Skip to Content

8 Redenen Waarom Hij Geen Label Op Jullie ‘Relatie’ Wil Plakken

8 Redenen Waarom Hij Geen Label Op Jullie ‘Relatie’ Wil Plakken

Als je zelf nog nooit een relatie zonder label hebt gehad, is de kans groot dat je in ieder geval iemand kent die er wel een had.

Nadat je zoiets als dit hebt gezien, zou je je er nu wel van bewust moeten zijn hoe het voelt en dat er niets verwarrender is dan bij iemand te zijn, zonder te weten wat je voor elkaar betekent.

Je verdient het op zijn minst om de echte waarheid te weten over waarom hij niet klaar is om je zijn vriendin te noemen.

Als het gaat om het niet labelen van relaties, is het feit dat hij zegt dat hij het label haat, slechts een excuus voor iets anders.

Er zijn een paar redenen waarom jongens geen label op een relatie willen plakken. Dit zijn de 8 meest voorkomende.

1. Hij is nog niet klaar voor een label

8 Redenen Waarom Hij Geen Label Op Jullie 'Relatie' Wil Plakken

Voor hem is het nog geen tijd om zich aan één persoon te binden. Daarom is hij niet op zoek naar iets serieus.

Hij wil zijn opties open houden en de mogelijkheid hebben om met andere vrouwen te daten. Dat is de reden dat hij liever geen label op jullie relatie plakt.

Als hij zegt dat hij geen waarde aan een label hecht, betekent dit dat hij er geen wil. Niet dat hij ze eigenlijk niet leuk vindt.

Met deze man kun je niet echt veel doen. Er is misschien een kans voor jullie twee in de toekomst, maar daar blijft het ook bij.

Je moet niet op één plek op hem wachten terwijl hij zijn opties openhoudt. Heb genoeg waardigheid om weg te lopen van dit soort kerels.

2. Hij denkt niet dat jij de ware bent

8 Redenen Waarom Hij Geen Label Op Jullie 'Relatie' Wil Plakken

Bij je zijn, maar niet echt of officieel met je daten, is iets dat perfect voor hem is.

Jij bent niet degene die hij echt wil en daarom staat hij je niet toe om hem het label van je vriendje te geven. Het is ook de reden dat jij niet het label van zijn vriendin hebt. Wat hij doet, is in feite zowel zijn als jouw tijd verspillen.

Het beste wat je kunt doen, is hem verlaten en je tijd daadwerkelijk vinden en besteden aan iemand die denkt dat jij het helemaal bent.

3. Hij denkt dat je gewoon handig bent

8 Redenen Waarom Hij Geen Label Op Jullie 'Relatie' Wil Plakken

Als een man bij je is maar geen label op jullie relatie wil plakken, kan het zijn dat je op dat moment in zijn leven handig voor hem bent.

Hij houdt van de manier waarop je hem behandelt en het feit dat je naast hem staat. Het verhoogt zijn ego en je geeft hem het gevoel dat hij niet alleen is.

Helaas heeft hij geen plannen met je op de lange termijn. Zodra zich een betere kans voordoet, word je weggestuurd.

Met dit type man heb je echt niets om naar uit te kijken. Hij gebruikt je gewoon omdat hij je nodig heeft.

Het is een enorme rode vlag dat je waarschijnlijk nooit de kans zult krijgen om iets meer te zijn dan je nu bij hem bent. Je kan maar beter je spullen pakken en weg gaan.

4. Hij wil geen label op jullie relatie plakken omdat hij een fuckboy is

8 Redenen Waarom Hij Geen Label Op Jullie 'Relatie' Wil Plakken

Deze mannen zijn gemakkelijk te herkennen. Eigenlijk is hij degene die openlijk zegt dat hij helemaal niets in relaties ziet. Dat is de belangrijkste reden waarom hij geen label op jullie relatie plakt.

Hij staat bekend om korte en intense relaties, nachtelijke booty calls en een lange lijst van ‘exen’. Exclusieve relaties zijn niet eens zijn ding om mee te beginnen.

Alles aan hem zal schreeuwen ‘geen relatiemateriaal’, dus als je ooit dacht dat je hem zou kunnen veranderen, ben jij degene die zichzelf voor de gek houdt.

Het beste wat je hier kunt doen, is even stoppen en hem accepteren voor wie hij is.

Stop met hopen dat jij degene bent die hem zal veranderen. Er gaat tussen jullie echt niks gebeuren.

Sommige mensen zijn je tijd gewoon niet waard en sommigen zijn nooit geboren om met iemand te settelen.

5. Hij is eerder emotioneel gebroken geweest

8 Redenen Waarom Hij Geen Label Op Jullie 'Relatie' Wil Plakken

Er kan een geval zijn waarin hij niet klaar is om zich opnieuw te binden. Het scenario zou kunnen zijn dat hij zich vastbond aan een bepaalde vrouw en zij hem liet zien dat hij dat niet had moeten doen.

Kijk, de valkuil met dit soort mannen is dat je moet vechten tegen zijn verleden en alles wat zijn verleden hem heeft geleerd. Dat kan heel moeilijk zijn.

Hij is misschien je tijd en je liefde waard, maar hij kan ook te veel werk zijn.

Met emotioneel gebroken mannen weet je nooit hoe diep hun littekens gaan. Soms verlies je jezelf terwijl je hem probeert te ‘repareren’.

In dit geval is het aan jou om de rechter te zijn en te beslissen of deze man je aan zijn zijde zal hebben totdat hij klaar is om een label op jullie ‘relatie’ te plakken of niet.

Het is een onbekende weg en wanneer je het kruispunt bereikt, gok je praktisch wat je ook kiest.

Misschien verspil je gewoon je tijd met het proberen om een ​​lang verloren ziel te redden. Of je zou er kunnen zijn voor een man die gewoon iemand nodig heeft. Zoals altijd is de keuze aan jou.

6. Hij is bang voor verwachtingen

8 Redenen Waarom Hij Geen Label Op Jullie 'Relatie' Wil Plakken

Als hij een exclusieve relatie heeft, voelt hij zich zeker bang en daarom doet hij het niet.

Het zou betekenen dat hij bepaalde verwachtingen heeft waaraan hij moet voldoen en dat je waarschijnlijk dingen van hem zult eisen, net als van je vriend, die hij je misschien niet kan of wil waarmaken.

Het betekent ook dat hij compromissen moet sluiten, maar hij is te egoïstisch om aan iemand anders dan zichzelf te denken.

Als je merkt dat je man een van deze soort is, zul je hem herkennen als een emotioneel onvolwassen man.

Houd er rekening mee dat iemand die geen idee heeft wat hij met zijn leven moet, ook geen flauw idee heeft wat hij met jou aan moet.

Verspil geen tijd aan het zijn van zijn moeder of het nemen van beslissingen voor hem waar hij zich op zijn gemak bij zou moeten voelen.

Related: 5 Tekenen Dat Hij Over Je Heen Loopt (En Hoe Je Hem Kunt Laten Stoppen)

7. Jullie relatie krijgt geen label omdat hij nog niet over zijn ex heen is

8 Redenen Waarom Hij Geen Label Op Jullie 'Relatie' Wil Plakken

Vaak proberen mensen een persoon te vergeten door zich meteen aan een nieuw iemand te binden.

Maar alleen omdat hij iets met jou is begonnen, wil dat nog niet zeggen dat hij al klaar is om zich aan jou te binden.

En het betekent zeker niet dat hij over zijn ex heen is. Als hij iets met jou is begonnen, maar na een tijdje nog steeds geen label op jullie relatie wil plakken, is de kans groot dat hij nog niet over zijn ex heen is.

Het zou naïef van je zijn om te denken dat jij degene bent die zijn verleden uitwist. Of dat je beter bent dan de herinneringen die hij had met zijn ex. Als hij zich nog steeds vastklampt aan zijn verleden, stop dan met jezelf aan hem op te dringen.

En sta zeker niet toe dat je de tool bent die hij zal gebruiken om over zijn ex heen te komen.

8. Hij heeft vrede met hoe de dingen nu zijn

8 Redenen Waarom Hij Geen Label Op Jullie 'Relatie' Wil Plakken

Misschien zitten jullie twee niet echt op dezelfde lijn. Terwijl je het gevoel hebt dat je klaar bent voor de volgende stap, kan hij het prima vinden om de dingen te houden zoals ze nu zijn.

Hij zou niets willen veranderen of jullie twee exclusief willen maken. Dat zou een aantal veranderingen teweegbrengen waar hij nog niet klaar voor is.

Als dit jouw scenario is, zul je hem niet zo ver kunnen krijgen om een label op jullie relatie te plakken.

En zelfs als je dat doet, zal het niet goed zijn, omdat het te geforceerd zal zijn. Doe het niet.

Als je denkt dat je klaar bent voor iets meer en hij is niet degene die je daarheen brengt, ga dan verder. Zoek iemand die je wel verder kan brengen.

PinFlight Image