Skip to Content

8 Manieren Waarbij Mannen Fractionering Verleiding Gebruiken Om Je Verliefd Op Hen Te Maken

8 Manieren Waarbij Mannen Fractionering Verleiding Gebruiken Om Je Verliefd Op Hen Te Maken

Heb je ooit een meisje uit een bar zien lopen met een man die ongeveer 15 minuten met haar had gepraat? Of misschien ben je op deze manier door een man verleid, waarbij je niet eens wist wat er met je was gebeurd?

Er is een grote kans dat die man, deze zogenaamde techniek van verleiding met de naam fractionering verleiding heeft gebruikt.

Een man gebruikt dit om zich letterlijk een weg naar het hart van een vrouw te verleiden. Het is door vele psychologen onderzocht, maar het werd in de jaren 1990 geperfectioneerd.

Fractionering verleiding wordt door mannen gebruikt die manipulatieve psychologische methoden gebruiken om een vrouw verliefd op hen te maken.

Het hele proces van fractionering verleiding maakt gebruik van informatie uit geavanceerde menselijke psychologie en hypnose.

Niet alle mannen weten hoe ze deze techniek moeten gebruiken. De reden hiervoor is dat ze een bepaalde hoeveelheid vaardigheden nodig hebben, zoals leiderschapsvaardigheden, hoge sociale vaardigheden, zelfvertrouwen en nog veel meer, die de aanleg zijn om in het gebruik van fractionering verleiding te slagen.

Vanwege het feit dat fractionering verleiding met de hersenen van een vrouw knoeit, wordt het aangeduid als amoreel, hersenspoeling en onethisch.

Het maakt gebruik van emotioneel triggerende technieken die een vrouw op een manier laten reageren, die de man ten goede komt. Fractionering verleiding triggers een achtbaan in een vrouw die haar tot het punt verwart dat ze niet meer weet wat ze voelt of over hem denkt.

Manieren waarop mannen fractionering verleiding gebruiken:

1. Ze bouwen een emotionele band op

8 Manieren Waarbij Mannen Fractionering Verleiding Gebruiken Om Je Verliefd Op Hen Te Maken

Dit is de plek waar goede sociale vaardigheden ontstaan. Mannen die fractionering gebruiken weten precies in welke toon ze tegen je moeten spreken, welke lichaamstaal ze moeten gebruiken, of als ze dicht bij of iets verder van je af moeten staan.

Ze laten je hen door hun manier van praten en met hun gebaren vertrouwen.

2. Ze hebben zelfvertrouwen

Als ze een vrouw zien die ze leuk vinden, dan denken ze er niet na over of de vrouw te goed voor hen is of dat ze buiten zijn bereik is.

In plaats daarvan kijkt hij naar haar alsof hij voor haar te hoog gegrepen is. Dit klinkt erg arrogant, maar op deze manier laat hij haar hem achternazitten.

Zelfs als hij veel vragen over haar en over haar leven stelt, blijft hij zelfverzekerd en kijkt hij ‘van boven af’ naar haar.

3. Ze hebben de neiging om te zeuren

Dit is extreem vreemd, maar mannen gebruiken deze techniek om haar aandacht te trekken.

Ze zeggen iets over een vrouw dat ze niet leuk vinden; ze wijzen op haar jurk of iets dat niet zo beledigend is, gewoon om er een discussie over te beginnen.

Het grijpt de aandacht van het meisje en als het niet te beledigend is, kan het een soort dom argument initiëren waardoor haar emoties beginnen te koken.

4. Ze maken een emotionele verbinding door je hen beter te laten leren kennen 

Als ze zien dat de vrouw geïnteresseerd is en als ze betrokken is bij het gesprek, dan hebben ze de neiging om iets heel persoonlijks over zichzelf te zeggen, misschien zelfs een geheim.

Het bouwt vertrouwen op en studies hebben aangetoond dat mensen die geheimen delen aantrekkelijker zijn dan degenen die dat niet doen.

5. Ze maken je blij

8 Manieren Waarbij Mannen Fractionering Verleiding Gebruiken Om Je Verliefd Op Hen Te Maken

Hij zal je hoogstwaarschijnlijk vragen over iets uit je verleden dat je gelukkig maakte, dat je opgewonden maakte of iets in die richting.

Dit zal natuurlijk op het moment gebeuren dat het gesprek zich verdiept en wanneer hij voelt dat het moment daarvoor juist is.

Hij zal het nooit in het begin doen, maar in plaats daarvan rekening houden met het feit dat het hele gesprek tot wel 15 minuten kan duren.

Dit laat je je afvragen of je ooit zo open bent geweest met een man.

6. Ze maken je verdrietig

Als je opgewonden raakt, dan zal hij een onderwerp introduceren dat je verdrietig maakt. Hij zal waarschijnlijk een harde breuk, een gebroken hart, de dood van een geliefde of iets dergelijks benoemen. Als het niet werkt, dan zal hij zich tot een ander gevoel wenden: woede.

Hij kan het onderwerp van een politieke kwestie introduceren waar je het misschien niet mee eens bent en hij zal daar grapjes over maken en hij zal je hem laten overtuigen van je overtuigingen, waardoor je weer blij wordt.

Het is een constante achtbaan tussen je blij maken en je verdrietig maken.

De veranderende emoties laten je geloven dat je door maanden met deze man bent gegaan, terwijl je nog maar een paar minuten met hem praat.

Het komt door de constante emoties die zich in elke vrouw afspelen die met een man wordt geconfronteerd die gebruik maakt van fractionering verleiding.

7. Ze verleiden je met hun manieren

Als een man veel vloekwoorden gebruikt terwijl hij praat en als hij onbeschoft is tegen jou, de barman of zijn vrienden, dan heeft hij niet echt een goede kans om het hart van een vrouw te bereiken.

Maar als hij ‘alsjeblieft’ en ‘dank je’ zegt, als hij de deur voor je open houdt en je je niet minderwaardig laat voelen, dan zal je meer tot hem aangetrokken worden en dat is wat hem zo onweerstaanbaar maakt.

8. Ze zijn uniek

Hij heeft waarschijnlijk een uniek talent, iets waardoor hij zich onderscheidt van de menigte.

Hij speelt waarschijnlijk gitaar of is goed in een sport. Als dat zo is, geloof me, dan zul je het weten.

Werkt het? Als het goed gedaan is, ja.

De meeste mensen die deze techniek hebben geperfectioneerd zullen zeggen dat het nog minder dan 15 minuten duurt om een vrouw te verleiden, maar omdat iedereen het op een andere manier benadert, geldt dit niet voor iedereen.

Deze methode werkt niet eens als de man geen ervaring heeft in flirten of socialiseren of als hij niet erg zelfverzekerd is.

Het belangrijkste hier is dat oefening kunst baart, toch? Wanneer een man die avond verschillende vrouwen benaderd en elk van deze stappen probeert die we hierboven hebben vermeld en het mislukt, dan betekent het niet dat hetzelfde morgen met nog aantrekkelijker vrouwen niet zal werken.

Ze kunnen op elk moment van de dag oefenen, met de serveerster, met hun baas, met de caissière.

Als hij deze techniek gebruikt, dan zal het hem niet echt kunnen schelen op wie hij het gebruikt, maar eerder hoe goed het ging.

Aantrekkelijk zijn doet er tot een bepaald punt toe, maar wanneer de man weet hoe de gesprekken in zijn voordeel gaan, dan is de rol die looks spelen niet groot genoeg om vrouwen verliefd op hem te maken.

Hij zal zich gepast kleden, misschien zelfs met een excentriek overhemd in een felle kleur, maar dat zal niet veel veranderen over hoe hij eruit ziet; het zal gewoon een soort blikvanger zijn.

PinFlight Image