Skip to Content

7 Verrassende Fysieke Eigenschappen Die Mannen In Een Vrouw Zoeken

7 Verrassende Fysieke Eigenschappen Die Mannen In Een Vrouw Zoeken

Vrouwen zien er om twee redenen graag goed uit: de ene is dat ze er graag goed uitzien om zich goed te voelen en de andere is dat ze er graag goed uitzien om mannen aan te trekken.

Als er vrouwen zijn die dit ontkennen, wie hou je dan voor de gek? We besteden veel tijd aan het investeren in onze fysieke verschijning, maar soms is dat niet genoeg om mannen aan te trekken. Waarom niet?

Blijf lezen om het antwoord te vinden. Sommige kenmerken zijn aantrekkelijker voor mannen dan andere, maar er zijn er een paar die constant zijn en nooit zullen veranderen. Bekijk nu de fysieke eigenschappen die mannen in een vrouw zoeken!

7 fysieke eigenschappen die mannen in een vrouw zoeken

7 Verrassende Fysieke Eigenschappen Die Mannen In Een Vrouw Zoeken

1. Sensuele lippen

Het eerste dat een man die je leuk vindt, zal opmerken, zijn je lippen. Geloof het of niet, ze zijn het meest seksuele deel van je lichaam. Als ze naar je lippen kijken, dan gaat de verbeelding van mannen los.

Je kunt in hun ogen zien waar ze aan denken, terwijl ze sensueel naar je lippen kijken. Een meisje met wellustige en kusbare lippen? Iemand interesse? – Het antwoord is JA.

2. 7:10 verhouding

Studies hebben aangetoond dat de meeste mannen van een kleiner middel en bredere heupen houden. Blijkbaar is de perfecte verhouding 7:10. Waarom is dat? Mannen associëren je heupen met het baren van kinderen.

Ze zoeken onbewust een vrouw die voor hen kinderen zal baren en daarom voelen ze zich aangetrokken tot mooie en ronde heupen – onbewust willen ze een gezin stichten en zich voortplanten (primair instinct).

3. Hoge stem

Studies hebben hier aangetoond dat mannen van hoge en piepende stemmen houden. Deze eigenschap maakt vrouwen vrouwelijk en daarom voelen mannen zich tot hen aangetrokken.

Dit soort stemmen worden ook als jeugdig en vrouwelijk beschouwd en de jeugd heeft een directe verbinding met het idee om kinderen te krijgen.

Onbewust voelen mannen zich dus aangetrokken tot vrouwen die het meeste potentieel hebben om hun kinderen te geven en een gezin te vormen.

4. Ogen

Zoals het gezegde luidt: “Ogen zijn de vensters naar je ziel”. Ik denk dat mannen dat al eeuwen weten, omdat ze met slechts één blik op je eerlijke en sexy ogen voor je zullen vallen.

De ogen van een vrouw kunnen veel onthullen. Ze kunnen mannen laten zien waartoe vrouwen in staat zijn als ze ergens alleen zijn.

5. Fysiek kenmerk die mannen in een vrouw zoeken: haar lach

Ik denk dat er geen man in de wereld is die een schattige en oprechte glimlach kan weerstaan.

Een glimlach maakt vrouwen aanspreekbaar en vriendelijk – het maakt ze niet bedreigend, dus mannen voelen zich aangetrokken tot vrouwen met een mooie en schattige glimlach en ze zijn niet bang om contact met hen te maken.

Naast een glimlach zijn er mooie tanden. Als je beide hebt, is het een pluspunt!

6. Lang, glanzend haar

Volgens wetenschappelijke studies houden mannen van lang, weelderig en gezond haar. Het herinnert hen opnieuw onbewust aan de vruchtbaarheid.

Anders dan dat, kan elk kapsel je vertellen hoe die persoon is. De meeste mannen houden niet van kort haar, omdat het de indruk wekt dat een meisje een tomboy is.

Daar ben ik het niet mee eens, want er zijn vrouwen die de look van kort haar kunnen hebben en er sexy uit kunnen zien.

Ze houden ook niet van rommelig haar, omdat het de indruk geeft dat de persoon die het draagt rommelig is.

Dus als je ‘de jackpot wilt winnen‘, je haar lang wilt laten groeien en het er gezond wilt laten uitzien, betekent dit dat je voor je lichaam zorgt en dat je ook gezond bent.

7. Fysiek kenmerk die mannen in een vrouw zoeken: minder make-up

7 Verrassende Fysieke Eigenschappen Die Mannen In Een Vrouw Zoeken

Dit is helemaal waar. Mannen houden van die natuurlijke look met zo min mogelijk make-up.

We hebben hier een verkeerde indruk van, we denken dat hoe meer make-up we dragen, hoe heter en mooier we zijn. Dat is zoooo niet waar.

Het belangrijkste punt: vergeet de zware foundation, oogschaduw, enz. en omarm de meer natuurlijke ‘jij’ look waarmee je bent geboren.