Skip to Content

10 Onmiskenbare Tekenen Dat Je Man Een Goede Vangst Is

10 Onmiskenbare Tekenen Dat Je Man Een Goede Vangst Is

Als we verliefd worden, dan vragen we ons af of onze man wel een goede vangst is, of hij ons gaat bespelen en of hij van ons gaat houden.

Dat is de persoon aan wie we ons hart gaan geven, de persoon die we besloten hebben binnen te laten.

Natuurlijk willen we weten of hij het waard is. Het eerste waar we dus naar op zoek gaan, zijn meestal die slechte tekenen. Zoals of hij gaat vreemdgaan, of hij een narcist is of emotioneel niet beschikbaar is.

Maar soms hoeven we alleen maar vanuit een andere hoek naar onze relatie te kijken.

Doe een stap achteruit en kijk naar hem alsof je naar het vriendje van je beste vriendin kijkt. En zoek naar die onmiskenbare en schattige tekenen dat hij een goede vangst is.

Je zult verbaasd staan hoe gemakkelijk het is om te zien of hij echt van je houdt en iets echts met je wil.

10 tekenen dat je man een goede vangst is

10 Onmiskenbare Tekenen Dat Je Man Een Goede Vangst Is

Hij heeft een eigen leven

Hoewel het kan lijken alsof dit een probleem kan zijn, geloof me, het is meer een zegen dan een vloek. Ja, in de wittebroodsweken-fase willen we zoveel mogelijk samen zijn, maar wat gebeurt er als het voorbij is?

Hij heeft geen eigen leven en als je er klaar voor bent om je met je vrienden en familie te vermaken, dan wordt hij er helemaal chagrijnig en naar van.

Dit leidt ertoe dat hij bezitterig wordt en je relatie in een ongezonde verandert.

Kies een man die weet hoe belangrijk alleen zijn is en die je vrienden en familie respecteert en je behoefte om tijd met hen door te brengen.

Hij is een goede vangst als jullie samen lachen

Koppels die samen lachen, blijven bij elkaar. En als hij je zo hard aan het lachen kan maken dat je je buikspieren daadwerkelijk voelt aanspannen, dan is dat een goed teken dat hij een blijvertje is.

Zie je, als het leven moeilijk wordt, dan heb je iemand nodig die die glimlach op je gezicht kan toveren. En je hebt iemand nodig die ook weet wanneer je moet lachen en wanneer je gewoon in stilte moet zitten.

Als hij die test al heeft doorstaan, dan betekent dit dat hij heel erg om je geeft en dat hij een man is die het waard is om je hart aan te geven.

Hij koestert nooit wrok en is bereid om problemen openlijk te bespreken

Je hebt geen idee hoeveel geluk je hebt als dit bij hem het geval is. Ik ben met zoveel mannen uit geweest waar ik elk grammetje van mijn kracht moest gebruiken om gewoon een enkele zin te krijgen waarin ze zouden toegeven dat er een probleem was.

Mannen die het onderwerp van het omgaan met problemen vermijden, maar er geen probleem mee hebben om er daarna met je neus in te wrijven, zijn de ergste soort mannen. Geloof me.

Als je man volwassen genoeg is om te gaan zitten en het probleem te bespreken, om samen met jou een oplossing te vinden en het probleem los te laten zodra het is opgelost, dan ben je een hele gelukkige vrouw. Je man is een goede vangst.

Hij houdt van je vrienden en familie

Hij herinnert zich de verjaardag van je moeder en koopt kaartjes voor een wedstrijd voor je vader. En hij houdt van je vrienden en heeft er geen probleem mee om tijd met ze door te brengen, want ze maken nu allemaal deel uit van zijn leven.

Hij was klaar om hen ook binnen te laten zoals hij jou binnenliet, en dat is waar liefde over gaat. Als we ervoor kiezen om van iemand te houden, dan kiezen we ervoor om ook van hun mensen te houden.

We combineren twee levens en creëren er een uit, en het vergt aan beide kanten veel compromissen en liefde. En nou ja, dat zijn de dingen waar het hem niet aan ontbreekt.

Argumenten veranderen nooit in eindeloos geschreeuw

Hoewel er mannen zijn die de problemen volledig negeren, zijn er ook mannen die niet in staat zijn om de schuld op zich te nemen als er iets gebeurt.

Elke poging tot discussie en probleemoplossing verandert in geschreeuw en ruzie zonder oplossing en geen rust na de storm. Als hij niet in een van die groepen zit, gefeliciteerd, dan is hij een goede vangst!

Je betrekt elkaar bij de besluitvorming

Het is een teken dat hij je mening respecteert en serieus met je wil zijn. Dat is de reden waarom hij altijd om je advies en mening vraagt als er een beslissing moet worden genomen.

Als je hem ook erbij betrekt, dan hebben jullie twee die jackpotrelatie al.

Je bent niet egoïstisch en je maakt van elkaar een prioriteit. En in een wereld vol laatste reddingen en tweede keuzes is dat ongelooflijk zeldzaam.

Hij is een goede vangst als jullie relatie vooruit gaat

10 Onmiskenbare Tekenen Dat Je Man Een Goede Vangst Is

En niet alleen vanwege je inspanningen en omdat jij degene bent die delen van jezelf geeft om het te laten werken. Echte liefde is niet gemakkelijk en het kost werk, maar het is veel gemakkelijker als je samen werkt en vecht.

Als hij net zoveel moeite doet als jij en er geen probleem mee heeft om compromissen te sluiten, dan is hij de ware. Een man die niet bang is om zijn behoeften opzij te zetten wanneer de liefde dat van hem vereist, is een echte man.

Je steunt elkaar, je bent elkaars grootste fan en dat is waar liefde echt om draait. Om iemand te hebben die je zal steunen en je naar voren zal dragen als je benen dat niet langer kunnen.

Hij moedigt je aan om je beste zelf te zijn

Zelfs als het betekent dat je hem niet zo vaak zult zien, wil hij gewoon niet dat je je leven in de wacht zet, alleen maar omdat je bij hem bent.

Hij houdt hoe dan ook van je en staat klaar om op je te wachten. En er is geen beter romantisch verhaal dan dat waar er steun en vertrouwen in een relatie is.

Hij is je beste vriend, geliefde en grootste fan, alles in één. En hij is een goede vangst!

Hij respecteert je

Respect en loyaliteit zijn in elke relatie ongelooflijk belangrijk en fundamenteel. Als er geen respect of vertrouwen is, dan is er geen toekomst.

Maar als hij je behoeften, wensen en dromen respecteert, als hij je waarde en je verleden respecteert. Dan zal hij je nooit het gevoel geven dat je niet goed genoeg bent.

Hij zal je nooit alleen laten om je af te vragen of hij met iemand anders is. En hij zal je succes en inspanningen nooit kleineren, alleen maar omdat hij zich beter over zichzelf moet voelen.

Hij is een goede vangst als je echt gelukkig bent

Dat is niet iets wat je kunt faken en dat weet je. Maar als hij de reden is waarom je ‘s ochtends geen probleem hebt om op te staan, omdat je weet dat je hem die dag zult zien en het voelt alsof er miljoenen van die verdomde vlinders in je buik zitten, dan ben je gelukkig.

Als hij je nooit naar bed laat gaan en je afvraagt of je niet genoeg bent, je afvraagt of er iets mis is, dan ben je gelukkig.

En als je je kunt voorstellen dat je de rest van je leven aan zijn zijde staat. En het je tegelijkertijd zo opgewonden en doodsbang maakt, dan ben je gelukkig.

Want liefde is angstaanjagend, maar met de juiste persoon is het ook spannend.