Skip to Content

5 Tekenen Dat De Man Waar Je Iets Mee Hebt Duister Is En Slechte Bedoelingen Heeft

5 Tekenen Dat De Man Waar Je Iets Mee Hebt Duister Is En Slechte Bedoelingen Heeft

Op dit punt in je leven heb je gewoon geen tijd meer voor players, vreemdgangers of giftige mannen.

Je bent het zat om spelletjes te spelen en je af te vragen op welk punt deze volgende man je hart gaat breken. Je wilt gewoon liefde, inspanning en toewijding.

Maar waarom is het tegenwoordig zo moeilijk om een goede man te vinden? Zijn ze allemaal door de zee opgeslokt? Soms voelt het echt zo.

Maar als er enige troost is in dit alles, dan kun je het met de volgende man in ieder geval in de kiem smoren, voordat hij je hart kan breken.

Je kunt giftige mensen niet veranderen en ze hun slechte gedrag laten veranderen, maar je kunt zeker wel op tijd door hun onzin heen kijken en maken dat je wegkomt voordat het te laat is.

Ik weet dat het niet veel is, maar het is in ieder geval iets. Mannen veranderen zelden, maar gelukkig geldt hetzelfde voor hun slechte gewoontes en neigingen.

Dus ik heb onfeilbare manieren voor je bedacht om te zien of je met weer een andere rotzak te maken hebt en om je te helpen om het zo nodig op een lopen te zetten.

Laten we beginnen. Dit zijn de 5 meest duidelijke tekenen dat de man waar je iets mee hebt geen goede intenties heeft en dat je moet maken dat je wegkomt.

1. Hij lijkt emotioneel leeg te zijn

5 Tekenen Dat De Man Waar Je Iets Mee Hebt Duister Is En Slechte Bedoelingen Heeft

Soms voelt het alsof je met een echte robot aan het daten bent… Hij lijkt geen enkele emotie te hebben en lijkt er ook geen last van te hebben.

Niets kan echt een reactie bij hem losmaken en hij is heel onverschillig over alles wat je doet.

Laat me je een klein geheimpje verklappen. Mensen die zich op deze manier gedragen, zijn niets anders dan players die gewoon proberen om hun waardeloze acties te verbergen door geen enkele emotie of reactie naar de oppervlakte te laten komen.

Hij beschermt zichzelf en zijn leugens door zo afstandelijk te handelen. Gelukkig ben je nu helemaal op de hoogte en kun je gerust, “Volgende!” zeggen.

2. Zijn reputatie gaat hem vooruit

5 Tekenen Dat De Man Waar Je Iets Mee Hebt Duister Is En Slechte Bedoelingen Heeft

Je hebt wel eens verhalen over hem gehoord, maar je hebt er niet echt over nagedacht.

Het is gemakkelijker om de slechte tekens te negeren dan te accepteren dat je met weer een andere loser met slechte bedoelingen te maken hebt.

Maar als je van meer dan één persoon dingen over hem hebt gehoord, dan is het waarschijnlijk de waarheid.

Players hebben een reputatie en het is moeilijk om daar vanaf te komen. Als bekend is dat hij van eenmalige verzetjes houdt en meisjes als handelswaar behandelt, dan kun je het maar beter geloven.

Tenzij je gewoon een volgend slachtoffer wil zijn, open je ogen voor alle slechte tekenen en kies ervoor om ze te geloven.

Het is zeer waarschijnlijk dat het jou ook zal overkomen, dus ik raad je aan om dit voor te zijn en hem je niet meer pijn te laten doen dan hij al heeft gedaan.

3. Hij lijkt zo gemakkelijk te kunnen liegen

5 Tekenen Dat De Man Waar Je Iets Mee Hebt Duister Is En Slechte Bedoelingen Heeft

Je hebt hem vaak op een leugen betrapt, maar hij wist altijd precies wat hij moest zeggen om je van zijn verhaal te overtuigen.

Hij knipperde niet eens met zijn ogen. Hij is zo goed met woorden en het stoorde hem helemaal niet toen je hem met zijn leugens confronteerde.

Dat komt omdat hij een meester in zijn vak is geworden. Er is jaren ervaring voor nodig om net zo goed en overtuigend te worden als hij.

Het gebeurde niet van de ene op de andere dag. Mensen worden nerveus en angstig als ze met hun wandaden worden geconfronteerd, dus het feit dat hij dat niet had, zegt VEEL.

Alleen God weet hoe vaak hij tegen je heeft gelogen (en hoe vaak hij in de toekomst tegen je gaat liegen).

Het begint allemaal met een leugentje om bestwil. En als hij ziet hoe gemakkelijk het is om je met zijn BS te verblinden, dan wordt hij alleen maar geslepener en gretiger om de grenzen te verleggen. Laat dat niet toe.

4. Het grootste deel van je relatie is van fysieke aard

5 Tekenen Dat De Man Waar Je Iets Mee Hebt Duister Is En Slechte Bedoelingen Heeft

Buiten de slaapkamer lijkt hij niet in je geïnteresseerd te zijn. Jullie praten niet veel, maar niet omdat je dat niet wilt.

Het is omdat hij nooit in de stemming lijkt te zijn voor een gesprek. Hij is erg overtuigend als hij seks wil, maar als je meer zoekt, dan wordt hij een ander persoon.

Een relatie die alleen om seks draait en geen emotionele connectie heeft, is gedoemd om te mislukken.

Als de ene partner emotioneel ernstig verwaarloosd wordt en de andere er niet eens om geeft om het te verhelpen, dan is dat een teken van een giftige relatie.

Je bent niet zijn marionet en je bent meer dan wat je lichaam te bieden heeft. Laat goede seks je niet bij hem blijven.

Hij gebruikt je alleen maar en als je niet het gevoel hebt dat hij om jou als persoon geeft, dan heb je waarschijnlijk gelijk.

5. Hij wil niet dat je zijn familie en vrienden ontmoet

5 Tekenen Dat De Man Waar Je Iets Mee Hebt Duister Is En Slechte Bedoelingen Heeft

Elke keer dat je voorstelde om iemand in zijn leven te ontmoeten, was hij er finaal tegen.

Of ze zijn niet in de stad of ze hebben het druk of het is gewoon niet het juiste moment. Het is altijd wel iets en hij lijkt niet zonder excuses te zitten.

Hier hoef je niet lang over na te denken. Als je belangrijk voor hem was en hij ook maar iets om je gaf, dan zou je uiteindelijk een aantal van zijn familie en vrienden ontmoeten.

Dat is gewoon hoe relaties werken. Maar als hij er constant tegen is, dan kun je alleen maar aannemen dat hij je niet echt als een deel van zijn leven ziet.

Je bent iemand met wie hij tijd doorbrengt, maar als het om serieuze zaken gaat, dan ben je plotseling onzichtbaar.

Accepteer dit niet langer. Als hij je uit zijn leven weghoudt, loop er dan weg van.

Er is een reden waarom hij je weghoudt van zijn familie en het is waarschijnlijk geen goede reden. Ga weg en kijk niet meer achterom.

PinFlight Image