Skip to Content

7 Redenen Waarom Hij Een Toegewijde Relatie Met Een Ander Meisje Heeft Nadat Hij Met Jou Niet Serieus Was

7 Redenen Waarom Hij Een Toegewijde Relatie Met Een Ander Meisje Heeft Nadat Hij Met Jou Niet Serieus Was

Ik ben er vrij zeker van dat je bekend bent met die beroemde uitdrukking: het ligt niet aan jou, het ligt aan mij.

In feite gebeurde dit met mij en ook met een paar van mijn vriendinnen. Waarbij elk van hen een paar weken met een man uitging en alles perfect leek.

Ze waren er honderd procent zeker van dat ze een gezonde, toegewijde relatie zouden opbouwen (net als ik).

En toen vertelde de man hen plotseling dat hij niets serieus wilde. Om specifieker te zijn, vertelde de man hen dat hij NIET in iets serieus GEÏNTERESSEERD was.

God weet dat als iemand me dit vertelt, ik me onmiddellijk terugtrek en hun mening respecteer. Ik ben namelijk absoluut niet wanhopig en mijn vriendinnen ook niet. Maar wat er daarna gebeurde, trok echt mijn aandacht.

Niet lang nadat ze hadden gezegd dat ze niet in iets serieus geïnteresseerd waren, hadden ze allemaal een serieuze, toegewijde relatie. Oh, de ironie!

Aanvankelijk was mijn enige wens om alle mannen van de planeet te wissen. Toen kwam ik echter tot een rationelere oplossing.

Omdat het geen zin heeft om voor altijd wrok te koesteren, hebben mijn vriendinnen en ik besloten om de dingen vanuit een ander perspectief te bekijken.

We hebben geprobeerd dit fenomeen van de man ‘die iets niet serieus wil’, maar dan een toegewijde relatie met het volgende meisje heeft te begrijpen en uit te leggen. Als je hetzelfde doormaakt, dan zijn hier 7 mogelijke redenen waarom hij een toegewijde relatie met een ander meisje heeft nadat hij met jou niet serieus was!

7 redenen waarom hij met een ander een toegewijde relatie heeft

7 Redenen Waarom Hij Een Toegewijde Relatie Met Een Ander Meisje Heeft Nadat Hij Met Jou Niet Serieus Was

Hij wil wel een toegewijde relatie, hij wil het alleen niet met jou

Ik weet dat het hard klinkt, maar soms is het de waarheid. Veel jongens willen echt een toegewijde relatie, maar met de juiste. Wat betekent dat nu?

Dit betekent zeker niet dat er iets mis met je is. Of dat je voor hem had moeten veranderen om hem zich aan je te laten binden. Nee.

Het betekent dat jullie gewoon niet voor elkaar bestemd waren. En het heeft geen zin om hem de schuld te geven dat hij een toegewijde relatie met het volgende meisje is aangegaan.

Eigenlijk zou je hem moeten bedanken dat hij zich niet aan je heeft gebonden. Hij heeft je zojuist veel onrust bespaard En je van een nog pijnlijker liefdesverdriet heeft gered.

Hij heeft geen idee wat hij wil

En er is nog een andere categorie mannen die geen idee hebben wat ze echt willen. Voor mij persoonlijk is dit de ergste.

Als een man geen idee heeft wat hij wil, met wie hij het wil, wanneer of hoe, dan is de kans heel groot dat hij het verpest.

En vergeet niet dat besluiteloos zijn voor elke vrouw een enorme afknapper is. Dus als hij de ene dag het ene tegen je zei en de volgende dag het andere, dan weet je dat hij geen idee had wat hij echt wilde (en je kunt de Heer prijzen dat hij weg is gegaan).

En zelfs als hij zou besluiten om zich aan je te binden, dan zou hij waarschijnlijk snel van gedachten veranderen en dezelfde scenario’s keer op keer herhalen. Ik bedoel, wie heeft dit gedoe überhaupt in hun leven nodig? Precies niemand.

Hij had al een relatie met iemand anders

Hier is een interessante. Er zijn een aantal mannen die, omdat ze besluiteloos zijn of gewoon omdat ze de ultieme klootzakken zijn, ervoor kiezen om tegelijkertijd met twee meisjes uit te gaan (natuurlijk, zonder hen dit te vertellen). Je kunt waarschijnlijk de rest van het scenario raden.

Hij ging met jullie beiden uit en plotseling besefte hij dat hij het andere meisje leuker vond. Dus besloot hij zich aan haar te binden en jou in de steek te laten.

Ah, de wereld waarin we leven. Je kunt dit ook interpreteren als zijn onwil om je te kwetsen. Of zijn onwil om op heterdaad betrapt te worden. Kies jij maar.

Het was gewoon het verkeerde moment voor een toegewijde relatie

En dan zijn dingen soms echt goed, maar is de timing niet goed. Misschien is er in zijn leven iets gebeurd dat zijn perspectief op relaties op het moment dat hij bij jou was, heeft veranderd. En toen hij het andere meisje ontmoette, was de timing precies goed.

Nogmaals, ik zou deze aan de eerste koppelen die zegt dat jullie gewoon niet voorbestemd waren. Wanneer twee mensen voorbestemd zijn om samen te zijn, dan is er gewoon geen verkeerd moment.

En als het verkeerd is, dan zouden ze elkaar zeker weer ontmoeten als de tijd rijp is. Als je de dingen op deze manier bekijkt, lijkt het redelijk.

Hij wordt met externe druk geconfronteerd

Geloof het of niet, soms worden jongens met externe druk van hun vrienden of familie geconfronteerd. Soms vinden de mensen in hun omgeving het meisje met wie ze uitgaan niet echt leuk. Dus voelen ze zich onder druk gezet om met haar te stoppen.

Als je hebt gemerkt dat dit allemaal aan de hand was, dan kan dit de reden zijn waarom hij zich aan een ander meisje heeft toegewijd nadat hij met jou niet serieus was.

Nogmaals, als dit de reden is waarom hij dat deed, dan toont het alleen zijn zwakte en wispelturigheid. Het betekent dat hij zichzelf niet vertrouwt en naar de pijpen van andere mensen danst.

Nu zeg ik niet dat hij hoe dan ook nooit naar zijn vrienden en familie moet luisteren. Natuurlijk wel, maar hij moet ook naar zichzelf luisteren en dat is het belangrijkste kenmerk van echte mannen.

Zijn associaties met een toegewijde relatie veranderden nadat hij jou kwijt was

7 Redenen Waarom Hij Een Toegewijde Relatie Met Een Ander Meisje Heeft Nadat Hij Met Jou Niet Serieus Was

Wanneer je het woord ‘toewijding’ tegen een man zegt, dan zal hij het als opsluiting zien. Jongens en jonge mannen worden aangemoedigd om plezier te hebben, de wereld te verkennen en zich pas daarna te settelen om zich te binden.

En als de man met wie je aan het daten was dit allemaal niet heeft meegemaakt, dan zal hij zich bij jou gevangen voelen. Hij zal je vertellen dat hij niet geïnteresseerd is in of klaar is voor iets serieus.

En nadat hij zijn plezier heeft gehad en de wereld heeft verkend, dan zullen zijn associaties met een toegewijde relatie veranderen. Dus als hij het volgende geschikte meisje ontmoet, dan zal hij ervoor kiezen om zich aan haar te binden, omdat hij voelt dat hij er eindelijk klaar voor is.

Hij wilde echt geen verbintenis, maar de juiste kwam langs

En de laatste, maar niet de minste. Er zijn een aantal jongens die echt geen toegewijde relatie wilden. Niet met jou of met anderen, maar op de een of andere manier kwam de juiste na jou.

Als dit het geval is, dan kun je het hem niet echt kwalijk nemen, omdat hij consequent was in zijn beslissing dat hij geen toegewijde relatie wilde. Toen kwam hij de juiste tegen en was hij een beetje gedwongen om van gedachten te veranderen, omdat hij eindelijk de juiste had ontmoet.

En ik kan je verzekeren dat jou hetzelfde eerder zal overkomen dan je denkt. En dan zul je blij zijn dat het niet is gelukt met de man die weigerde zich te binden.