Skip to Content

5 Lastige Situaties Waar Een Jongen Voor Zou Vluchten, Maar Waar Een Echte Man Zou Blijven

5 Lastige Situaties Waar Een Jongen Voor Zou Vluchten, Maar Waar Een Echte Man Zou Blijven

Er zijn enkele situaties in het leven die je de ware aard laten zien van de persoon met wie je aan het daten bent.

Elk meisje zou zich hiervan bewust moeten zijn, omdat ze het punt van een relatie vormen of breken.

Is je vriend volwassen, vertrouwend en liefdevol of is hij gewoon een jongen die niet weet hoe relaties en liefde eigenlijk werken?

Laten we dat eens uitzoeken.

Dus stel je voor dat…

1. Je ex contact met je op neemt

Een jongen zou meteen bang worden dat je hem bedriegt of hem gaat verlaten.

Het zou voor hem onmogelijk zijn om te geloven dat jij en je ex een gesprek met elkaar kunnen hebben dat eigenlijk niets anders betekent dan bijpraten met iemand met wie je veel tijd hebt doorgebracht.

Hij zou er zeker van zijn dat je nog maar één stap verwijderd bent om hem terug te nemen en hij zal jaloers, boos of zelfs agressief worden.

Een man weet dat we mensen niet zomaar uit ons leven en ons verleden kunnen wissen en hij zal je vertrouwen tenzij je hem het tegendeel bewijst.

Hij zou volkomen koel zijn over de hele situatie, wetende dat het op zichzelf volkomen ongevaarlijk is. Hij zou geloven dat je verder bent gegaan na je ex, anders zou je niet bij hem zijn.

Hij zou niet bang zijn dat zomaar iemand je van hem zou kunnen stelen en hij zou je keuzes en je vriendschappen respecteren.

2. Je gaat door een zwangerschapsangst

Een jongen zou niet weten hoe hij met deze situatie om zou moeten gaan. Hij is zelf nog een kind, hij kan toch geen kind krijgen? Maar daar gaat het niet om.

Hij zou niet eens weten hoe hij openlijk met je moet praten over alles wat hem bezighoudt en hoe hij je op zijn minst een veilig gevoel moet geven om met zijn steun je beslissing te nemen, zelfs als hij geen vader wil zijn.

Hij zou niet eens beseffen dat wat er is gebeurd ook zijn verantwoordelijkheid is of misschien weet hij het wel, maar hij zou er niets mee van doen willen hebben. Hij zou het waarschijnlijk op een lopen zetten en je nummer blokkeren.

Een man zou open zijn over wat hij dacht, terwijl hij ook gevoelig zou zijn voor hoe jij je moet voelen.

Of hij nu wel of niet een kind wil, hij zal ervoor zorgen dat hij je door het hele proces heen helpt en je aanmoedigt om een beslissing te nemen die je wilt nemen.

Hij zou je gevoelens en beslissingen de hele tijd steunen. Wat je ook besloot te doen, hij zou er voor je zijn.

3. Je verliest een familielid

Een jongen zou niet weten hoe hij je in een periode van emotionele crisis kan helpen. Je kwetsbaar en gekwetst zien zou voor hem te veel zijn.

Hij zou gewoon niet weten wat hij moest doen en hij zou zichzelf in die situatie zelfs als het slachtoffer kunnen beschouwen. Hij zou boos kunnen worden over de aandacht die hij niet kreeg.

Een jongen zou niet weten hoe hij door een periode van zwakte moet gaan en hij zou zeker niet weten hoe hij je pijn moet accepteren en je moet aanmoedigen om te genezen en te herstellen.

Een man zou daarentegen empathie voor je verlies voelen. Als hij bij je is, dan betekent dit dat hij er voor de goede en slechte tijden in zit, wat er ook op je pad komt.

Hij zou verdrietig voor je zijn, blij zijn dat hij een kans heeft om in je leven te zijn en je door deze moeilijke tijd helpen.

Hij zou bij elke stap bij je zijn, ervoor zorgen dat je wist dat hij van je hield en dat hij je kwetsbaarheid en alle negatieve emoties die je tijdens je herstelproces door zou maken zou accepteren.

4. Je verliest een baan

Een jongen zou bang zijn voor wat er zou komen. Dit geldt vooral als jullie samenwonen en de rekeningen deelt.

Hij zou doodsbang zijn voor hoe deze situatie zou uitpakken en hij zou niet blijven om daar achter te komen. Stel je voor dat je een vriend hebt die je direct nadat je je baan was kwijtgeraakt zou dumpen?

Nou, zo’n vriendje is gewoon een jongen die niet weet wat liefde is.

Een man zou aan je zijde blijven en je helpen, want het zou hem niet kunnen schelen of je wel of niet een baan had, hij zou om jou geven.

Hij zou je uit die situatie helpen, hetzij door je te helpen bij het zoeken naar een andere baan, met zijn liefde en steun of indien mogelijk zelfs financieel.

Hij zou alles voor je doen, hij zou niet bang zijn voor deze nogal kleine moeilijkheid op je pad.

5. Je wilt dat hij je familie ontmoet

Een jongen zou je familie niet willen ontmoeten. Het betekent niet dat hij een slecht persoon is die je alleen wil gebruiken, maar het betekent wel dat hij niet zeker weet of hij er voor de lange termijn in zit.

Hij heeft zijn eigen onzekerheden en weet niet zeker of hij bereid is om zich te binden. De familie ontmoeten zou voor hem als iets te definitiefs voelen. Het zou hem herinneren aan de verplichtingen die hij met betrekking tot jou en jullie relatie heeft en dat zou hij niet leuk vinden.

Een man weet dat als er een kans is dat de relatie werkt en de goede kant opgaat, het ontmoeten van de familie slechts een kleine stap is.

Hij zou niet bang zijn om ze te ontmoeten. Hij weet wie hij is en hij verlangt er echt naar om zich aan je te binden wanneer de tijd daar is, als alles goed gaat.

Het ontmoeten van de familie zou voor hem geen stap terug zijn, hij is opgewonden om meer te leren over waar je vandaan komt en om hechter met je te worden.

PinFlight Image