Skip to Content

6 Manieren Om Zonder Veel Moeite Een Jackpotvriend Aan Te Trekken

6 Manieren Om Zonder Veel Moeite Een Jackpotvriend Aan Te Trekken

We willen hem allemaal. We willen allemaal de juiste voor ons ontmoeten, ook wel een jackpotvriend genoemd, bekend als de echte man die ons zal behandelen zoals we verdienen, die ons zal beantwoorden en die zal weten hoe hij zijn gevoelens moet tonen.

Hoewel je misschien denkt dat dit type man gewoon niet bestaat, moet ik je zeggen dat hij wel bestaat omdat ik er met een samen ben (en het is niet dat ik erover opschep).

Maar raak niet in de war. We hebben het niet over een perfect, droomvriendje.

We hebben het over een vriend die perfect voor jou is, en aangezien ik er een voor mezelf heb gevonden, is er voor jou ook een!

En nee, je hoeft niet de perfecte make-up, de perfecte outfit of een perfect figuur te hebben om hem in je leven te trekken, want dit type man is niet in die dingen geïnteresseerd.

Om een jackpotvriend aan te trekken, hoef je alleen maar je ogen te openen en deze 6 dingen te doen die hem laten zien dat jij ook een jackpotvriendin bent:

1. Wees zelfverzekerd

6 Manieren Om Zonder Veel Moeite Een Jackpotvriend Aan Te Trekken

Ik weet dat je dit waarschijnlijk te vaak hebt gehoord, maar je weet wat ze zeggen: vertrouwen is de sleutel tot (bijna) alles!

Je trekt dingen in je leven aan met je geest, gedrag en overtuigingen.

Dus als je zelfverzekerd bent, dan zul je een zelfverzekerde man aantrekken die weet wat hij wil: een jackpotvriend!

Vertrouwen kan worden getoond in de manier waarop je loopt, praat en zelfs hoe je je kleedt.

Hoe zelfverzekerder je bent, hoe sterker je persoonlijkheid, en dat is waar elke jackpotvriend zich het meest toe aangetrokken voelt.

2. Wees je ware zelf

Na vertrouwen komt je ware zelf.

Het een gaat zelfs samen met het ander, wat betekent dat om geweldige dingen in je leven aan te trekken (een jackpotvriend), je er zeker van moet zijn dat je je ware zelf bent.

Je moet zijn wie je werkelijk bent!

Vergeet al die films, series of advertenties waarin ze je het idee van een perfect leven, een perfecte persoonlijkheid en een perfecte mening verkopen, want één ding is zeker: in dit leven is niets perfect, en jij en ik ook niet.

Jij bent jij, en dat maakt je niet minder mooi, minder interessant of minder aantrekkelijk.

Eigenlijk is als jij jezelf bent het meest aantrekkelijke dat er is, en een man die het waard is om bij je te zijn, zal het zeker herkennen.

3. Heb meningen

6 Manieren Om Zonder Veel Moeite Een Jackpotvriend Aan Te Trekken

Vergeet alles over opgelegd damesgedrag, bekritiseerd worden omdat je een tomboy bent, ‘mannelijke’ dranken zoals bier drinkt die niet geschikt zijn voor een vrouw om te drinken, en dergelijke.

Onthoud nogmaals dat jij jij bent, en als je graag bier drinkt met je hand in je broek (zoals Al Bundy in ‘Married…With Children’), doe het dan en blijf het doen!

Als je het ergens niet mee eens bent, ook al verwacht iedereen dat je aan hun kant staat, wees dan brutaal, volg je eigen weg en laat de menigte jou volgen.

De meest sexy eigenschappen die een vrouw kan hebben, zijn haar mening en haar intelligentie, en een jackpotvriend weet dat maar al te goed.

4. Geniet van tijd met jezelf doorbrengen

Geniet ervan een vrije, onafhankelijke vrouw te zijn die niet bang is om wat tijd alleen door te brengen en van elke seconde te genieten.

Wees een vrouw die weet dat ze geen man nodig heeft om zich gelukkig en tevreden te laten voelen, want ze is prima in staat om het alleen te doen.

Wees een vrouw die zichzelf met een lang bubbelbad of een goede film kan verwennen, en je zult een man aantrekken die je met zijn eigen romantische gebaren zal verwennen!

5. Geloof dat je het beste verdient

6 Manieren Om Zonder Veel Moeite Een Jackpotvriend Aan Te Trekken

Onthoud, als je gelooft, dan zal alles uitkomen! Dus geloof dat je het beste van deze wereld verdient.

Geloof dat je een mooie vrouw bent die het verdient om met zorg behandeld te worden, die het verdient om een bloemetje te krijgen en eraan herinnerd te worden hoe mooi ze zowel van binnen als van buiten is.

Geloof dat, want het is de waarheid.

En als je het gelooft, dan zal je jackpotvriend het ook geloven.

Hij zal zich gevleid voelen om in het gezelschap van zo’n inspirerende vrouw te zijn.

Hij zal zich aangetrokken voelen tot je vrije geest, je mening en je manier van denken dat je het beste verdient omdat je dat echt doet!

6. Vergelijk jezelf niet met anderen

En vergeet niet om jezelf nooit, maar dan ook nooit met anderen te vergelijken.

Denk nooit dat je het niet waard bent om bij hem te zijn of dat je geen kans maakt omdat er andere vrouwen zijn die tien keer aantrekkelijker zijn dan jij.

Je weet dat dit niet waar is.

Alles wat je doet en alles wat je zegt, maakt deel uit van je eigen speciale persoonlijkheid, en je hoeft er niet als een catwalkmodel uit te zien om zijn aandacht te trekken, want een jackpotvriend is meer geïnteresseerd in wat je in je hart draagt dan wat je aan de buitenkant draagt.

Vergeet dat nooit!

PinFlight Image