Skip to Content

6 Zinnen Die Mannen Haten Om Van Hun Exen En Huidige Vriendinnen Te Horen

6 Zinnen Die Mannen Haten Om Van Hun Exen En Huidige Vriendinnen Te Horen

Geloof het of niet, maar mannen hebben ook hun zachte kant. Vaak hebben we de neiging om te geloven dat mannen meedogenloze machines zijn waarvan de enige bedoeling is om ons te gebruiken en onze gevoelens te kwetsen. Maar, ze zijn, net als wij, levende wezens, die in staat zijn om zelf gekwetst te worden.

Over het algemeen ligt het accent altijd op vrouwen die goed, eerlijk en oprecht zijn en die hun hele leven een aantal slechte en giftige mannen zijn tegengekomen.

Natuurlijk, misschien is dat in de meerderheid van de gevallen zo, maar we moeten onszelf eraan blijven herinneren dat de frequentie van een gebeurtenis het geen feit of realiteit maakt.

Er zijn nog steeds mannen die fatsoenlijk, sterk en dapper zijn en die op zoek zijn naar een vrouwelijke metgezel, die in staat is om van hen te houden en voor hen te zorgen.

Deze mannen hebben ook hun normen, die onder andere een aantal zinnen bevatten die ze gewoon haten, maar die regelmatig door hun partners worden gezegd.

Deze zinnen kunnen hen zo erg triggeren en hun ego kwetsen, en wanneer ze erin slagen hun humeur te behouden, verdienen ze echt een orde van moed.

7 zinnen die mannen haten om te horen

De zinnen die mannen haten zijn, voor het grootste deel van de tijd, geen dealbreaker, maar dat zouden ze wel kunnen zijn.

Dus, als je een man hebt die je in je leven wilt houden, dan moet je eens naar deze 7 veel voorkomende zinnen kijken die mannen uit de grond van hun hart haten.

1. “Laat maar zitten. Het gaat wel.”

De man die je als zijn eeuwige partner ziet en die aan jullie relatie wil werken, zal het zeker haten om deze woorden te horen.

Hij wil niet midden in een discussie te horen krijgen, “Vergeet maar dat ik iets heb gezegd” of “Laat maar zitten. Het gaat wel.” Als het duidelijk is uit de manier waarop je afstand hebt genomen dat het allesbehalve gaat.

Geloof me, hij wil dat je hem vertelt wat er aan de hand is. Hij wil te horen krijgen dat hij een idioot is die vergeten is dit of dat te doen. Hij hunkert naar discussies met je omdat hij een betere versie van zichzelf wil worden. Zodat hij de beste voor je kan zijn.

Toen ik dit artikel begon te schrijven, heb ik aan mijn vriend gevraagd wat de nummer één zin is die ik vaak zeg die hij het meest haat. En het was deze.

Hij zei dat zijn bloed kookt als ik hem wegduw en weiger hem te vertellen wat er aan de hand is. Hij vertelde me dat hij weet dat hij met veel dingen ongelijk heeft, en dat hij het fijn vindt als ik hem vertel wat het echte probleem is.

Op die manier kan hij leren wat hij in de toekomst niet moet doen.

Mijn mond viel open. Kan het mannen zoveel doen? Wie had dat gedacht?

2. “Lijk ik hierin (kledingstuk) dik?”

Oh, lieverd, je wilt die weg niet inslaan. Je weet dat er geen goed antwoord is op deze vraag, toch?

Mannen haten deze vraag omdat het zich alleen op het negatieve richt. Als hij zegt, “Ja, schat. Daardoor zie je er dik uit. “Dan graaft hij in feite zijn eigen graf, want hoe durft hij je te vertellen dat je er dik uitziet.

Maar als hij het ontkent en zegt, “Nope. Dat is niet zo, lieverd.” Terwijl je weet dat je wat extra kilo’s bent aangekomen, dan zou dat betekenen dat je hem net op een leugen hebt betrapt.

Mannen staan erom bekend dat ze niet erg oplettend zijn. Als je je haar hebt veranderd of je make-up die dag een beetje anders hebt gedaan, dan kun je er zeker van zijn dat hij het waarschijnlijk niet zal merken. Of in ieder geval niet meteen.

Dat komt omdat mannen niet te veel aandacht aan details besteden. Hij is in staat om te bepalen dat je er geweldig uitziet en dat is genoeg voor hem.

Dus, stress jezelf en je man niet met deze kleine details.

3. “Waarom kun je niet meer op mijn ex lijken?”

Als er iets is wat mannen het meest haten, dan is het om vergeleken te worden met een man uit je verleden.

Zelfs als het een goede eigenschap is die hij en die kerel delen, zoals een soortgelijk gevoel voor humor of de liefde die ze voor dezelfde voetbalclub delen, geloof me – je partner wil er niets over horen.

En hij wil vooral niet weten dat je de voorkeur geeft aan de behandeling die je ex je heeft gegeven boven wat hij voor je doet.

Als je dingen tegen hem zegt als, “Waarom koop je nooit bloemen voor me? Eric kocht elke vrijdag verse bloemen op de boerenmarkt. Dus mijn appartement rook altijd naar rozen!” Dan vertel je hem eigenlijk dat hij niet goed genoeg voor je is.

Hij weet dat je ex met een reden een ex is. Wat moet hij dan denken? Anders dan, “Oh, ik ga binnenkort ook haar ex worden.”

4. “Oh, doe wat je wilt. Het kan me niet schelen!”

Net als de eerste zin die we noemden, haten mannen deze met dezelfde passie.

Ik weet dat je soms het gevoel hebt dat je iets ontelbare keren hebt gezegd, maar je moet in het reine komen met het feit dat je partner er constant aan herinnert moet worden.

Als je hem de vorige keer hebt verteld dat je het eten van dat nieuwe Chinese restaurant niet lekker vindt, en hij suggereert dat jullie daar vanavond weer gaan eten, zeg dan niet, “Oh, whatever. Het kan me niet schelen. Doe wat je wil.” Als het je duidelijk wel iets kan schelen.

Mannen haten deze zin omdat meestal wanneer ze uiteindelijk doen wat ze willen, hun partner ervoor zorgt dat hij weet dat ze ongelukkig, geïrriteerd en ontevreden is.

Wat uiteindelijk betekent dat zijn beslissing een enorme flop was, en hij je heel erg in de steek heeft gelaten. Geen mens wil zich zo voelen.

5. “Wees een man!”

Oh jeetje, dit is een moeilijke. Je moet nooit, onder geen enkele omstandigheid, aan de mannelijkheid van je partner twijfelen.

Want wat betekent het eigenlijk om een man te zijn? Hoe kun je dat weten? Vergelijk je hem met je ex/vader/broer/neef? Dat is nooit een goed idee, meid, en dat weet je.

Mannen zijn van nature kostwinners en beschermers. Misschien zijn die kenmerken door de jaren heen enigszins verschoven en hebben ze hun belang verloren. Sommige mannen houden ze nog steeds hoog in het vaandel.

Je partner wil voor je zorgen. Hij wil dat je dromen uitkomen. Zijn enige missie is om je je als een prinses te laten voelen.

Misschien faalt hij soms, maar dat zou niet jouw teken moeten zijn om hem te bespotten.

Hoe zou jij je voelen als het omgedraaid was en hij tegen je zou zeggen, “Wees een dame!” Het zou niet fijn aanvoelen, of wel?

6. “Alle mannen zijn hetzelfde!”

En tot slot, mannen hebben er een hekel aan om samen met de slechtste mannen die je in je leven bent tegengekomen, over één kam geschoren te worden. En je partner is geen uitzondering.

Voor hem lijkt het erop dat je je alleen op zijn gebreken richt, en niet op zijn deugden. Het is alsof je hem tot het laagste niveau reduceert dat een man kan bereiken.

Mensen zijn complexe wezens. En we kunnen niet zeggen dat er twee mensen zijn die hetzelfde zijn, laat staan dat alle mannen hetzelfde zijn.

En, net zoals je veel argumenten zou hebben als iemand zegt: “Alle vrouwen zijn hetzelfde!” Zou je partner dat ook doen. Hij zal proberen zijn eer te verdedigen, wat zelfs een slechte uitkomst kan hebben (alias eindigen in een breuk).