Skip to Content

7 Dating Afknappers Voor Mannen

7 Dating Afknappers Voor Mannen

Het zal je misschien verbazen, maar mannen zijn als het om daten gaat eigenlijk behoorlijk ingewikkeld.

Ze hebben verschillende soorten dates en ze zullen hun verwachtingen op basis van het type date instellen.

Als ze gewoon op een informele date zijn, niet veel verwachten en niet heel erg in dat meisje geïnteresseerd zijn, dan kan het ze alleen maar iets schelen of het meisje leuk is in de omgang.

Dit komt door het gebrek aan fysieke of emotionele interesse in dat meisje.

Casual dating komt niet al te vaak voor. En als dat wel het geval is, dan is het voor hem waarschijnlijk tijdens een genezingsproces. Vaker wel dan niet van een recente breuk.

Aan de andere kant, wanneer een man op zoek is naar een verbintenis en zich fysiek aangetrokken voelt, dan zal hij het meisje serieuzer nemen en dan zal hij eerst wat informatie over haar opzoeken en schermdates voor toewijding doen.

Mannen die in dergelijke situaties zitten, kunnen om allerlei redenen erg kieskeurig en verlegen worden (tenzij ze alleen met het meisje naar bed willen).

Sommige dingen zijn gerechtvaardigd, sommige niet. Hier is een lijst van de top 7 dingen die definitieve dating afknappers voor mannen zijn.

7 dating afknappers voor mannen

1. Fysieke verschijning

7 Dating Afknappers Voor Mannen

Wie je vertelt dat uiterlijk er niet toe doet, is een leugenaar! Als je een blind date hebt of net bent begonnen met daten, dan is hoe de andere persoon eruit ziet het eerste wat je opvalt.

Natuurlijk heeft elke man zijn eigen smaak, maar er zijn dingen voor mannen waar ze onmiddellijk op afknappen. Te veel make-up, je bent uit vorm en kort haar zijn de meest voorkomende.

Als vrouw moet je je hier niet te veel zorgen over maken, want als hij je alleen op basis van je fysieke uiterlijk gaat beoordelen, dan verdient hij het niet echt om je persoonlijk te ontmoeten.

2. Inkomen en gebrek aan ambitie

Ja, dit is belangrijk voor een man die op zoek is naar een serieuze relatie.

Niemand wil een geldwolf om zich heen hebben. Maar ook als een meisje meer verdient dan hij, dan is het onconventioneel en dan zal het hem afschrikken.

Ambitie is voor een volwassen man essentieel. En als een man ziet dat je geen ambities in het leven hebt, geen interesses en niets te bieden hebt, dan zal hij zich terugtrekken.

3. Veroordelend is een van de dating afknappers voor mannen

Mannen hebben meestal een houding van: “Ik ben niemands project”. Ze willen niet vanwege een meisje stoppen met roken, drinken of hun kleine hobby’s opgeven.

Als je oordeelt en de dingen die voor hem belangrijk zijn, zoals zijn verleden en zijn levensstijl, niet accepteert, dan betekent dit dat je niet om hem geeft.

Slechte gewoonten zijn iets waar iedereen vanaf moet komen. Hij moet zich dat echter realiseren en het zelf doen – je kunt hem niet dwingen om iets te doen.

4. Te snel gaan

Dit kan voor jongens beangstigend zijn – nee, ze willen nog geen huwelijk, kinderen of wat voor toekomst dan ook plannen. Jullie twee weten niet of jullie het een paar maanden zullen overleven.

Te snel te dichtbij komen is voor een man een rode vlag, en daar zal hij zeker op reageren.

5. Niet appers

7 Dating Afknappers Voor Mannen

We leven in een wereld waarin iedereen aan zijn telefoon gekluisterd zit.

Appen is voor, tijdens en zelfs na het daten met iemand een cruciaal onderdeel. En een paar uur niet reageren kan soms “het is over” betekenen.

Een man zal je interesse in hem aan de hand van je app-frequentie meten.

Als je het gesprek niet via app gaande houdt, of als je gewoon weigert te appen, dan zal hij aannemen dat je geen interesse in hem hebt en ook zijn interesse verliezen.

6. Te gemakkelijk zijn is een van de dating afknappers voor mannen

Mannen houden van uitdagingen, en als je er niet een bent, dan ben je uit het spel. Misschien zal hij je af en toe bellen om iets af te spreken, maar hij zal je nooit serieus nemen.

Als een vrouw tijdens het daten te snel met hem naar bed gaat, dan zal het voor hem een enorme rode vlag zijn.

Tenzij je ‘vrienden met voordelen‘ met hem wilt zijn, moet je hem niet meteen alles geven – hoe leuk je hem ook vindt.

Je moet een balans vinden, want te hard to get spelen zal hem ook laten verdwijnen.

7. Social media verslaving

Veel jongens hebben een haat-liefdeverhouding met social media. Maar als ze op zoek zijn naar een romantische partner, dan is het niet aan te raden dat het meisje verslaafd is aan social media.

Het kan vervelend zijn als een vrouw buitensporig veel tijd op social media doorbrengt.

Er is niets erger voor een man dan te zien dat je tientallen selfies maakt tijdens een date-avond – het is niet alleen onbeleefd en vervelend, maar het vermindert ook zijn kijk op je intelligentie en volwassenheid.

7 Dating Afknappers Voor Mannen