk verleidelijk, omdat het ervoor zorgt dat mensen – met name mannen – blijven terugkomen.

Dit type vrouw is erg bescheiden, gereserveerd en stil. Ze weegt haar woorden heel vakkundig en deelt alleen wat ze denkt dat in een bepaalde situatie voldoende is. En degenen die meer willen, zullen harder moeten proberen en meer moeite moeten doen.

7. Stop met het gevoel hebben dat je iets mist

Een vrouw met donkere vrouwelijke energie is niet bang om iets te missen. Ze heeft het idee weggegooid dat ze in het weekend op elk feest in de stad te zien moet zijn.

Ze weet zelfs hoe waardevol het is om thuis te blijven of om contact te maken met dingen waar ze echt mee resoneert.

Deze vrouw weet dat die feesten haar niet definiëren. Dus als ze niet komt opdagen, dan zal ze zich goed, zo niet beter voelen.

En ze weet dat op een avond – wanneer ze besluit om te komen opdagen – mensen het zullen merken en haar aanwezigheid zal worden gevoeld en gewaardeerd.

8. Word je bewust van de kracht van je afwezigheid

Een vrouw die in contact staat met haar donkere vrouwelijke energie, verdraagt niemands BS. Als ze niet met respect wordt behandeld, dan gaat ze gewoon weg. Voor haar is genoegen nemen met minder geen optie.

Ze is zich terdege bewust van de kracht van haar afwezigheid en ze weet dat als zij wegloopt uit iemands leven het tien keer zinvoller is dan blijven en smeken om bemind en gerespecteerd te worden.

9. Een vrouw met donkere vrouwelijke energie jaagt niet op potentieel

En tot slot houdt een vrouw met donkere vrouwelijke energie nooit iemands potentieel vast. Ze wil op een dag niemand anders dan haar toekomstige zoon opvoeden, repareren of verbeteren.

Dit soort vrouwen hebben hun les op de harde manier moeten leren, maar nu is ze de meester van het spel. Natuurlijk kan ze het voordeel van de twijfel en een tweede kans aan iemand geven, maar ze weet ook dat een herhaalde fout een beslissing wordt.