Skip to Content

5 Dingen Die Een Goede Man Nooit Zal Doen

5 Dingen Die Een Goede Man Nooit Zal Doen

De laatste tijd vraag ik me af waardoor een man een goede man is. Wat onderscheidt hem van al die andere mannelijke exemplaren?

Ziet hij er op een bepaalde manier uit of gedraagt hij zich op een bepaalde manier? Is er iets dat kan helpen om zijn kwaliteiten te bepalen, zodat we onze tijd niet meer hoeven te verspillen?

Ik ben tot de conclusie gekomen dat elke goede man die zijn partner respecteert en koestert inderdaad bepaalde kenmerken  zal hebben waardoor hij zich van anderen onderscheidt.

Het is niet al te vaak dat men al deze kenmerken in één persoon kan vinden, dus als en wanneer je dat doet, hou hem dan vast. Deze mannen komen niet vaak genoeg langs en zo herken je er een.

1. Een goede man zal nooit je persoonlijke ruimte binnendringen

In elke gezonde, stabiele relatie is er absoluut geen reden om iets te verbergen.

Dus, in het geval dat je je telefoon thuis laat en het huis verlaat, weet je dat je man niet in de verleiding zal komen om erin te snuffelen.

Een onzekere man die gelooft dat je iets verbergt zal niet aarzelen om deze kans te grijpen, maar een goede man zal de noodzaak niet voelen.

Hij vertrouwt je en er is geen reden om je privacy te schenden.

2. Een goede man zal je nooit ontmoedigen

Alleen een onzekere, onvolwassen man zou je ooit aan jezelf laten twijfelen, en daarom zijn eigen onzekerheden op je projecteren.

Maar een goede man is zelfverzekerd en zeker van zichzelf, en zal daarom jou en al je inspanningen aanmoedigen.

Hij zal je volledig steunen, en je zult je nooit af hoeven te vragen wat zijn bedoelingen zijn, omdat hij je zijn steun op een presenteerblaadje aanbiedt.

3. Hij zal je nooit je waarde laten bewijzen

5 Dingen Die Een Goede Man Nooit Zal Doen

Een goede, vriendelijke en fatsoenlijke man kent en waardeert jouw waarde. Geen twijfel mogelijk.

Als je op enig moment het gevoel hebt dat je je waarde moet bewijzen aan de persoon met wie je je leven doorbrengt, dan is dat het exacte moment waarop het tijd is om bij hem weg te gaan.

Je partner is de persoon die je waarde moet begrijpen en die je je nooit minder laat voelen dan je bent. Een goede man zal dat nooit doen.

4. Een goede man zal je nooit het gevoel geven dat je geen prioriteit bent

Toegegeven, we zijn allemaal individuen, en we hebben allemaal naast onze relatie ons eigen leven.

Maar, elk gezond paar zal een goede balans vinden tussen samen tijd doorbrengen (wat uiterst belangrijk is) en tijd met andere mensen in ons leven doorbrengen waar we om geven.

En een goede man zal je nooit het gevoel geven dat je geen prioriteit hebt en dagenlang weggaan zonder het met je te bespreken.

Het is belangrijk om jezelf nooit te verliezen in je relatie, ja, maar het is ook belangrijk om je partner van al je ideeën en avonturen op de hoogte te houden, om haar het gevoel te geven dat ze belangrijk genoeg is om iets te weten en er iets over te zeggen heeft.

Omdat ze dat is, en doet. En een goede man weet dat. Communicatie is de sleutel.

5. Hij zal je nooit het gevoel geven dat je hier alleen in zit

Relaties zijn partnerschappen. Ze worden verondersteld je leven te verbeteren en het makkelijker voor je te maken om nooit ergens alleen door te hoeven gaan.

Er zullen altijd moeilijke momenten zijn, moeilijke situaties om te overwinnen en tijden waarin je moeilijk van hem kunt houden en het moeilijk zult vinden om van hem te houden.

Maar, door dit alles heen, moet je weten dat, ongeacht wat je doormaakt, jullie twee een eenheid zijn, en jullie aan dezelfde kant staan. Altijd.

Een goede man zal je nooit het gevoel geven dat je er alleen voor staat, omdat hij weet dat het niet altijd gemakkelijk zal zijn, maar hij zal er altijd zijn en je blijven bewijzen dat jullie twee hebben wat nodig is en dat je een blijvertje in hem hebt gevonden — een blijvertje die nooit zal stoppen met voor jou te vechten en die zijn liefde zal bewijzen.

En dat is het enige wat je echt nodig hebt in het leven.

PinFlight Image