Skip to Content

7 Dingen Die Mannen Alleen Doen Als Ze Sterke Gevoelens Hebben

7 Dingen Die Mannen Alleen Doen Als Ze Sterke Gevoelens Hebben

Er is een man in je leven die veel aandacht aan je geeft, maar je kunt er gewoon niet achter komen of hij echt sterke gevoelens voor je heeft of dat hij gewoon met je aan het rommelen is. Begrijpelijk natuurlijk.

Je bent in het verleden misschien een paar keer gekwetst en voordat je een serieuze relatie met hem begint, wil je er echt zeker van zijn dat hij degene is die je gelukkig gaat maken.

Je kunt geen genoegen meer nemen met manipulatoren en je wilt echt iemand die je gaat waarderen en respecteren.

Maar mannen zijn erg ingewikkeld in hun manieren om ons hun genegenheid te tonen en daarom moeten we voorzichtig zijn met de dingen die ze voor ons doen.

Er zijn een paar signalen dat hij sterke gevoelens voor je heeft en dat hij van je houdt. Deze dingen doet hij alleen voor jou en voor niemand anders.

1. Zijn sterke gevoelens laten hem samen met jou vechten

7 Dingen Die Mannen Alleen Doen Als Ze Sterke Gevoelens Hebben

Wat is er nou specialer dan een man die bereid is om samen te vechten tegen alles wat het leven voor jullie beiden in petto heeft?

Er is niets waar hij je niet mee helpt, werk, studie, problemen met familie of vrienden, hij is er altijd.

Hij is er voor je als je ziek bent en wijkt niet van je zijde totdat je je beter voelt.

Als hij geen sterke gevoelens voor je had, zou hij waarschijnlijk niet de moeite nemen om tijd en energie te investeren om er voor je te zijn en je beter te laten voelen.

2. Hij herinnert zich de kleine dingen

Er is niks dat hij niet onthoudt! Hij wist je verjaardag nadat je het hem maar één keer had verteld en hij herinnert zich alle kleine details over je jeugd. Wat betekent dit? Het betekent dat hij luistert.

Als hij niet om je gaf, denk je dan echt dat hij extra moeite zou doen om al deze dingen te onthouden?

Nee. Maar omdat hij echt sterke gevoelens voor je heeft, is hij bereid om zelfs de kleinste details te onthouden.

3. Hij is aardig tegen je familie en vrienden

7 Dingen Die Mannen Alleen Doen Als Ze Sterke Gevoelens Hebben

Hij weet hoe belangrijk je familie en vrienden voor je zijn, dus hij doet er alles aan om aardig voor ze te zijn en ze gelukkig te maken. Zo’n man is het waard om te houden.

4. Door zijn sterke gevoelens durft hij zich kwetsbaar op te stellen

Een man die echt geeft om de vrouw met wie hij is, zal haar zijn kwetsbare kant laten zien. Het zal moeilijk zijn om te doen, maar hij zal klaar zijn om je elke kant van hem te laten zien.

Hij weet dat je hem pas volledig kunt leren kennen als hij je elk deel van hem laat zien.

Daarom is hij klaar om jou alles te vertellen over zijn leven. Van zijn vroege jeugd tot alles wat hem nu dwars zit, een man met sterke gevoelens heeft geen geheimen voor je.

5. Hij respecteert je grenzen

7 Dingen Die Mannen Alleen Doen Als Ze Sterke Gevoelens Hebben

Bij een man die sterke gevoelens voor je heeft, betekent ‘Nee’ ook echt ‘Nee’. Hij zal je niet smeken om met hem naar bed te gaan, tenzij je er echt klaar voor bent.

Hij zal niet overhaast dingen doen of je iets laten doen waar je nog niet klaar voor bent.

Het betekent dat hij jou en je grenzen respecteert. Hij zal ze nooit overschrijden en hij zal je nooit iets laten doen dat buiten je comfortzone ligt. Hij weet beter.

6. Zijn sterke gevoelens laten hem veranderen

OK, ten eerste moet je niet verwachten dat hij verandert. Als je hem niet leuk vindt zoals hij is, dan is hij niet de juiste voor jou.

Maar als hij ziet dat je last hebt van iets wat hij doet, en hij wil je niet kwijt, dan zal hij die eigenschap veranderen.

Dit is een groot signaal dat hij sterke gevoelens voor je heeft. We weten namelijk allemaal hoe koppig mannen kunnen zijn!

7. Hij zal je vrijuit laten spreken

7 Dingen Die Mannen Alleen Doen Als Ze Sterke Gevoelens Hebben

Wanneer we een nieuwe relatie beginnen, kan onze partner ons naar beneden halen door te zeggen dat onze mening er niet toe doet, maar niet als de man echt sterke gevoelens voor je heeft.

Zelfs als hij het niet met je eens is, zal hij je vrijuit laten spreken en zal hij je mening respecteren.

PinFlight Image