Skip to Content

Het Enige Wat Ik Echt Van Je Wil Is Consistentie

Het Enige Wat Ik Echt Van Je Wil Is Consistentie

Ik heb perfecte relaties gehad met mensen die gewoon niet bedoeld waren om van mij te zijn. Ik heb het helemaal verkeerd gehad met jongens die niets om me gaven, zelfs niet in het minst. De consistentie was ver te zoeken.

Dus ik heb alles gehad, maar ik heb ook helemaal niets gehad. Er ontbrak altijd iets, maar ik kon niet precies aangeven wat.

Het duurde lang voordat ik eindelijk besefte wat ik probeerde te vinden. Plotseling ervoer ik een openbaring. Ik ontdekte het laatste ontbrekende stukje van de puzzel waar ik wanhopig naar op zoek was.

Hoewel het leven me alles heeft gegeven, zowel negatieve als positieve ervaringen, heb ik nog nooit iemand ontmoet die me liet zien hoe consistentie voelt.

Het Enige Wat Ik Echt Van Je Wil Is Consistentie

En ik ben erachter gekomen dat dat precies is waar ik naar op zoek was.

Ik ben de gemengde signalen beu. Voor mij niet langer een man die me de ene dag nodig heeft in zijn leven, terwijl hij de volgende dag helemaal van gedachten verandert.

Helemaal klaar ben ik met degenen die doen alsof ze er altijd voor me zullen zijn. Zodra ze eenmaal krijgen wat ze willen, verdwijnen ze zoals de dauw langzaam van het gras vervaagt.

Ik wil een echte man. Een man die me laat zien dat hij niet van gedachten zal veranderen over mij. Iemand die me zal bewijzen dat als ik wakker word, ik hem altijd naast me zal vinden.

Zelfs als we de avond ervoor een vreselijke ruzie hadden, zal hij nog steeds besluiten in mijn leven te blijven omdat we elkaar beloften hebben gedaan. We weten allebei dat onze liefde het waard is om voor te vechten.

Ik wil een man die me niet elke keer dat we ruzie krijgen, laat afvragen of hij me verlaat of niet. Ik wil dat hij me blijft laten zien dat ik altijd zijn enige keuze zal zijn. Hoe moeilijk het leven ook wordt. Consistentie is alles wat ik wil.

In plaats van iemand die alleen tijd met me doorbrengt als hij zich verveelt, wil ik dat hij ervoor kiest om bij me in de buurt te zijn.

Omdat ik hem echt gelukkig maak.

Het Enige Wat Ik Echt Van Je Wil Is Consistentie


Ik wil dat we lachen totdat de tranen over onze wangen beginnen te rollen, omdat we elkaar volledig begrijpen.

In plaats van een man die bij me zal zijn totdat er iemand beter langskomt, wil ik iemand die me keer op keer zal kiezen, ook al ben ik verre van perfect.

Ik wil dat hij van me houdt vanwege mijn gebreken. Net zoals hij van me zal houden vanwege mijn kwaliteiten.

En ik wil absoluut dat hij blijft omdat hij dat wil. Niet omdat hij bang is dat hij niemand beter kan vinden.

Ik heb geen man nodig die me alleen steunt omdat hij denkt dat dit het juiste is om te doen. In plaats daarvan wil ik dat hij trots op me is en echt gelooft dat ik alles kan doen waar ik zin in heb.

Zelfs als ik zeg dat ik de Mount Everest wil beklimmen, wil ik dat hij mijn wind onder mijn vleugels is. Consistentie, keer op keer, zonder de intentie te hebben me op te geven.

Ik wil een man die er door dik en dun zal zijn. Iemand die me voortdurend zal kiezen omdat hij echt gelooft dat ik het beste ben dat hem ooit is overkomen.

Om trots mijn hand vast te houden, ook al blijft iedereen om hem heen hem vertellen dat hij beter verdient.

Dat is het soort man dat voor ons zal blijven vechten. Die me niet zal opgeven als de dingen er niet meer zo perfect uitzien.

Omdat het leven allesbehalve perfect is; het is rommelig en moeilijk.

Het Enige Wat Ik Echt Van Je Wil Is Consistentie


Soms neemt het die laatste energieatomen weg die je in je lichaam draagt.

Het leven zal je verslaan, maar ik wil er zeker van zijn dat ik op mijn partner kan rekenen om met mij terug te vechten. Ik wil weten dat ik hem kan vertrouwen. Dat hij me niet zal afvallen zodra de dingen veranderen.

Ik ben met jongens geweest die om me gaven, maar hun genegenheid duurde nooit lang. Er was geen consistentie en ze bleven heen en weer gaan omdat ze niet zeker waren over mij.

Ik weet dat het nooit de bedoeling was dat we samen waren. Ik neem het ze niet kwalijk voor de manier waarop ze zich gedroegen. Maar ik weet ook dat ik er niet meer tegen kan omdat ik veel grotere dingen uit het leven nodig heb.

Ik hoef niet elke dag ‘ik hou van je’ te horen als je niet van plan bent het de rest van je leven te zeggen.

Ik heb niet nodig dat je me alleen goedemorgen sms’t als je wilt dat ik je een plezier doe. Mij hoef je niet te bellen als je dat alleen doet als je mijn hulp nodig hebt.

Vandaag, morgen en voor altijd wil ik je eerste keuze zijn. Ik wil die ene persoon zijn die je altijd eerst belt omdat je wanhopig je goede nieuws met haar wilt delen.

Als ik niet die persoon voor je ben, is het altijd beter om weg te lopen en me nu te verlaten dan te doen alsof je me alles kunt geven waar ik naar op zoek ben en me het volgende moment in de steek laat.

Dus, aan de volgende man die mijn leven binnenkomt – er is één ding dat ik van je wil. Consistentie.

Het Enige Wat Ik Echt Van Je Wil Is Consistentie

Ik wil dat je consistent bent met je acties en dat je nooit ophoudt voor mij te kiezen, omdat je wilt dat onze relatie werkt. Ik wil jouw prioriteit zijn en weten dat ik altijd op jou kan rekenen zoals jij op mij kunt rekenen. Wees het wachten waard.

Wat ik wil is dat je me voor altijd in je leven houdt, want dat zal je gelukkig maken – dat is wat ik wil. En als je het me niet kunt geven, dan denk ik dat dat niet de bedoeling is.

PinFlight Image