Skip to Content

5 Signalen Die Schreeuwen Dat Hij Zich Niet Wil Binden (En Je Negeert Ze)

5 Signalen Die Schreeuwen Dat Hij Zich Niet Wil Binden (En Je Negeert Ze)

Er is deze eeuwige vraag die alle vrouwen van alle culturen uit alle delen van de wereld bezighoudt en dat is — vindt hij me leuk? Je zult zelden horen dat een man door deze vraag geobsedeerd is. Zelfs als het hem dwarszit, zal hij het nooit laten zien of zeggen.

Maar we laten het allemaal om het feit draaien of hij ons wel of niet leuk vindt. En ik kan het ons niet kwalijk nemen. Wat is er verkeerd aan te weten waar je staat en wat je van een relatie kan verwachten? Als je klaar bent om je tijd en energie in iets te investeren, of beter gezegd in iemand, natuurlijk wil je dan weten of hij je wel of niet leuk vindt.

Dus, laten we zeggen dat je al een tijdje aan het daten bent en nu is je relatie klaar voor de volgende stap en je wil die stap nemen. Je wilt je aan hem binden, omdat je denkt dat hij de juiste voor je is, maar hoe weet je of hij hetzelfde voelt? Hoe weet je dat hij net zo serieus over jou is als jij over hem?

Veel vrouwen weten het echte antwoord voordat ze het bevestigen, maar ze willen het niet accepteren. Ze negeren alle rode waarschuwingstekens die schreeuwen dat hij niet de juiste man voor hen is. Ze raken gefixeerd op het feit dat ze eindelijk gelukkig zijn en ze iemand hebben gevonden om van te houden, dus ze negeren het feit dat de man waar ze verliefd op zijn misschien een aantal andere plannen heeft, zoals met andere meisjes daten of dat hij nog iets meer wil verkennen.

Dus, om het absoluut zeker te zijn, lees deze signalen om te zien of je man zich aan je wil binden. Maar lees ze eerlijk, houd jezelf niet voor de gek, want als je liefde niet echt is, dan zal het vroeg of laat breken. En het is beter als het eerder gebeurt, terwijl het nog makkelijk is om eruit te komen.

1. Hij verdwijnt dagenlang zonder reden

Hij verdwijnt dagenlang zonder jou er iets over te vertellen. Hij zal je iets vertellen, genoeg om je nieuwsgierigheid te bevredigen, maar het is allemaal vaag. En als hij terugkomt, doet hij alsof er niets aan de hand is en er niets is veranderd, om nog maar te zwijgen van het feit dat hij er nooit meer iets over zegt.

Hij kan je appen dat hij je mist of af en toe aan je denkt. Maar dat is niet cool. Hij heeft niet het recht om een pauze te nemen van de relatie wanneer hij er zin in heeft. Het echte leven werkt niet op die manier.

Bovendien is hij er zo zeker van dat je hem niet zult verlaten en dat je er niet tegen in opstand komt en daarom doet hij het.

Laat hem je niet voor de gek houden. Als hij niet serieus over je is, stop dan met je tijd te verspillen en ga naar buiten en vind degene die jou net zo graag wil als jij hem.

2. Hij respecteert je mening niet

Als je om iemand geeft, dan stop je even en wacht je tot je hoort wat die persoon te zeggen heeft. Jouw man heeft dit nog nooit gedaan. Elke keer als je de behoefte had om jezelf uit te drukken of tegen zijn mening in te gaan, dan liet hij je je mond houden, hetzij door te zeggen dat het er niet toe deed of door te zeggen dat het geen zin had om in discussie te gaan, enz.

Hij neemt de mening van een ander gewoon niet aan en het kan hem niet schelen, omdat hij denkt dat hij gelijk heeft. Hij neemt je helemaal niet serieus. De enige keer dat hij naar je luistert is als hij een probleem heeft en het op iemand af wil reageren. Dus, in ruil voor ‘één-op-één therapie’, ‘luistert’ hij naar wat je te zeggen hebt.

Je echte droomman zal luisteren naar alles wat je tegen hem te zeggen hebt. Hij zal je mening koesteren alsof het zijn eigen mening is. Je zult de vrouw zijn die hij liefheeft en vertrouwt, daarom zal hij je geloven en respecteren. Verlaat dat zielige figuur die niet weet wat hij wil.

3. Hij wil niet dat je zijn vrienden of familie ontmoet

5 Signalen Die Schreeuwen Dat Hij Zich Niet Wil Binden (En Je Negeert Ze)

Dit signaal schreeuwt vooral dat hij zich niet aan je wil binden. Als hij de behoefte heeft om je voor de mensen waar hij het meest om geeft te verbergen, dan moet je begrijpen dat hij niet van plan is dat je blijft.

Je bent waarschijnlijk zijn rebound, of handig totdat hij iets beters vindt. Zijn vrienden en familie zijn de mensen waar hij het meest aan denkt en als hij je niet aan hen voor wil stellen, dan betekent dat dat hij denkt dat je niet in dezelfde klasse zit als zij.

Laat hem je dit niet aandoen. Een man die echt van je houdt zou je bij je hand nemen en je naam uit volle borst schreeuwen. Een man die van je houdt zou je nooit voor iemand verbergen.

Hij zou je respecteren en je aan iedereen willen laten zien, want voor hem zul je perfect zijn en alles waar hij ooit in een vrouw naar heeft gezocht. Dump die idioot, vind je prins op het witte paard.

4. Hij wil niet meer over je weten

Als hij echt van plan is om de rest van zijn leven met je door te brengen, dan zou het volkomen normaal voor hem zijn om de behoefte te uiten om je beter te leren kennen. Het zou normaal voor hem zijn om iets over je tekortkomingen te willen weten en over je slechte gewoonten evenals je talenten en je goede kant. Het zou normaal zijn dat hij alles wil weten.

Dus tot je iemand vindt die echt iets om je leven geeft en niet alleen om zichzelf, blijf vrijgezel. Het is beter zo.

5. Je weet het gewoon

Ergens diep van binnen, weet je gewoon dat je niet voor altijd bij hem zult zijn. Voor nu gaat het goed en die lastige dingen lijken niet zo belangrijk. Maar laat het je niet voor de gek houden en maak het uit nu je het nog voor bent, want over een maand of twee, of een jaar, het maakt niet uit wanneer, gaan die kleine dingen je storen en ze zullen je leven ellendig maken.

Je zult er spijt van hebben dat je hem niet hebt verlaten toen je de kans had en voordat alles zo ingewikkeld werd.

Je zult er spijt van hebben dat je hem niet verliet toen je gevoel het je vertelde. Tegen die tijd is het te laat zijn om er heelhuids uit te komen.

PinFlight Image